Dodaj do ulubionych

Do pracowników Rainbow Tours

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:41
Mam jedno niedyskretne pytanie, ile zarabiacie w swoim biurze??? Doszly mnie
sluchy ze sporo i jestem ciekawa ile w tym prawdy...
Obserwuj wątek
    • Gość: i ja Re: Do pracowników Rainbow Tours IP: *.orange.pl 02.01.07, 22:08
      wcale nie tak sporo, zależy od stanowiska i od miasta, w którym pracujesz.
      standardowo podstawa + prowizja z sprzedaz ( kt wysokość tez jest rozna)
      • Gość: jaaaa Re: Do pracowników Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:24
        no wlasnie chodzi mi o wysokosc podstawy, powiedzmy w duzym miescie na
        stanowisku (różnie sie to nazywa) sprzedającego imprezy turystyczne!!!
        • Gość: jaaa Re: Do pracowników Rainbow Tours IP: *.orange.pl 03.01.07, 20:17
          Specjalista ds turystyki
          1000-1200(netto) + prowizja
    • Gość: jaaa Re: Do pracowników Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:30
      Nie ma żadnych pracowników Rainbow Tours???
      • Gość: tylko_ja Re: Do pracowników Rainbow Tours IP: 212.160.191.* 03.01.07, 13:59
        pracuja i widocznie nie maja czasu ;-P
        • Gość: wim kto chodzi Re: Do pracowników Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:08
          a ja mam takie pytanie do pracowników rainbow: czy to prawda że bardzo często
          na tym właśnie forum udajecie zwykłych klientów i przy okazji wychwalacie swoje
          biuro pod niebiosa ? ,wiem że inne biura też tak robią ,ale przykład trzeba
          brać z tych lepszych , a nie z tych gorszych ?
          • Gość: monia Re: wim kto chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:59
            prawda
            • Gość: Myrotka Re: wim kto chodzi IP: *.chello.pl 06.01.07, 15:36
              Zastanawia mnie fakt taki, jak jest przerwa jaka swiateczna albo cos to ci
              pracownicy nie pisza a jak sie zaczyna normalny tydzien pracy to oni klawiatury
              w ruch i daja czadu. Uwazam, ze 85% tego co na forach sie wypisuje to pracownicy
              biur podrozy reszta to zwykli klienci
              • Gość: turysta456 Re: wim kto chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:15
                i niech piszą,niech się reklamują,ale niech nie udają zwykłych klientów.
                • Gość: Myrotka Re: wim kto chodzi IP: *.chello.pl 07.01.07, 12:15
                  Wlasnie o to mi chodzi. Niech wyraznie i jasno powiedza kto co i jak. A takie
                  udawanie klientow - sorry ale to sie da rozpoznac. I to bardzo.
                  Czesto sieja zamet w glowach normalnych turystow. Celem jest sprzedaz ich ofert.
          • ona76wawa Re: Do pracowników Rainbow Tours 07.01.07, 15:49
            nie macie juz o czym pisac?????

to jest forum o wyjazdach a nie o pracownikach i o tym co robia w ciagu dnia

zenada...
      • ona76wawa Re: Do pracowników Rainbow Tours 07.01.07, 15:47
        ciekawosc to pierwszy stopien do piekla..... zamierzasz zatrudnic sie w rainbow
        ze tak wypytujesz o place?

płace sa utajnione i nie dziwie sie ze nikt nie chce oo tym rozmawiac

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka