fabart 24.09.04, 16:01 Z mojego doswiadczenia wynika, ze zgubienie bagazu, opoznienie samolotu, brak miejsc w samolocie, awarie systemow komputerowych to norma. czy znacie jakiegos gorszego przewoznika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: nie latac LUTHANSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:08 wlasnie sie naczytalam o british airways. to jest dopiero tragedia a za tydzien z nimi lece do stanow. maja same problemy. obecnie strajk firm paliwowych przez co w strzymuja loty.awaria systemu lotow- super! az sie prosi zeby z nimi leciec brawo. i jeszcze plany zamachow na lotnisko. a ponadto liczne opoznienia samolotow i koczowanie na lotnisku. i ja mam leciec? co mam robic????? help me Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: nie latac LUTHANSA 25.09.04, 00:08 na przyszłośc wybieraj KLM albo AirFrance. ja z BA mam miłe wspomnienia, ale po prostu miałem szczęście, że w Wielkiej Brytanii nie wysiadł system kontroli lotów, co ma tam miejsce chyba wybitnie często. O strajkach nie wspominając. Poza tym w KLM masz dużo wygodniejszą klasę ekonomiczną niż w BA, a to bardzo ważne na takich trasach. Odpowiedz Link Zgłoś