Gość: Marcin IP: 194.33.17.* 19.06.10, 13:24 Witam, poproszę o opinie nt. wczasów zorganizowanych przez Rainbow Tours. Wybieram się w lipcu do Chorwacji na wpoczynek. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alka Re: Raibow - Chorwacja- jak tam jest? IP: *.icpnet.pl 20.06.10, 21:27 Dobry wybór ,Chorwacja jest piękna.Będziesz wspominał bardzo długo.Niezapomniane moje wakacje w roku 2009.Krajobraz ,lazur wody ,pogoda , to to co się pamięta.I w moim wypadku wyspa Korcula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Raibow - Chorwacja- jak tam jest? IP: 217.153.153.* 21.06.10, 13:13 Rainbow ma niezbyt dobre hotele w ogóle. W Chorwacji mają propozycję najbliżej Dubrovnika - 25 km, pozostałe hotele to rejon Korculi lub Makarskiej. Ale jak chcesz mieć wakacje zorganizowane i samolotem, to tylko RT ci zostaje. Ja wolałam kupić bilety w Norvegian Air, które ma teraz promocję na Dubrovnik i wynając przez internet nieduży apartament w Dubrovniku. Połowa taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
olivkah Re: Raibow - Chorwacja- jak tam jest? 21.06.10, 19:56 Połowa > taniej. Tzn. ile konkretnie za bilety i tę kwaterę? Odpowiedz Link Zgłoś