Gość: remcio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 13:43 Który kraj wybieracie? No i oczywiście dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Chorwacja czy Bułgaria? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.08.06, 15:52 Jak sie ma więcej kasy to wiadomo-Chorwacja, a jak mniej to Bułgaria. Abstrahując od kasy-wybrałabym Chorwację, zwłaszcza Riwierę Makarską bo woda jest tam cudowna no i te góry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Chorwacja czy Bułgaria? IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:59 A ja bym wybrała Bułagrie,( ale tylko SOZOPOL) super jedzonko za małe pieniadze,i PIASZCZYSTA plaza bez wchodzenia do morza z butami:)CYhba ze wolisz zwiedzac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Chorwacja czy Bułgaria? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:52 Mi też bardziej odpowiada Bułgaria. Zauroczył mnie klimat tego kraju. Ci, którzy tam byli wiedzą, że jest specyficznie. Jednym się to podoba, innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś