Gość: iza IP: *.mz.gov.pl 17.08.01, 12:54 Jade w październiku do Kemer. Ciekawa jestem relacji z tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j23 Re: Turcja - Kemer IP: 217.8.167.* 18.08.01, 16:53 Byłem tam 10 lat temu... Wtedy była to mała wioska turystyczna: parę kempingów, parę klubów np. Club Med, ładna marina. Generalnie fajne miejsce ale niezbyt dużo możliwości oprócz paru wycieczek i leżenia na plaży. Plaża piaszczysta z kamykami. Można wybrać się do Antalii, Aspendos ,na wycieczkę na wyspy. Na tym samym wyjeździe objechałem większość wybrzeża Turcji i było wiele miejsc które bardziej polecałbym niż Kemer np Kas, Fethiye ...Wszystko zależy od tego na czym zależy Ci najbardziej ( wypoczynek/zwiedzanie/sporty ?). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Turcja - Kemer IP: *.mz.gov.pl 21.08.01, 13:51 Dziękuje bardzo za odpowiedź .Głównie zależy mi na ładnej plaży, ponieważ jadę tam tylko na tydzien - więc może nie zdążę się znudzić. Odpowiedz Link Zgłoś