Gość: koala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 22:32 W CRZ firma ta figuruje pod nazwą Polcamel Travel Michał Budzicz, a kierownikiem jest Jolanta Szymkiewicz. Wszystkie drogi prowadzą do Dromadera. Ciekawe, czy są zrzeszeni w PIT? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agent Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.03.03, 12:10 Tak, tak, są teraz podobno na Nowogrodzkiej przy Brackiej. Teoretycznie jeśli jest to nowa spółka, nie obciążona długami, to mogą działać całkiem dobrze. Bedzie im jednak ciężko, bo trudno odzyskać zaufanie i klientów i kontrahentów (zwłaszcza byłych agentów Dromadera). Ja sprzedawałem ich imprezy jako agent w latach 1992 - 95, sprzedałem ich dużo i nie miałem skarg klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 18:28 Ale jaką gwarancję mogą mieć potencjalni klienci i agenci, że firma Polcamel nie zrobi ich na szaro. Może powstała w tym samym celu co spółka Dromadera i wszystko to pic na wodę? Przecież jeżeli Dromader zbankrutował, to skąd jego były właściciel ma pieniądze na nową działalność? Zwłaszcza, jeśli nie spłacił starych długów? Chyba bazują na niewiedzy ludzi, a nóż się uda. Ja bym nie ryzykował jednak żadnych kontaktów z taką firmą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 14:58 Michał Budzicz pracował w Dromaderze, a jego nazwisko i osobę wykorzystał Szymkiewicz jako przykrywkę własnej działalności. Przecież jemu nikt by już nie uwierzył i od razu dopadliby go wierzyciele. Pan Budzicz pewnie nie zdaje sobie sprawy czym ryzykuje... A nad wszystkim pieczę sprawuje szanowna małżonka cwanego Mirosława. Te osoby które dały się nabrać i skusiły na zakup jakiejś oferty w firmie Polcamel, powinny zacząć modlić się, żeby do sezonu firma nie "zbankrutowała". Ale co się odwlecze, to nie uciecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 12:26 Chyba po tych wszystkich aferach klienci dokładnie sprawdzają potencjalnego organizatora swoich wakacji? A nazwisko Szymkiewicz znajduje się na czarnej liście w branży i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 20:03 w PIT ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.04.03, 12:55 A co ci daje PIT? Połowa biur, które upadły z hukiem, należała do Pitów, Witów i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szepa Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.tvn.pl 03.06.03, 17:39 Bardzo zainteresowałam mnie sprawa powiazan szymkiewicza z biurem polcamel travel. jesli zechcesz sie ze mna skontaktowac na na mojego maila a.szepelak@tvn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:08 Uważajcie na to biuro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nt Re: POLCAMEL TRAVEL = DROMADER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 16:53 Odpowiedz Link Zgłoś