Dodaj do ulubionych

oferty last minute wrzesien

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:21
hej. czy ktos mi moze powiedziec jak to jest z ofertami na wrzesien :) chce wyjechac na Wyspy Kanaryjskie badz Krete ..hotel musi byc minimum 3,5- 4 gwiazdki, ale patrze na oferty w internecie Itaka i Tui ..a tam w tym roku bida ..
Zastanwaiam sie czy wszyscy w tym roku postaowili wyjechac we wrzesniu? W tamtym roku ofert bylo o wiele wiecej ..a zamawialam bilet w drugi tygodniu wrzesnia i lecialam w trzecim
Prosze niech ktos mi doradzi jak wyczaic najlepsza oferte ..czy szukac w necie czy moze isc do biura? moze to oferty sa po prostu porezerwowane przez biura i nie pojawaiaja sie internecie?
interesuje mnie all inclusive, blisko plazy, i wlasnie powrot do 25ego wrzesnia za maksimum 2500 zl na tydzien. nie wiem czy moze jeszcze poczekac do poniedzialku z rezerowaniem bo moze ceny spadna czy brac bo przegapie to co jest ?
bede wdzieczna za dobra rade orientujacych sie w tej branzy ... turystycznej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: oferty last minute wrzesien IP: 195.74.56.* 01.09.11, 17:14
      mało lastów w tym roku ? drogie ? nie wyszło co roczne kombinowanie ? a może by tak normalnie kupowac wyjazdy a nie cwaniacko czekac do ostatniej chwili ? Ja kupiłem w styczniu wyjazd do tajlandii i wyszło taniej ( porównywalny typ wyjazdu ) niż obecne pseudlaściki .....
      • Gość: kasia Re: oferty last minute wrzesien IP: *.jjs-isp.pl 01.09.11, 17:51
        Ja co prawda nie czekam na 'lasta', interesował mnie wyjazd 4.11, bo wtedy tylko moge wyjechac i w ostatniej chwili wczoraj się załapałam.
        Możesz 'polowac' na lasta, możesz czekac na ostatnią chwile, ale jak zalezy Ci na dobrym hotelu to radze się szybciej decydować. Z roku na rok atrakcyjnych 'lastów' będzie coraz mniej.
        Dobrze jest miec zaprzyjaźnione biuro. Mówisz co byś chciała, jakie kierunki Cie interesuja, pokazuje sie ciekawa oferta, i dostajesz tel.
        'Moja' agentka ostatnio zadzowniła do mnie, że pojawiła sie w oferta do keni w styczniu na 2 tyg. za 4300 (5*) Żal nie skorzystać. Oferta nie zdarzyła pojawić się na oficjalnej stronie, bo agenci od razu zarezerwowali ją dla swoich klientów. Mogą przetrzymać pokoje nawet 5 dni.
        W zeszłym tyg, odbyła się konfercja jednego z niemieckich biur podrózy,na której zaprezentowano oferty jesien -zima. Po powrocie do biur, agenci wyciągneli swoja liste klientów i zabukowali im wczasy po atrakcyjnych cenach.
    • minaur17 Re: oferty last minute wrzesien 01.09.11, 18:14
      NIeee, nie wierze w ten temat. To naprawdę jest problem??? Pierwszy z brzegu operator, którego stronę sprawdziłem - i proszę, ofert odpowiadających Twoim oczekiwaniom jest cała masa. Dla przykładu: tnij.org/wyspy-kanaryjskie Fuerteventura zaczynająca się od 1600 zł.
      A ty kolego co tam piszesz o cwaniackim czekaniu na last minute, jesteś żałosny.
      • Gość: Adam Re: oferty last minute wrzesien IP: *.icpnet.pl 01.09.11, 19:11
        Ofert do 2500zł na tydzień jest mnostwo. Rozumiem ze problem bylby gdybys dysponowala 1500zł, ale za dwa i pol tysiaka na osobę znajdzie sie sporo, jest w czym wybierac.
    • Gość: Mary Re: oferty last minute wrzesien IP: *.kalisz.mm.pl 01.09.11, 19:49
      Prawda jest taka, że wiele wycieczek teraz w laście kosztuje o wiele drożej niż kilka lub kilkanaście tyg. temu. Sprawdzone przeze mnie osobiście na wybranych hotelach w biurze Wezyr. Biura podniosły ceny nie wiadomo kiedy, po czym obniżają udając, że to wielkie last minute. Takie last minute to niech sobie wsadzą!!!!
      • Gość: Tokka Re: oferty last minute wrzesien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 21:33
        dziekuje wszytkim za rady ... co do dziwnego wpisu freda ...to nie rozumiem Twojej irytacji, jest wrecz nawet smieszna :)
        zawsze kupuje we wrzesniu(taka mam prace, ze nie moge sobie nic zaplanowac z wyprzedzeniem), ale ten wrzesien mnie jakos zdziwil bo fajnych ofert jest mało ..a jak wchodze na strone czy itaki czy tui to raz znikaja za kilka dni jakas oferta wraca ..to mnie dziwi ..i tu dziekuje Kasi, ktora mi wyjasnila z tym blokowaniem ofert przez agentow ..chyba naprawde sie przejde do biura. A nie interesuje mnie jakies oferty, tylko troche lepsze 4gwiazdki i dokladnie tylko na fuerte a nie na inne wyspy, do tego koniecznie z powrotem przed 25tym.

pozdrawiam i dziekuje za rady
        • Gość: Adam Re: oferty last minute wrzesien IP: *.icpnet.pl 02.09.11, 08:09
          Pierwotnie pisałaś ogólnie, że chcesz jechać na Kanary lub Kretę, wiec napisałem, ze bedzie z czego wybierać. Jeśli jednak interesuje się wyłącznie Fuerteventura to zmienia postać rzeczy. Tygodniowo latają tam chyba z Warszawy chyba tylko 3 samoloty, wiec nie ma sie co dziwić, ze ofert jest mało. Na Twoim miejscu nie czekał bym do ostatniej chwili, bo jesli interesuje Cię tylko 1 kierunek, to moze sie okazać, że skonczą się miejsca i nie polecisz wcale.
          • Gość: Tokka Re: oferty last minute wrzesien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:20
            faktycznie nie napisalam, ze interesuje mnie tylko jeden kierunek jesli chodzi o Kanary ..moj blad :P
            Najgorsze jest to, ze nie moge sie zwalniac z pracy i latac do biura co chwile, a jak patrzylam w necie poznym wieczorem to byla bardzo ciekawa oferta, ale widocznie juz ja ktos zamowil przez internet :| Wieczorem pojde do biura moze znajde jakiegos agenta, ktory by zaklepal i zadzwonil jakby bylo cos fajnego. A cenami zagluja co chwile..
            • grekan Re: oferty last minute wrzesien 03.09.11, 00:20
              Wybierz ze str: fly.pl
              jest duzo ofert do 2500zl/tydz., np.
              Gran Canaria, wyloty 6lub 7 wrzesnia i pozniej/ 1800-2100zl., Triada , Itaka/
              Tuerteventura z Itaki/2000zl./
              Kretaz Oasis Tours, Summerelse, za 1400-1600zl/tydz. wyloty 8, 10.09.11
              Wszystkie wersje z All
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka