Dodaj do ulubionych

Majówka 2013

IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 22:50
Hej! jesteśmy grupką studentów i zamierzamy wybrać się na jakąś ciekawą majówkę. Zdecydowaliśmy się na wyjazd z biurem, bo chcemy odpocząć, a nie myśleć o organizacji ;) co polecacie? Jakie kierunki, jakie biuro, żeby miało atrakcje dla mlodych ludzi? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.13, 11:02
      nachlać się można wszedzie
    • Gość: M. Re: Majówka 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:28
      Ja bym polecała Turcję - hotele w okolicach Alanyi, Majorkę (chociaż tu nie byłabym pewna pogody). Jakieś wyspy greckie powinny też już latać. Wszystko zależy od tego ile chcecie wydać :)
    • Gość: Hania Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 20:59
      Polecam Wam gorąco wakacje z BeeFree, mają super oferty dla młodych ludzi, przeglądnijcie sobie ich ofertę, bo naprawdę warto!
      • Gość: Spoko Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 08:54
        Turcja własnie była jednym z kierunków o których myśleliśmy :) takze chyba przy niej zostaniemy :)
        Nie znam biura Bee Free, ale widze, że za przystępną cenę można z nimi polecieć. A Ty , Hania, byłaś gdzieś z nimi?
        • Gość: toja Re: Majówka 2013 IP: 217.153.153.* 26.02.13, 10:16
          Bee Free to młodsza siostra Rainbow Tours
          • pinacolada777 Re: Majówka 2013 26.02.13, 10:32
            Wszystko właśnie zależy od tego ile kaski możecie przeznaczyć na taki wyjazd, ja bym Wam też polecała wspomnianą wyżej Turcję albo którąś z Wysp Greckich, np. Zakynthos :)
      • Gość: Hania Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 11:33
        Tak byliśmy ze znajomymi ze studiów w Egipcie, wybawiliśmy się jak nigdy, dawno już nie miałam tak dobrych wakacji.
        • Gość: agen-t Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 12:14
          jeśli jesteście zainteresowani to mam oferty wielu biur podróży na majówkę,a najlepiej i najtaniej lecieć po weekendzie majowym.Turcja to świetny wybór,na miejscu w Alanii są polskie biura z tanimi wycieczkami typu trekking lub sporty wodne.nie można się nudzić.jeszcze jak jest opcja all<leją alkohol do 24.00>.mam wyloty np.na 8.03 hotele 3* za 2 tyg.za 1799 zł w all lub hotele 4* za 1930 zł.trochę udzielam się na forum i parę osób szuka u mnie wyjazdu.szukam aż do skutku i odpowiadam zawsze na maile nawet w weekendy siedzę na kompie.nic to nie kosztuje sprawdzenie ofert u mnie.mam sprawdzone biura.obsługuję online całą Polskę.nie ukrywam,że jestem agentem,a wczasy u mnie kosztują tyle samo co w biurze.kasę przesyłacie od razu do touroperatora,więc ryzyko żadne.mam dużą wiedzę o biurach i hotelach i mogę coś ciekawego doradzić.mi zależy aby klient do mnie wrócił i się staram nie polecać dziadostwa.

moniatravel@wp.pl
          501375098 Bogdan
        • Gość: Spoko Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 08:04
          Super, dziękuję Wam za podzielenie się opiniami :) Wychodzi na to, że mozna BeeFree zaufać, mam nadzieję, że jeszcze dziś podejmiemy decyzję i wykupimy konkretną wycieczkę ;)
          • Gość: Arek Re: Majówka 2013 IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.13, 23:07
            Tu są ciekawe i znacznie tańsze oferty studenckie na majówke 2013:

turystykastudencka.pl/
    • Gość: SPORTS-TOURIST Re: Majówka 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 12:04
      Witam
      Zapraszam na Majówkę z naszym biurem do Hiszpanii - Lloret de Mar
      Cena: 1.599 PLN
      Cena obejmuje:
      • przejazd zachodnim autokarem na całej trasie (WC, bar, video),
      • pobyt w Hiszpanii 7 dni, wyżywienie 2 x dziennie (bufet).
      • Wycieczka do Barcelony i Tossy de Mar,
      • opieka pilota,
      • ubezpieczenie KL i NW
      SPORTS - TOURIST Sp. z o.o.
      Starowiejska 35
      81-363 Gdynia
      NIP 526-030-20-19
      tel.: 48 58 621 91 64, 58 621 77 34
      fax: 48 58 621 99 21
      info@sports-tourist.gdynia.pl
      www.sports-tourist.com.pl
      • Gość: kuba Re: Majówka 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.13, 16:02
        tak potwierdzam
    • Gość: Magda Re: Majówka 2013 IP: *.acn.waw.pl 27.02.13, 13:19
      Hej niżej przesyłam kilka propozycji:

Bułgaria wypoczynek hotel AfrodytaII***+ 9/10 dn
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=594&o=2197
      CHORWACJA wypoczynek+zwiedzanie 9 dni
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=560&o=2197
      Paryż Zamki nad Loarą objazdowa 7 dni
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=576&o=2197
      Hiszpania Portugalia wycieczka objazdowa 12 dni
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=605&o=2197
      HISZPANIA wypoczynek ekspresowy przejazd Reymar*** / Reymar Playa***9 dni
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=534&o=2197
      HISZPANIA wypoczynek zwiedzanie Wenecji i Paryża Reymar*** / Reymar Playa***9 dni
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=519&o=2197
      WŁOCHY objazdówka 7 dni.
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=520&o=2197
      Serdecznie pozdrawiam
      Biuro Podróży NESTO
      Magdalena Nawrocka
      • Gość: elka Re: Majówka 2013 IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.13, 17:51
        Magda
        nie wstyd Ci reklamować wycieczek 7-dniowych gdzie są 4 noclegi?
        co to za odpoczynek -2 noce w autokarze / wczasy wypadają trochę lepiej/
        właśnie w ostatnią niedzielę, zrobiłam totalny remanent wycieczek europejskich - i moja opinia- biura podróży mają swoich klientów głęboko w d...
        w niektórych BP ceny na długi weekend majowy wzrastają o 50% / np. Rainbow Tours/, ceny wstępów, fakultetów itp. - abstrakcja w porównaniu z realem,
        przykład najprostszy, po porównaniu :
        Tecza - Praga - rejs po Wełtawie i obiadokolacja- 250 koron
        RT - Praga - rejs po Wełtawie i obiadokolacja - od 400 do 750 koron
        i tak jest na większości kierunków europejskich, na egzotycznych trochę lepiej - chociaż tutaj np. Itaka dolicza transfery wewnętrzne w tych krajach - no nie są one w cenie wycieczki - to jakiś absurd

ja chcę jechać z biurem, chcę zapłacić im prowizję, zgadzam się na o wiele zawyżone ceny wstępów - przewodników- klimatycznych itp. - ale w granicach rozsądku!!!!!!
    • magdagebura Re: Majówka 2013 01.03.13, 15:46
      Polecam [url=http://www.obozyzeglarskie.com/tygodniowe-rejsy-mazurskie-dla-doroslych-od-599-zl/]Tekst linka[/url] w zeszłym roku byłem za 599 zł. ze zniżką , supr kadra, nigdy wczesniej nie byłem na żaglach , ale na pewno w tym roku wrócę . Szekla jako biuro dopełniło wszystkich formalności, atmosfera , kadta i ludzi pierwsza klasa.

Jak nie byliscie na zaglach polecam
      Magda
      • Gość: Spoko Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 15:49
        No oki, a my w końcu zarezerwowaliśmy taką wycieczkę:
        www.beefree.pl/bee-free-riwiera-turecka/ergun-hotel#01.05.2013
        mam nadzieję, że po powrocie będziemy mogli ją polecić :)
        • Gość: eeeeewka Re: Majówka 2013 IP: *.42.12.213.alfanet24.pl 05.03.13, 20:09
          3* w Turcji to trochę kiepsko. Za niewiele więcej mieliście wybór kilku hoteli 4* z all. A tak wydacie kasę na napoje, owoce będziecie musieli dokupywać jedzenie a mielibyście w opcji do woli. Zmieńcie jeśli jeszcze można. Wg. mnie 4* i all w Turcji to konieczność.

• Gość: Spoko Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 10:49
            Dzięki za podopowiedź, mamy jeszcze mozliwosc zmiany rezerwacji. A co sądzisz o takiej wycieczce: www.beefree.pl/bee-free-riwiera-turecka/kleopatra-beach#01.05.2013 ?
        • Gość: Iwona Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 23:27
          Ja pierwszy raz w tym roku zamieniłam urlop z lipca właśnie na maj i wybieramy się z mężem do Egiptu z beefree. Mam nadzieję, że spędzając cały lipiec w mieście, nie będę żalowała mojego wyboru, ale naprawdę jestem już tak zmęczona, że nie wytrzymam do lipca i maj jest idealnym terminem, bo jest kilka wolnych dni, więc zostanie mi jeszcze trochę urlopu na jakiś skromny wypadzik w sierpniu.
        • Gość: Irek Re: Majówka 2013 IP: 149.241.105.* 27.03.13, 20:56
          Ja sie zastanawiam, czy nie przeniesc swoich wakacji na maj, bo wakacje zapowiadaja sie bardzo pracowicie i moge nie dostac urlopu, planowalem jechac z beefree do egiptu, wiec w sumie nie ma znaczenia czy pojade w maju czy w lato.
          • Gość: Iga Re: Majówka 2013 IP: 195.150.190.* 28.03.13, 09:12
            Zdarzyło mi się w maju być w Egipcie i uważam, że to doby czas na taki wyjazd, jeśli w wakacje będziesz zapracowany. Jak na moje oko nawet mniej turystów było wtedy, niż można się tam zazwyczaj spodziewać;)
            • Gość: Pola Re: Majówka 2013 IP: *.183.245.12.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.04.13, 22:39
              Ja w tym roku w majówkę tradycyjne grill przy domu:d ale za to na wakacje wybieram się albo na objazdówkę po Hiszpanii, albo na wypoczynek na chorwacki Hvar z Rainbowem, jeszcze sie zastanawiam.
    • Gość: zenka Re: Majówka 2013 IP: *.180.106.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.13, 07:23
      zależy czy chcesz zwiedzać czy leżeć na plaży! :) ze znajomymi wybieramy się na majówkę do chorwacji. pogoda już będzie, ale za to turystów będzie mniej! znaleźliśmy ofertę w bp margotravel za całkiem przyzwoite pieniądze. mam nadzieję, że wyjazd będzie udany:)
      • agen-t Re: Majówka 2013 14.03.13, 15:40
        jeśli wybraliście Hotel Kleopatra Beach to raczej hotel w którym się śpi.to typowy miejski hotel dla szukających rozrywek.jeśli chcecie sporo pozwiedzać to ok,ale sam hotel jest słaby.bez all w Turcji nie ma szans,w hotelach mocno pilnują aby nie wnosić alkoholu i napoi.jak znajdzie sprzątaczka to zabiorą do recepcji.miałem takie przypadki sam.więc nie warto na all oszczędzać.zresztą w tanich hotelach pełno Ruskich i zaczyna potem brakować jedzenia.w większych hotelach jest więcej rozrywek i animacji.czasami warto trochę dopłacić do lepszego,niż cały pobyt przeklinać hotel.albo poradzić się fachowca,czyli najlepiej agenta,który zna i sprzedaje te hotele.dziewczyny,które czasami siedzą w biurach wiedzą to co wyczytają w katalogu,nie wszystkie oczywiście.
    • Gość: PodroznikMichał Re: Majówka 2013 IP: *.softservice.com.pl 19.03.13, 08:39
      Ja polecam majówkę w Polsce nad Zalewem Sulejowskim. Fajne miejsce na pobyt dla młodych ludzi, sporo atrakcji, spływy kajakowe i przystępne ceny.
    • Gość: PodroznikMichał Re: Majówka 2013 IP: *.softservice.com.pl 21.03.13, 08:18
      Polecam Weekend majowy w Hotelu Podklasztorze

• Gość: jakubka Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 14:38
      Ja zdecydowałam się w tym roku na majówkowy wypoczynek w Czarnogórze. Stosunkowo niedaleko, a jak pięknie (przynajmniej na zdjęciach ;) )
    • Gość: kinga Re: Majówka 2013 IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.03.13, 21:18
      To dziwne, że młodym osobom nie chce się samodzielnie zorganizować wyjazdu, przecież w tym cała frajda - planowanie, wytyczanie trasy, szacowanie budżetu. Pamiętam jak jeżdziłam na wycieczki jeszcze na studiach. Nikomu nie przyszłoby do głowy, żeby płacić komuś, za coś, co możemy spokojnie zrobić. O tempora, o mores! :)
      • Gość: studentka Re: Majówka 2013 IP: *.play-internet.pl 28.03.13, 13:15
        No to zależy, też jestem młoda, ale mam tyle obowiązków, zwłaszcza praca zajmuje mi czas od rana do nocy a w weekend szkoła,po nocach nauka, więc brak czasu na samodzielne planowanie urlopu, i niestety większość moich znajomych też ma ten sam problem, dlatego chętnie korzystamy z usług biur podróży, na majówkę chcemy wybrać się do Turcji, ale jeszcze nie mamy żadnej oferty na oku, może poczekamy na jakieś lasty.
      • Gość: kaczka Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 16:43
        takie czasy. ale nie jest z nami (studentami) tak źle, samodzielne wyjazdy też się zdarzają. Ale prawdą jest tez, że teraz każdy bierze na siebie duzo obowiązków, zarabiamy, powiedzmy, ze raz w roku nas stać. No a że są biura, które mają dla nas oferty - nic, tylko korzystać! ;)
    • Gość: Aneta Re: Majówka 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 13:17
      Z racji że lubimy aktywne spędzanie czasu całą rodzinką wybieramy się kolejny raz z Adventure Element. Profesjonalni instruktorzy i dużo aktywności - zobaczcie sami, może są jeszcze wolne miejsca - www.adventureelement.pl/aktywna-majowka-w-tatrach/
    • Gość: Recepcja Re: Majówka 2013 w Pałacu w Paszkówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 15:29
      Relaks, pyszne jedzenie,malowniczy krajobraz! Niezapomniany wschód słońca w Dolinie Karpia. Puszyste koce i białe poduchy-dla lepszego wypoczynku w zgodzie z naturą. A do tego piano bar z szachami, warcabami, brydżem, cygarami i whisky.

Pakiet zawiera:

-nocleg w pokoju dwuosobowym lub komnacie pałacowej ze śniadaniami
      -pikniki na trawie
      -całodzienne wyżywienie (w tym uroczysta kolacja; grill przy ognisku)
      -Wschód słońca w Dolinie Karpia*
      -codzienna degustacja wina w piwnicy winnej
      -10% rabatu na zabiegi kosmetyczne i masaże

* Wycieczka jest opcją dodatkową, bezpłatną dla naszych gości. Dzień wyjazdu uzależniony jest od pogody.

Zapraszamy serdecznie
    • Gość: Patricco24 Re: Majówka 2013 IP: 212.160.148.* 22.04.13, 15:19
      Z tą pogodą tylko nie wiadomo jak to będzie na majówkę bo prognozy są różne, a przykładowo nad Bałtykiem to można trafić zarówno tydzień pełnego słońca jak i tydzień deszczu, reguły na to niestety nie ma... ale majówka kto wie może być niezła, choć jak piszą niekiedy zima potrafi zaskoczyć nawet pod koniec kwietnia... pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Zima-jeszcze-pod-koniec-kwietnia-Tak-juz-bywalo,wid,15512288,wiadomosc.html

Pozdrowienia dla bałtyckich majówkowiczów:-)

Patryk
    • mrowca77 Re: Majówka 2013 25.04.13, 12:57
      Zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej www.olczanski.pl
    • mrowca77 Re: Majówka 2013 25.04.13, 13:00
      Zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej www.olczanski.pl
    • maleusmaleficarum Re: Majówka 2013 26.04.13, 09:54
      wprawdzie to głównie dla rodzin, ale mimo wszystko wygląda ciekawie www.szarpie.pl/majowka-2013
      • lukpeta Re: Majówka 2013 08.05.13, 18:21
        kurcze, cudze chwalicie swego nie znacie ;-) po co od razy Turcja, Grecja itp? Nie lepiej gdzieś w Polskę pojechać? :-) Ja spędziłem majówkę w domu na plaży (dosłownie) :D Super atrakcja, mówię Wam. Rano pobudka za oknem, ptaki śpiewają... szum morza... Wstaje się i widzi przekiękny Bałtyk... to jest dopiero czad :) W majówkę byliśmy tutaj z żoną: www.domnaplazy.pl/ i powiem szczerze że czad :) Dom na Plaży położony jest na klifie z którego schodami schodzi się na szeroką, piaszczystą plażę :) Poranną kawę można wypić zamiast na oklepanym ogródku - to na plaży.... :) polecam serdecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka