IP: 217.96.69.* 11.09.01, 16:12
chce wybrac sie do TALINA szukam wszelkich informacji, noclegi,
wyzywienie,transport,atrakcje z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: TALIN, IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.01, 16:29
      służę, byłem jakieś 2-3 tygodnie temu, jeżeli nie chcesz nocować na campingu,
      to nastaw się na koszt noclegu ok. 40-45 PLN minimum, chetnie odpowiem na
      wszelkie pytania, wal śmiało
      • Gość: JACEK Re: TALIN, IP: 217.96.69.* 18.09.01, 20:31
        WITAM DAMIANIE MOZESZ MI PODAC JAKIS SPRAWDZONY ADRES TANIEGO HOTELIKU, JAK
        JEST TAM Z CENAMI ZYWNOSCI, GDZIE JESC, GDZIE MOZNA SIE ZABAWIC(PUB,DISCO LUB
        INNE ATRAKCJE)MOZE WIESZ KIEDY TAM SIE NAJLEPIEJ UDAC, CZYM I ZA ILE SIE TAM
        DOSTAC,JAK OCENIASZ TO MIASTO,CZY JEST TO JUZ EUROPA DZIEKI PA
        • Gość: Damian Re: TALIN, IP: *.mofnet.gov.pl 19.09.01, 08:45
          ADRES TANIEGO HOTELIKU - to najwcześniej jutro, ale chyba i tak wsześniej jak w
          przyszłym roku tam się nie wybierzesz
          JAK JEST TAM Z CENAMI ZYWNOSCI - dokładnie jak u nas
          GDZIE JESC - są tanie knajpki, jeżeli jest jakaś okoliczność w postaci festynu
          itp. żarcie na nim jest przepyszne i taniutkie (do 10 PLN) inaczej można wydać i
          50 PLN na łebka, ale średnio 25-30 za obiad w knajpce, tanie ciastka w
          cukierniach, oj tanie...
          GDZIE MOZNA SIE ZABAWIC(PUB,DISCO LUB INNE ATRAKCJE)- jest tego w centrum kupa,
          choć w Helsinkach dużo więcej
          MOZE WIESZ KIEDY TAM SIE NAJLEPIEJ UDAC - czytałem w przewodniku, że najlepsza
          pogoda jest w sierpniu, kiedy przeważają ciepłe prądy powietrzne z Pd. Wsch Rosji
          przynoszące piękną i suchą pogodę, z drugiej strony w Czercu będzie coś na kształ
          białych nocy (mają ten sam co u nas czas)
          CZYM I ZA ILE SIE TAM DOSTAC - ja byłem samochodem
          JAK OCENIASZ TO MIASTO,CZY JEST TO JUZ EUROPA - zdecydowanie, czuć to już na
          granicy, czysty profesjonalizm, zero pociągu do korupcji, polecam poprzednie
          posty na ten temat
          DZIEKI PA - papa

• Gość: kubus Re: TALIN, IP: 212.160.114.* 22.09.01, 19:36
          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> ...CZY JEST TO JUZ EUROPA ...

Ba, taki jakis tam Paryz czy inne miasteczko do piet nie siega... wszyscy
          kulturalni, uprzejmi, towary najwyzszej jakosci, celnicy spieszacy sie byc
          niepotrzebnie nie stal na granicy...jednym slowem raj!

• Gość: Fabian Re: TALIN, IP: *.sav.tkb.net.pl 23.09.01, 15:30
            Jeśli chodzi o noclegi trochę informacji można znależć na www.inyourpocket.com
            Od nadroższych do najtańszych hoteli, opis knajp, kursy autobusów i pociągów,
            co zwiedzać, itp..... Strona jest anglojęzyczna.
    • Gość: Damian Re: TALIN, IP: 145.237.1.* 12.09.01, 16:30
      służę, byłem jakieś 2-3 tygodnie temu, jeżeli nie chcesz nocować na campingu,
      to nastaw się na koszt noclegu ok. 40-45 PLN minimum, chetnie odpowiem na
      wszelkie pytania, wal śmiało
      • Gość: MICHAL Re: TALIN, RACZEJ JEDZ DO TALLINA IP: *.skane.se 13.09.01, 06:15
        Jacku nie jedz do TALINA jedz do TALLINA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka