Dodaj do ulubionych

Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT

25.04.14, 10:42
Nowa oferta w RT, czy warta uwagi? Czy faktycznie warto wybrać ten kierunek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.14, 14:02
      Poczytaj na temat podobnej wycieczki "senegal i gambia". W wątku jej dotyczącym wypowiadało sie wiele osób. Osobiście uważam, że warto wyjechać w tamte strony. Jest ciekawie, bezpiecznie, dobra organizacja, ale tak jak wspominałam wyjazd opisywałam już dokładniej. Gwinea Bissau to pewnie ciekawy dodatek do Semegalu i Gambii, chociaż nie sądzę aby wiele sie różniła od wspomnianych wcześniej dwóch państw.
    • wicianowa1 Re: Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT 04.01.15, 00:39
      Wybieram się z rodzinką 23.01.2015r. na 17 dni na objazd Gwinea Bissau Senegal Gambia + pobyt w Banjul - Hotel Laico Atlantic. Ktoś też jedzie w tym terminie?
      • Gość: tomek Re: Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT IP: 85.11.87.* 04.01.15, 11:31
        Chciałam Panią zapytać o przelot. Czy mają Państwo lot z przesiadką w Barcelonie oraz czy biuro potwierdziło, że wyjazd dojdzie do skutku. Z góry dziękuję.
        • wicianowa1 Re: Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT 04.01.15, 22:07
          Zwiódł Cię mój nick, ale jestem facetem a nie Panią - mam na imię Witek.Tak potwierdzono nasz wyjazd- dojdzie do skutku. Będzie to pierwszy termin po przerwie związanej z Ebolą. Dołożyli nam 2 dni w Barcelonie, ale nie mamy informacji ile będzie kosztowało nas zwiedzanie fakultatywne tego miasta. Z Barcelony będzie przelot tanimi liniami bez cateringu do Banjul. Tyle mam informacji na dzień dzisiejszy. Oczywiście 2 dni przed wylotem muszą nam ostatecznie potwierdzić godziny wylotów. A ty na kiedy masz termin?
          • Gość: tomek Re: Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT IP: 85.11.87.* 05.01.15, 12:52
            To przepraszam najmocniej.
            Mieliśmy na 30.01 ale zrezygnowaliśmy ze względu na Barcelonę i wyloty z Warszawy (wykupione mieliśmy z Katowic). Niestety dodatkowo nikt nie mógł nam nawet zagwarantować tych lotów kiedy o nie pytaliśmy stąd też było moje pytanie, co Państwu biuro przekazało.
            • ob.serwator_1 Do wicianowa1 06.04.15, 15:52
              No i co byliście w Gwinei Bissau? Fajnie? W Senegalu i Gambii już byłem teraz mam ochotę na Gwineę.
    • beatawp Re: Gwinea Bissau- Senegal- Gamibia z RT 13.01.16, 17:02
      Hej. Czy są juz tu Ci , którzy wrócili. Jadę za mesiąc i każda rada jest dla mnie bardzo cenna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka