Dodaj do ulubionych

Pilot potrzebny na Paryz

21.09.06, 20:53
Szczecinskie biuro potrzebuje kilku pilotow na Paryz w terminie 16-21.X PO drodze przerwy w Amsterdamie i Brukseli (niewymagana
znajomosc). Wycieczka z dziecmi.
Kontakt:
Irek Bejger
tel. 091 431 86 81; 091 431 86 82
www.tourclub.home.pl
Obserwuj wątek
    • wenus14 Re: Pilot potrzebny na Paryz 21.09.06, 23:11
      Moglbys podac mi maila do rego Pana?Znam francuski,studiuje filologie romanska
      a od trzech miesiecy jestem we Francji choc niedlugo wracam do kraju.Mam
      licencje.A Paryz to moje ulubione miasto,ktore nie raz zlazilam:)
      Pozdrawiam:)
      Wenus:)
    • padalis Re: Pilot potrzebny na Paryz 21.09.06, 23:58
      Hmm... można by się przejechać:) Tylko skąd wyjazd? Ze Szczecina? Musiałbym
      obrócić do Krakowa i z powrotem na lotnisko do Warszawy na 23.10...
      • kamyk4 Re: Pilot potrzebny na Paryz 23.09.06, 00:08
        Jezooo! Jak my mamy takich pilotow to ja przepraszam!
        Wenus! Jesli majac podany adres strony biura nie udalo ci sie ustalic mejla to prosze nie zglaszaj swojej kandyadtury bo jest szansa ze nie znajdziesz swojej grupy w Paryzu.
        Padalis, a moze sa w lesie?
        Bardzo sie ciesze ze jestes tak zajety i masz watpliwosci czy dasz rade ale to tez swiadczy albo o checi pochwalenia sie albo o potrzebie przekonywania cie ze waarto jechac i blagania wrecz na kolanach. A poza tym jak ja widze ludzi ktorzy maja problem z podejmowaniem decyzji a chca byc pilotami to mowie im zeby poszli sprzedawac marchewke. Tam nie trzeba podejmowac zadnych decyzji (sprzedwacy marchewki prosze sie nei obrazac!)
        Sorki, ale zirytowaliscie mnie.
        • wenus14 Re: Pilot potrzebny na Paryz 23.09.06, 16:08
          Nie nakrecaj sie bo nie ma o co.Chcialam bezposredniego maila do tego Pana a
          nie biurowy-taki jak widnieje na stronie internetowej tej firmy.A o znalezienie
          moich grup to sie nie martw...
          • kamyk4 Re: Pilot potrzebny na Paryz 23.09.06, 21:14
            Prosze pomyslec: skoro nie podalam mejla prywatnego to albo go nie ma, albo biurowy zalatwia wszystko albo co jest najabrdziej prawdopodobne nie mam takich uprawnien.
            To samo dotyczy telefonu komorkowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka