Dodaj do ulubionych

BIURO OSKAR?

IP: 65.110.6.* 14.04.06, 11:47
Czy ktoś z was korzytał z usług biura Oskar? Chodzi mi o wyjazdy do Hiszpanii
lub Chorwacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: poznaniak Re: BIURO OSKAR? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.04.06, 22:03
      Bardzo niesolidnii - lepiej rozejrzyj się za czymś innym. Byłem w zeszłym roku
      za ich pośrednictwem w Lloret de Mar. W czasie wyjazdu okazało się że to nie
      oni są oraganizatorem wyjazdu a inne poznańskie biuro o czym nikt nie raczył
      mnie poiformować wcześniej. W trakcie wyjazdu niezgodność z tym co mi
      obiecywano przekroczyła wszelkie granice - zmieniono mi hotel, serwisu na
      miejscu nie było a w trakcie podróży powrotnej musiałem cały dzień koczować na
      walizkach. Po powrocie złożyłem reklamację - odpowiedzi nie zobaczyłem do
      dzisiaj:( Zdecydowanie nie życze ci wakacji z nimi!
      • Gość: anika Re: BIURO OSKAR? IP: 193.24.199.* 26.04.06, 14:30
        Zdecydowanie nie polecam - to co jest w katalogu i na stronie to zupełnie cos
        innego niz w rzeczywistości. Sama skusiłam sie w zeszłym roku na niskie ceny
        tego biura i nikomu nie życze takiego rozczarowania (choć ze wzgledu na cene
        naprawde nie oczekiwałam wiele!!!)
        • Gość: malinka Re: BIURO OSKAR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:49
          byłam w zeszłym roku z OSKAREM i były to najfajniejsze wakacje jakie miałam.
          apartamenty w chorwacji bez zarzutu, rezydent sympatyczny i zna wszystko i
          wszystkich... polecam
          • Gość: gerona Re: BIURO OSKAR? IP: 208.53.131.* 26.05.06, 16:51
            Tyo chyba nie z tym z Poznania:) Byliśmy w zeszłym roku w Makarskiej - taki
            zabiegany cwaniak próbował nas wcisnąć do jakiejś piwnicy ale jak zrobiliśmy
            awanturę na całą ulicę to zmiękł i załatwił to co obiecali. Zamiast obiecanych
            24 godzin jechaliśmy śmierdzącym autobusem prawie 40ci, kierowcy to szczyt
            chamstwa, jeszcze dzisiaj mnie trzęsie jak o tym myślę, traktowano nas jak
            kolonię. Jak nie chcecie zrujnować sobie wakacji to omijajcie ich
            łukiem!!!!!!!!!
            • Gość: Seba Re: BIURO OSKAR? IP: 208.53.131.* 26.05.06, 17:08
              Cwaniak,to mało powiedziane!Chachmęt i naciągacz nastawiony tylko na koszenie
              siana z wycieczek.A \"apartamenty\" to zatęchłe piwnice z betonu, ciasne i
              ciemne. Chyba jedyny plus,to to,ze było w dzień chłodno !!! Jak w
              gliniance ...Do dupy krótko mówiąc .
              • Gość: gabba Re: BIURO OSKAR? IP: 65.110.6.* 27.05.06, 09:21
                Dzięki za odzew. Mam jeszcze pytanko odnośnie miejscowości w Chorwacji - czy w
                Makarskiej jest możliwość uprawiania windsurfingu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka