Gość: ernest IP: *.4it.pl / 10.5.0.* 28.12.02, 11:44 Z jakim biurem zwiedzać,jakie ceny,co trzeba zobaczyć.bed dzięczny za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirka Re: MAROKO IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 31.12.02, 20:53 skontaktuj się z biurem SIROCCO TUR specjalizującym się w krajach arabskich. Ich e-mail to: sirocco.tur@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: MAROKO 13.01.03, 11:14 Ja właśnie wróciłam z dwutygodniowego pobytu na własną rekę. Przewodnik Pascala i w drogę. Dopoki pogoda pozwala warto pojechać na pustynie (Merzuga), a potem przez wąwóz Todra, przełomy Dades drogą Kazb do Marrakeszu. Nam zabrakło czasu na pojechanie na poludnie od Marakeszu, byliśmy za to chwilę nad oceanem. Ludzie życzliwi, chociaż naciągaczy nie brakuje. I nie wierz w to, że w muzułmańskim kraju nie pija alkoholu : - ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betek Re: MAROKO IP: *.provider.pl / *.provider.pl 15.01.03, 22:24 Warto zobaczyć oczywiście Marrakesz z placem Djemma-el-Fna (zapomniałam już, czy tak to się pisze?). I Casablancę z największym w Maroku meczetem na cześć Hasana II (warto o tym poczytać w przewodniku) i Casablancę, by stwierdzić, jak okropne jest to miasto (miałam możliwość przejścia pieszo prawie przez nie całe) i wreszcie zerwać z mitem o nim (dodam, że nie oglądałam "Casablanki",która była przecież kręcona w Hollywood, ale wydaje mi się,że wielu ludziom miasto to kojarzy się z jakimś bajkowym miejscem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.c Re: MAROKO IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 20:54 zapraszam na forum turystyczne www.maroko.pl redakcja mam nadzieję, że ludzie z "branży" doradzą ci co jak i gdzie z kim i za ile ... pozdr. bartek Odpowiedz Link Zgłoś