Gość: Donna IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.13, 22:28 Jestem ciekawa jakie opinie macie na temat tego biura, warto według Was z nimi jeźdzć czy nie bardzo? Jak tak, to jakie kierunki wybierać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maj.uncja Re: BUT? 13.03.13, 21:34 Jak najbardziej pozytywne, co pewnie można zauważyć już po kilku moich wypowiedziach. BUT organizuje bardzo dobre wyjazdy młodzieżowe, wychowawcy stwarzają dzieciakom świetną atmosferę i co dla mnie było najważniejsze poznaje się na ich wyjazdach fantastycznych ludzi! Co do kierunku to zależy ile masz lat, bo teraz oferta jest rozdzielona na kilka kategorii wiekowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: BUT? IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.13, 22:29 taaaaaaaaaaaaaaaaaaak imprezy do rana, wóda i pierwsze orgie z fffffffffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaamtastycznymi ludźmi................ Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.chochlik Re: BUT? 21.03.13, 00:21 Mam nadzieję, że ta poprzednia wypowiedz nie do konca sie sprawdza.. o tym nie slyszalam, ale przegladalam pare ofert wygladaly ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maj.uncja Re: BUT? 24.03.13, 12:12 Nie wiem na jakich wyjazdach i z kim był użytkownik gość:set, moje wakacje nie wyglądały w ten sposób! Jasne zawsze na wyjazdach znajdą się osoby, które próbują przemycić alkohol, ale wtedy, zgodnie z regulaminem zostają usunięte z obozu. Odpowiedz Link Zgłoś
doroti1983 Re: BUT? 21.04.13, 20:55 Wypowiadałam się już tutaj na temat tego biura i zarzucono mi stronniczość, więc aktualnei sugeruję poszukać opini na forach. Polecam dedykowany wątek: wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244229 szafiarenka.pl/37/5400630/biuro-uslug-turystycznych-but-pomocy.html Polecam również zadanie pytania na ich Fan Pageu -> www.facebook.com/kochamwakacjepl?fref=ts Ponad 20 tyś ludzi na ich profilu -> na pewno ktoś będzie mógł odpowiedzieć na Twoje pytania na podstawie swoich osobistych doświadczeń, jako klient. Odpowiedz Link Zgłoś