Dodaj do ulubionych

Najlepsze biura podróży w wawie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 01:22
Wpisujcie biura, które są godne polecenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: goldi Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:03
      każda odpowiedż byłaby tendencyjna:), wywołałoby to burzę na tym forum.
      • Gość: meggi Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 14:51
        Wcale nie. Tak jak wpisuja ludzie swoje opinie o hotelach tak samo mozna
        napisac o biurze podrozy.
        • Gość: noto Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:16
          no to ja wpisuje Travel House na Pięknej w pasazu RAifeissen Banku. Kompetentni
          konsultanci, mila obsluga z kawa;). i oryginalny ,kapitalny wystroj. Wygoda.
    • kasa76 Re: Najlepsze biura podróży w wawie 20.01.06, 19:37
      Najlepiej wybrać biuro mające w swojej ofercie kilku touroperatorów.
      Tak naprawdę to nie biura są najlepsze tylko ludzie, którzy tam pracują.
      Kompetentny pracownik potrafi dobrze doradzić i przebić się przez gąszcz ofert.
      Dlatego może lepiej jest zapytać o godnych polecenia konsultantów w Warszawie
      (Pani Zosia z XXX Travel albo Pan Janek z YYY BP) niż najlepsze biuro.
    • Gość: Turystka Re: Najlepsze biura podróży w wawie IP: *.chello.pl 20.01.06, 20:36
      To jakaś porażka....
      Czy Ty się człowieku nudzisz? Amoze jeseś pracownikiem biura podróży????
      Chcesz może sobie zrobić darmową reklamę ????
      To pomyliłeś czlowieku adresy.
      • Gość: foxy do turystki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.06, 13:13
        pewnie bardziej na reke byłoby dla ciebie by na tym forum non stop obrzucać
        biura błotem, leczyc frustracje, siać defetyzm i itd?:) to takie dla nas,
        Polaków typowe prawda? jak już cos ma pozytywny wydzwiek to zaraz musi byc
        tepione pod prymitywnym pretekstem konkurencji i płatnych pracowników? Porażką
        jest twoje nastawienie, już wyobrażam sobie Ciebie na wakacjach:)))) Rozumiem,
        że ten adres jest tylko dla opluwaczy tak ? Na złośc Tobie chciałbym polecić
        biuro podróży w CH Janki choć nie wiem jak się nazywa.pozdrawiam wszystkich
        zadowolonych
        • Gość: Turystka Do FOXY IP: *.chello.pl 22.01.06, 17:41
          Nie jestem pieniaczką. Nic z tych rzeczy. Na wakacjach nie patrzę na biuro
          podrozy bo po prostu zbyt dużo wiem na temat biur podroży. Mam taką zasadę by
          nie jeździć z biurami, choć bardzo cenię pracę ludzi w biurach podróży. Na
          prawdę. Wiem że jest ciężka. Ale zareagowałam tak jak zareagowałam. Bo nie
          formum jest od tego by opluwać i w cale nie opluwam. A jeśli chcesz mnie
          zobaczyć na wakacjach to bardzo proszę. Nie jestem pieniaczką i nigdy nia nie
          byłam. A czy to że wyraziłam swoja opinię raz czy dwa to coś strasznego?
          Popatrz jak Ty zareagowałeś. Ty na mnie najechałaeś jak na burą sukę a ja Ci
          grzecznie odpowiadam.

Pozdrawiam serdecznie i do zaczytAnia.
          • Gość: Foxy Re: Do FOXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:35
            Jeśli tak to przepraszam koleżankę:)))). Miał rację ktoś , że tak sformułowane
            pytanie może rozpętać burzę, że każdy kto wyrazi zdanie na temat dobrego biura
            może być podejrzany o "autopromocję";). Ale tak już na tym forum bywa, że tylko
            niezadowoleni mają rację, zaś zadowoleni to "pracownicy biur". Taka smutna
            teoria powtarzana praktycznie przy okazji każdego wątku.pozdrawiam
      • Gość: kasa76 turystyska... IP: *.internet.v.pl 22.01.06, 02:19
        kosmitka...
        • Gość: jasio Re: turystyska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 06:29
          Na pewno nie Triada a inne kazdy ma swoje wpadki i fanów
        • Gość: Turystka Re: turystyska... IP: *.chello.pl 22.01.06, 17:43
          To do mnie było??? MAM NADZIEJE, ZE NIE BO ŻADNĄ KOSMITKA NIE JESTEM.
          Jestem normalna dziewczyną jakich jest wiele
      • kasa76 Turystyka Kosmitka 23.01.06, 14:51
        Tak mi się nie chciało komentować tych glupot, które napisałas ale w końcu
        postanowiłam zadać pytanie. Gdzie tutaj jest reklama? I co konretnie zostało
        zareklamowane?
        • Gość: maciej ja mam typ IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.01.06, 23:55
          od 7 lat kupuje na Wilczej w biurze Rainbow Tours u pani Emilii
          zawsze byłem zadowolony i tylko raz (na 7 wyjazdów) był drobny problem z nie
          takim jak zamówilem pokojem w hotelu - ale następnego dnia mi go zamieniono na
          taki jaqki zamowilem
          zatem polecam Rainbow Tours na Wilczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka