Dodaj do ulubionych

Trento, parking

01.02.12, 22:24
Mam pytanie, muszę w Trydencie zrobic 9h i mam pytanie czy ktos mi moze polecić jakiś parking gdzie moze autokar stac przez ten czas.Będe wdzieczna tez za jakies podpowiedzi co robicie przez 9h ( poza zamkiem i starówką).Mnie sie to wydaje sporo w takim miejscu i nie chce zeby mi turyści narzekali.
Będę wdzieczna za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • kamyk4 Re: Trento, parking 02.02.12, 12:41
      O jezuuuuu współczuję. Trento na 9 godzin to jakaś makabra!
      Parking dla autokarów jest przy rzece na Lungadige Monte Grappa. Toalety na dworcu na Piazza Dante. Ja tam wpadałam na 4 godziny, góra 5 więc z 9 nie pomogę i obawiam się, że będą narzekali bo to dziura koncertowa.
      Może muzuem? www.museodiocesanotridentino.it
      • helio-trop Re: Trento, parking 02.02.12, 16:22
        Muzeum jest dosyć interesujące i daje fajną możliwość spojrzenia z góry do wnętrza katedry. Jeżeli dodać do tego zwiedzanie samej katedry i zamku, to 4-5 godzin zleci. A w przerwach pomiędzy obiektami czas wolny i nie będzie źle. Poza tym są jeszcze centra handlowe...
        • kamyk4 Re: Trento, parking 03.02.12, 01:02
          No właśnie nie pamiętam żadnego centrum handlowego w centrum miasta, ale zwalmy to na to, że się nie przyglądałam. No i nie wiem jak tam sjesta po zmianach, ale zaskoczyło mnie kilka lat temu, że w Trento, w środku zimy wszędzie była sjesta! O nie, przepraszam. Jedyna otwarta knajpa była przy teatrze i pozwoliła mi nie zamarznąc i nie zbankrutować:)
          • hrhalinka Re: Trento, parking 03.02.12, 18:36
            Dziękuję Wam wszystkim za info. Jakoś przezyjemy pewnie w Trento te 9h. Oby tylko grupa była spoko ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka