Dodaj do ulubionych

Travelplanet

IP: *.gdynia.mm.pl 18.06.11, 22:41
czy ktoś wykupywał wycieczkę w Travelplanet?
szukałam czegoś ciekawego na wakacje, myslałam o Hiszpanii i ceny dużo niższe niż w innych firmach. Chyba, że w opisie są jakieś kruczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Travelplanet IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.06.11, 00:07
      Travelplanet to jest pośrednik (jeden z największych, tak jak np. wakacje.pl, easygo itp.) - oni sami nic nie organizują, po prostu sprzedają ok. 50 biur, np. Itakę, Triadę, Neck., TUI, Rainbow, Exim itd. itd.
      • voyager747 Re: Travelplanet 19.06.11, 10:41
        ja nic u nich nie kupiłem, tylko przeglądałem, teraz podają kto jest organizatorem, można wszystko sprawdzić. Ceny nie są inne niż u organizatora, są dokładnie takie same.
        • Gość: Anq28 Re: Travelplanet IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.11, 00:31
          Ja u nich kupiłam. Wszystko jest ok. Do tego miałam zniżkę z kuponu Dorato:)
          • ty-i-ja-razy-dwa Re: Travelplanet 20.06.11, 09:56
            A w makaronach Lubella są zniżki 150 zł. Szkoda, że nie mogę skorzystać :(
            • Gość: calaviolina Re: Travelplanet IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.11, 23:02
              dzięki za informację, zniżka się przyda
              • Gość: calaviolina Re: Travelplanet IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.11, 23:36
                jednak ceny nie są te same; znalazłam ofertę wczasów w Słonecznym Brzegu dla 2 osób:
                Travelplanet - 2770
                Rainbow - 3200

to ponad 400 zł róznicy (chyba że diabeł tkwi w szczegółach)
                • voyager747 Re: Travelplanet 20.06.11, 23:48
                  niemożliwe, ceny są takie same, może jakieś opłaty lotniskowe czy coś
                  • mon320 Re: Travelplanet 21.06.11, 08:50
                    voyager747 napisał:

> niemożliwe, ceny są takie same, może jakieś opłaty lotniskowe czy coś
                    Najpewniej masz rację, często podaję ofertę bez dopłat. Trzeba dokładnie czytać co zawiera cena.
                    • Gość: ania Re: Travelplanet IP: *.mofnet.gov.pl 21.06.11, 15:03
                      swoją droga, no ciekawe - może organizator albo pośrednik nie zaktualizował ceny...
              • Gość: agus Re: Travelplanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.11, 17:54
                przyłączam si e do podziękowan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka