gosc3 08.08.05, 12:54 co myslicie o takim wyjezdzie we wrzesniu z tym biurem ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruzia Re: Rodos z Triada, warto ? IP: *.crowley.pl 08.08.05, 12:58 zalezy do ktorego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś Re: Rodos z Triada, warto ? IP: *.pagi.pl 09.08.05, 11:56 Ja byłam z TRIADĄ na Rodos w ubiegłym roku. Apartamenty NEST (z tego co wiem nie ma już tego hotelu w ofercie tegorocznej) w Faliraki, bez wyżywienia. Było SUPER! Na wycieczki fakultatywne także wybrałam sie z TRIADĄ i nie żałuję - były bardzo udane, nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie wiem jakie masz wymagania i czego oczekujesz po wakacjach, moge więc tylko dodać, że Faliraki są bardzo rozrywkową miejscowością, jest tu mnóstwo różnych klubów i dyskotek, jednak jest także ogromna ilość Anglików. Jeśli chcesz więcej informacji chętnie odpowiem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restea Re: Rodos z Triada, warto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:19 hej ja bym miala kilka pytan co do Rodos jak mozesz to napisz do mnie na maila restea@gazeta.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś