Dodaj do ulubionych

LTour - czy ktos z nimi wyjechał

IP: 212.160.172.* 04.05.05, 11:30
Czy ktoś wyjechał na wakację z niemieckim biurm LTOUR ? Czy można im zaufać ?
Czy mają jakieś dodatkowe "ukryte" opłaty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ar Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: 212.160.172.* 16.05.05, 09:51
      Nikt z nimi nie jeżdzil ?
      • Gość: Leszek Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:00
        Bardzo solidne i odpowiedzialne biuro. Należy zresztą do koncernu TUI. Żadnych
        dodatkowych opłat. Cena ostateczna. Rezerwuj i jedź bez żadnych obaw. Masz
        gwarancję ceny i jakości.
        • Gość: Maraska Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:44
          CZesc
          Ja tez bylam, zima na Majorce. Zadnych zastrzezen, ani uwag nie mam, wszystko
          bylo ok. No chyba ze zle sie bedziesz czul nie majac polskiego rezydenta gdzies
          w poblizu, to nie ejdz. W kazdym innym wypadku spokojnie mozesz. Zadnych oplat
          dodatkowych.
          pozdrawiam
          Maraska
          • Gość: Art Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: 212.160.172.* 17.05.05, 10:20
            A czy z tym rezydentem można dogadać się po angielsku ? Bo mój niemiecki jest
            niestety na bardzo niskim poziomie...
            • Gość: Maraska Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:17
              CZesc
              sorry ze zapomnialm o tym watku:-)
              Ja tez po niemiecku ni w zab, wiec po angielsku z nim gadalam. Wparedzie
              niewiele.... bo tylko na wstepie go potrzebowalam, ale dogadalam sie mysle wiec
              ze u nich to standard.
              Acha tam jest tak, ze na lotniksu on na Ciebie czeka, ale potem kieruje Cie do
              okreslonego autobusu i do hotelu ejdziesz sam, masz voucher na noclegi, ale w
              hotelu zalatwiasz wszystko sam. troche inaczje niz u nas, ale jak znasz
              angielski to nie pwoinno byc problemu. Acha bo nie wiem czy pisala, ja bylam z
              nimi na Majorce.
              Jezeli w czyms jeszcze bede mogla pomoc, pytaj postaram sie juz nie zapominac o
              watku:-)
              <Maraska
              • Gość: Art Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: 212.160.172.* 07.06.05, 16:50
                Wielkie dzięki za informację.
    • Gość: Arnold___ Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: 212.160.172.* 07.06.05, 09:32
      Coś tam o nich słyszałem. Latają z Niemiec, ktoś z nimi tanio pojechał do
      Meksyku...
    • fxc Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał 29.06.05, 16:55
      Mnie też interesuje Meksyk albo Kuba.
      Jeżeli ktoś był, to proszę o jakieś informacje.
      • perra-azul Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał 29.06.05, 17:21

Bylam z nimi na Sri Lance, rewelacyjna obsluga, zadnych problemow. Po powrocie
        zadzwonil przedstawiciel biura podrozy zeby zapytac czy wszystko bylo OK!! Nie
        spotkalam sie z taka obsluga klienta do tej pory. Wakacje kupowalam dwa lata
        temu kiedy LTour byl jeszcze w Polsce, ale mysle ze skoro u nas byl taki poziom
        obslugi, to w Niemczech zapewne jest zblizony.
    • Gość: BOLO Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:47
      NIGDY WIECEJ Z NIEMIECKIMI BIURAM
      MAM DOŚWIADCZENIE
      • marijohanna Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał 29.06.05, 23:00
        polecam. czesto kupuje u nich same loty na lastminute. rzetelnie i
        bezproblemowo. zadnych dodatkowych oplat i zmian.
      • Gość: Arnold___ Re: LTour - czy ktos z nimi wyjechał IP: 212.160.172.* 05.07.05, 15:52
        A co było nie tak ?
    • Gość: ps Meksyk IP: 44,1.* / 193.193.181.* 29.07.05, 18:04
      czy ktos zna jakies biuro podrozy w niemczech, ktore oferuje loty czarterowe do
      Meksyku na okres 3 tyg.
      W
      www.ltur.com/
      mozna miec lot za 400 - 500 E, ale maksymalny termin to 14 dni;
      To troche krotko,

Czy znacie jakis taki serwer, ktory oferowalby takie loty na 3 tyg.?
      • dmj1 Re: Meksyk 29.07.05, 21:03

> Czy znacie jakis taki serwer, ktory oferowalby takie loty na 3 tyg.?

Musisz na biezaco sprawdzac:
        www.condor.com
        www.ltu.de
        Podkreslam "na biezaco" w obydwu przypadkach przelor do Cancun o godz 18
        kosztuje ok 2x400euro, w srodku nocy polowe tego. regul nie ma ale czesto
        trzeba kontrolowac.
        darek
      • Gość: Art Re: Meksyk IP: 212.160.172.* 01.08.05, 11:04
        Może spróbuj www.cheapflights.co.uk
        Wyloty wprawdzie nie z Niemiec lecz z Londynu, ale do Londynu można sobie tanio
        dolecieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka