Dodaj do ulubionych

Itaka - Fuerteventura

IP: *.tktelekom.pl 15.06.11, 14:01
Witam,
Czy ktoś może się podzielić informacjami na temat ostatnich doświadczeń z Itaką na Fuerteventurze? Interesuje mnie głównie czy loty były terminowo, czy hotele przypadkiem nie były zmieniane w ostatniej chwili i jeśli były jakieś sytuacje kryzysowe to jak się zachowali przedstawiciele biura?
Naczytałam się trochę opinii na innych forach, ale może się dowiem czegoś nowego.
Za odpowiedzi dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Itaka - Fuerteventura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 22:38
      Wyjazd w lutym, lot planowo, a na miejscu zrobili nam niespodziankę i wywieźli nas, nie dość, że nie do tego hotelu, który zarezerwowaliśmy, to jeszcze do innej miejscowości;)
      Sama rozkosz:)
    • Gość: :):):) Re: Itaka - Fuerteventura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 08:29
      Ja byłam od 14 kwietnia w hotelu R2 Pajara Beach i wszystko było w porządku. Godzina odlotu się zgadzała, hotel ten co wybrałam. Ja nie mam zaszczerzeń.
      • Gość: dżinks Re: Itaka - Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 21:09
        Napisz cos więcej o tym hotelu :))
        • Gość: domino Re: Itaka - Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.11, 14:12
          lecę w sierpniu, 22., ciekawa jestem wyspy, pogody, plaż...
          • Gość: esi Re: Itaka - Fuerteventura IP: *.tktelekom.pl 27.06.11, 11:40
            A do jakiego hotelu lecisz?
            • Gość: domino Re: Itaka - Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 20:56
              R2 Pajara Beach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka