Gość: pawel29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:01 Witam czy wiecie jakie biura specjalizuja sie w objazdowkach po Maroku.. z tego co zdazylem sie zorientowac: triada, itaka, rainbow. znacie jakies jeszcze..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Maroko - z kim objazdowki...? IP: 213.17.162.* 25.07.05, 12:12 Sigma-Travel miała jeszcze kilka lat temu, obecnie mają łączoną z Portugalią, byłam, mogę polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: Maroko - z kim objazdowki...? IP: *.chello.pl 27.07.05, 15:12 bylem 3 lata temu z pewnym biurem. tramping hiszpania+maroko (prawie miesiąc). Noclegi na kempingach. jedzenie wlasne. nazwę biura moge podać mejlem, bo nie bede go reklamować krysa1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Maroko - z kim objazdowki...? IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 27.07.05, 15:36 Jest jeszcze Logostour. Cena powzej 120o dolarow. Uwazam to za bardzo droga oferte, ale ponoc to zasluga jakosci uslug... Nie wiem jak jest naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś