IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.13, 22:28
Jestem ciekawa jakie opinie macie na temat tego biura, warto według Was z nimi jeźdzć czy nie bardzo? Jak tak, to jakie kierunki wybierać?
Obserwuj wątek
    • maj.uncja Re: BUT? 13.03.13, 21:34
      Jak najbardziej pozytywne, co pewnie można zauważyć już po kilku moich wypowiedziach. BUT organizuje bardzo dobre wyjazdy młodzieżowe, wychowawcy stwarzają dzieciakom świetną atmosferę i co dla mnie było najważniejsze poznaje się na ich wyjazdach fantastycznych ludzi! Co do kierunku to zależy ile masz lat, bo teraz oferta jest rozdzielona na kilka kategorii wiekowych.
      • Gość: set Re: BUT? IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.13, 22:29
        taaaaaaaaaaaaaaaaaaak
        imprezy do rana, wóda i pierwsze orgie z fffffffffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaamtastycznymi ludźmi................
        • czarny.chochlik Re: BUT? 21.03.13, 00:21
          Mam nadzieję, że ta poprzednia wypowiedz nie do konca sie sprawdza.. o tym nie slyszalam, ale przegladalam pare ofert wygladaly ciekawie.
          • maj.uncja Re: BUT? 24.03.13, 12:12
            Nie wiem na jakich wyjazdach i z kim był użytkownik gość:set, moje wakacje nie wyglądały w ten sposób! Jasne zawsze na wyjazdach znajdą się osoby, które próbują przemycić alkohol, ale wtedy, zgodnie z regulaminem zostają usunięte z obozu.
    • doroti1983 Re: BUT? 21.04.13, 20:55
      Wypowiadałam się już tutaj na temat tego biura i zarzucono mi stronniczość, więc aktualnei sugeruję poszukać opini na forach. Polecam dedykowany wątek:
      wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244229
      szafiarenka.pl/37/5400630/biuro-uslug-turystycznych-but-pomocy.html

Polecam również zadanie pytania na ich Fan Pageu -> www.facebook.com/kochamwakacjepl?fref=ts

Ponad 20 tyś ludzi na ich profilu -> na pewno ktoś będzie mógł odpowiedzieć na Twoje pytania na podstawie swoich osobistych doświadczeń, jako klient.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka