Dodaj do ulubionych

POLCAMEL TRAVEL = DROMADER

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 22:32
W CRZ firma ta figuruje pod nazwą Polcamel Travel Michał Budzicz, a
kierownikiem jest Jolanta Szymkiewicz. Wszystkie drogi prowadzą do
Dromadera.
Ciekawe, czy są zrzeszeni w PIT?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agent Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.03.03, 12:10
      Tak, tak, są teraz podobno na Nowogrodzkiej przy Brackiej. Teoretycznie jeśli
      jest to nowa spółka, nie obciążona długami, to mogą działać całkiem dobrze.
      Bedzie im jednak ciężko, bo trudno odzyskać zaufanie i klientów i kontrahentów
      (zwłaszcza byłych agentów Dromadera). Ja sprzedawałem ich imprezy jako agent w
      latach 1992 - 95, sprzedałem ich dużo i nie miałem skarg klientów.
    • Gość: gość Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 18:28
      Ale jaką gwarancję mogą mieć potencjalni klienci i agenci, że firma Polcamel
      nie zrobi ich na szaro. Może powstała w tym samym celu co spółka Dromadera i
      wszystko to pic na wodę? Przecież jeżeli Dromader zbankrutował, to skąd jego
      były właściciel ma pieniądze na nową działalność? Zwłaszcza, jeśli nie spłacił
      starych długów? Chyba bazują na niewiedzy ludzi, a nóż się uda. Ja bym nie
      ryzykował jednak żadnych kontaktów z taką firmą!
    • Gość: roman Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 14:58
      Michał Budzicz pracował w Dromaderze, a jego nazwisko i osobę wykorzystał
      Szymkiewicz jako przykrywkę własnej działalności. Przecież jemu nikt by już nie
      uwierzył i od razu dopadliby go wierzyciele. Pan Budzicz pewnie nie zdaje sobie
      sprawy czym ryzykuje... A nad wszystkim pieczę sprawuje szanowna małżonka
      cwanego Mirosława. Te osoby które dały się nabrać i skusiły na zakup jakiejś
      oferty w firmie Polcamel, powinny zacząć modlić się, żeby do sezonu firma
      nie "zbankrutowała". Ale co się odwlecze, to nie uciecze...
      • Gość: klient Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 12:26
        Chyba po tych wszystkich aferach klienci dokładnie sprawdzają potencjalnego
        organizatora swoich wakacji? A nazwisko Szymkiewicz znajduje się na czarnej
        liście w branży i nie tylko...
        • Gość: pit Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:03
          w PIT ich nie ma
          • Gość: Agent Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.04.03, 12:55
            A co ci daje PIT? Połowa biur, które upadły z hukiem, należała do Pitów, Witów
            i innych.
      • Gość: szepa Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.tvn.pl 03.06.03, 17:39
        Bardzo zainteresowałam mnie sprawa powiazan szymkiewicza z biurem polcamel
        travel. jesli zechcesz sie ze mna skontaktowac na na mojego maila
        a.szepelak@tvn.pl
    • Gość: margo Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:08
      Uważajcie na to biuro!!!
    • Gość: nt Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 16:53
    • stekk Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER 04.06.03, 14:41
      skandal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka