Dodaj do ulubionych

ALFA STAR co to za biuro???

IP: *.bunkier.tbg.net.pl 16.03.03, 22:46
Był ktos na wyjezdzie z tym biurem np: w Egipcie jesłi tak to prosze o
opinie , czy są godni zaufania??
Mam zamiar jechac az nim do Egiptu i nie wiem czy to nie ryzykowne
Obserwuj wątek
    • Gość: Staszek Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.03, 14:10
      Dobre i sprawdzone - bylem z nimi i bylo wszystko ok. (Wyjazd kupiony przez
      internet)
      • Gość: gruba Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: 62.135.62.* 18.03.03, 19:10
        ja tez bylam i okazalo sie nieporozumieniem,rezydenci arabscy-ledwo potrafia
        wyslowic sie po Polsku i nie zawsze przychodza na dyzury-placisz kase za
        wycieczki, a zamiast polskiego pilota to masz Araba, ktory wyuczy sie na pamiec
        tekstow z przewodnika i jeszcze nie potrafi wyslowic sie, potem pojechalam z
        Oasis i bylo fajnie-polska obsluga, polscy piloci z wiadomsciami, az milo-jedz
        z nimi, a nie pozalujesz
        • Gość: konkurencja Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 21:27
          a w Oasisie myslisz nie pracuja Arabowie ? mozna sie przekonac juz po osobie
          odprawiajacej na lotnisku czy wlascicielu.
          poza tym nie widze nic zlego w zatrudnianiu arabskich rezydentow mowiacych po
          polsku. znajac realia zycia codziennego i nature pracy rezydenta w Egipcie o
          wiele wiecej zalatwi egipski rezydent niz polski.
          wracajac do biura podrozy Alfa Star uwazam, ze jest ono godne polecenia. mysle,
          ze ich wycieczki maja uczciwe ceny i sa dobrze przygotowane (wlasciciele tego
          biura przez kilka miesiecy w roku pracuja na miejscu w Egipcie pilnujac
          interesu lub m.in jako rezydenci).
          P.S nie jestem pracownikiem w Alfa Star (pracuje w konkurencyjnym biurze
          podrozy!)
          • Gość: gruba Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: 213.212.203.* 22.03.03, 15:02
            ja nie mam nic przeciwko Arabom pracujacym w biurze, ale oni nawet nie potrafia
            nic zrobic, sa leniwi i tylko sie usmiechaja, a potem cala wine zwalaja na
            polskiego rezydenta, bo on biedny Arab nie zrozumial.Oni sie glupio usmiechaja,
            a wszysscy na to przymykaja oczy, bo im mozna darowac, ale wszyscy wyladowuja
            zlosc na rezydentach
            Dostajecie za co placicie - jaka cena za wycieczke taki serwis, az milo
            posluchac jak w innych firmach jezdza na wycieczki polscy rezydenci ze swietnym
            przygotowaniem i wiadomoscizmi, Arabowie niech sa w biurze i na lotnisku, ale
            wykonanie niech zostawia polskim pilotom
    • Gość: ferni Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.tkdami.net 24.03.03, 21:26
      bylem na objazdówce i było super, polscy
      piloci OK polecam
      • Gość: Zuzka Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.com.pl 26.03.03, 17:32
        Bylam z nimi w Sharm El Shaikh i tam byli i Egipcjanie i Polka rezydentami.
        Wszystko bylo OK i uwazam, ze mozna z nimi leciec. Rezydenci sie interesuja i
        sa zawsze pomocni. Mozna z nimi leciec
    • Gość: Gugi Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.chello.pl 26.03.03, 11:07
      Ja nie narzekam, bylem z nimi w grudniu na rejsie po Nilu - bylo zajebiscie.
      Nie mielismy rezydenta Araba, pilotka byla z Polski, rewelacyjnie prowadzila
      wycieczki i opiekowala sie nami podczas calej wycieczki objazdowej. Po rejsie
      pojechalismy do Hurgady i tam tez mielismy polska rezydentke, bardzo pomocna i
      mila. Byc moze to biuro zatrudnia i polska i arabska obsluge. Wszyscy turysci,
      ktorzy wracali z nami samolotem byli bardzo zadowoleni wiec moge smialo to
      biuro polecic. Ja na pewno jeszcze skorzystam z ich oferty.
    • Gość: baton Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 22:22
      jeżdżę z nimi już od 3 lat do Egiptu bo tam się super nurkuje, a oni ceny na
      wyjazdy mają całkiem niezłe, biuro spoko i obsługa też
    • Gość: Adventurer Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: 213.212.203.* 29.03.03, 11:18
      czesc.jak juz bedziesz w Egipcie moze masz ochote ponurkowac z Polskim Centrum
      Nurkowym Adventurer?
      Jesli tak zajrzyj na nasza strone internetowa www.adventurer.pl lub zadzwon w
      Egipcie 0127407847
    • Gość: Monika Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.com.pl 31.03.03, 09:00
      Byłam z nimi w Sharm El Shaikh w hotelu Coral Beach Tiran, właśnie dopiero co
      wróciłam, było super. Zresztą latam z nimi już od paru lat, chociaż czasami
      korzystam również z innych biur, ale z Alfa Star uważam, że jest najlepiej.
      Mają bardzo dobrych, opiekujących się turystami rezydentów, po prostu pracują z
      sercem. Polecam wyjazd z nimi, bo mają również rozsądne ceny i na miejscu
      nurkowałam z instruktorem Romanio z bazy polecanej przez Alfa Star, po prostu
      gość na poziomie.
    • Gość: Marta Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 00:16
      Jedz, dopiero co wróciłam i nie ma się czego czepiać. Co wybierzesz to
      dostaniesz, na miejscu rezydenci są bardzo pomocni
    • Gość: arsi Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 07.04.03, 16:08
      dzieki wam za taka ilosc odpowiedzi, dzieki temu wiem ze mozna im zaufać i
      wybiore sie z nimi.
      Pozdrawiam
    • Gość: arsii Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 27.04.03, 00:08
      juz zaklepałem, jaę z nimi mam nadzieje że sie nie zawiodę
    • Gość: Inez Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:12
      to co w końcu zaklepałes? egipt z Alfa Star, czy tunezję z eximem???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka