annadomagala 11.02.03, 17:06 Będę wdzieczna za wszelkie opinie o tym hotelu (oferta allinclusive)oraz o biurze Scan Holiday. Mam zamiar wybrać się tam z 2 dzieci na przełomie sierpnia i września. Czy to dobry wybór! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_wu Turcja? 11.02.03, 17:11 Generalnie te rejony chyba nie sa najlepszym miejscem na spedzenie wakacji. Gazet nie czytasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Sun Heaven w Turcji z Scan Holiday IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 18:01 byłem w tym hotelu dwa lata z rzedu w tym otatni raz z moją córka I przyjaciólmi ( dwoje dzieci 4 i 6 lat) Jest sympatycznie ale nie licz na podwójny pokoj W ofercie nie podaja ze jest przedszkole fryzjer kilka butików zwierzyniec sala na posiłki dla dzieci ( z innym jedzeniem niz dla dorosłych) Bedziesz zadowolona ale poszukaj tanszej oferty ja jechałem z Pegaz turistik lub SDS - juz nie pamietam.Z czystym sumieniem polecam choc luksusów nie samowitych to nie ma .Jest to chyba najtańszy all.... proponowany przez polskich turoperatorów Odpowiedz Link Zgłoś