Gość: arsi IP: *.bunkier.tbg.net.pl 16.03.03, 22:46 Był ktos na wyjezdzie z tym biurem np: w Egipcie jesłi tak to prosze o opinie , czy są godni zaufania?? Mam zamiar jechac az nim do Egiptu i nie wiem czy to nie ryzykowne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Staszek Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.03, 14:10 Dobre i sprawdzone - bylem z nimi i bylo wszystko ok. (Wyjazd kupiony przez internet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: 62.135.62.* 18.03.03, 19:10 ja tez bylam i okazalo sie nieporozumieniem,rezydenci arabscy-ledwo potrafia wyslowic sie po Polsku i nie zawsze przychodza na dyzury-placisz kase za wycieczki, a zamiast polskiego pilota to masz Araba, ktory wyuczy sie na pamiec tekstow z przewodnika i jeszcze nie potrafi wyslowic sie, potem pojechalam z Oasis i bylo fajnie-polska obsluga, polscy piloci z wiadomsciami, az milo-jedz z nimi, a nie pozalujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 21:27 a w Oasisie myslisz nie pracuja Arabowie ? mozna sie przekonac juz po osobie odprawiajacej na lotnisku czy wlascicielu. poza tym nie widze nic zlego w zatrudnianiu arabskich rezydentow mowiacych po polsku. znajac realia zycia codziennego i nature pracy rezydenta w Egipcie o wiele wiecej zalatwi egipski rezydent niz polski. wracajac do biura podrozy Alfa Star uwazam, ze jest ono godne polecenia. mysle, ze ich wycieczki maja uczciwe ceny i sa dobrze przygotowane (wlasciciele tego biura przez kilka miesiecy w roku pracuja na miejscu w Egipcie pilnujac interesu lub m.in jako rezydenci). P.S nie jestem pracownikiem w Alfa Star (pracuje w konkurencyjnym biurze podrozy!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: 213.212.203.* 22.03.03, 15:02 ja nie mam nic przeciwko Arabom pracujacym w biurze, ale oni nawet nie potrafia nic zrobic, sa leniwi i tylko sie usmiechaja, a potem cala wine zwalaja na polskiego rezydenta, bo on biedny Arab nie zrozumial.Oni sie glupio usmiechaja, a wszysscy na to przymykaja oczy, bo im mozna darowac, ale wszyscy wyladowuja zlosc na rezydentach Dostajecie za co placicie - jaka cena za wycieczke taki serwis, az milo posluchac jak w innych firmach jezdza na wycieczki polscy rezydenci ze swietnym przygotowaniem i wiadomoscizmi, Arabowie niech sa w biurze i na lotnisku, ale wykonanie niech zostawia polskim pilotom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferni Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.tkdami.net 24.03.03, 21:26 bylem na objazdówce i było super, polscy piloci OK polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.com.pl 26.03.03, 17:32 Bylam z nimi w Sharm El Shaikh i tam byli i Egipcjanie i Polka rezydentami. Wszystko bylo OK i uwazam, ze mozna z nimi leciec. Rezydenci sie interesuja i sa zawsze pomocni. Mozna z nimi leciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gugi Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.chello.pl 26.03.03, 11:07 Ja nie narzekam, bylem z nimi w grudniu na rejsie po Nilu - bylo zajebiscie. Nie mielismy rezydenta Araba, pilotka byla z Polski, rewelacyjnie prowadzila wycieczki i opiekowala sie nami podczas calej wycieczki objazdowej. Po rejsie pojechalismy do Hurgady i tam tez mielismy polska rezydentke, bardzo pomocna i mila. Byc moze to biuro zatrudnia i polska i arabska obsluge. Wszyscy turysci, ktorzy wracali z nami samolotem byli bardzo zadowoleni wiec moge smialo to biuro polecic. Ja na pewno jeszcze skorzystam z ich oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 22:22 jeżdżę z nimi już od 3 lat do Egiptu bo tam się super nurkuje, a oni ceny na wyjazdy mają całkiem niezłe, biuro spoko i obsługa też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adventurer Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: 213.212.203.* 29.03.03, 11:18 czesc.jak juz bedziesz w Egipcie moze masz ochote ponurkowac z Polskim Centrum Nurkowym Adventurer? Jesli tak zajrzyj na nasza strone internetowa www.adventurer.pl lub zadzwon w Egipcie 0127407847 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.com.pl 31.03.03, 09:00 Byłam z nimi w Sharm El Shaikh w hotelu Coral Beach Tiran, właśnie dopiero co wróciłam, było super. Zresztą latam z nimi już od paru lat, chociaż czasami korzystam również z innych biur, ale z Alfa Star uważam, że jest najlepiej. Mają bardzo dobrych, opiekujących się turystami rezydentów, po prostu pracują z sercem. Polecam wyjazd z nimi, bo mają również rozsądne ceny i na miejscu nurkowałam z instruktorem Romanio z bazy polecanej przez Alfa Star, po prostu gość na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 00:16 Jedz, dopiero co wróciłam i nie ma się czego czepiać. Co wybierzesz to dostaniesz, na miejscu rezydenci są bardzo pomocni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsi Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 07.04.03, 16:08 dzieki wam za taka ilosc odpowiedzi, dzieki temu wiem ze mozna im zaufać i wybiore sie z nimi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsii Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 27.04.03, 00:08 juz zaklepałem, jaę z nimi mam nadzieje że sie nie zawiodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: ALFA STAR co to za biuro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:12 to co w końcu zaklepałes? egipt z Alfa Star, czy tunezję z eximem??? Odpowiedz Link Zgłoś