Dodaj do ulubionych

Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !!

IP: 80.54.67.* 17.02.07, 12:43
2 tygodnie temu zarezerwowałam wczasy w tym biurze zgodnie z zasadą wcześniej
taniej.Okazało się,że obecnie hotel do którego lecimy jest już 1OOO zł
tańszy.Dla nas to dużo,cały rok odkładamy na wakacje.Radość z wyjazdu
zniknęła,biuro zlekcoważyło osoby zamawiające wczasy wcześniej a postawiło no
osoby,które to zrobiły póżniej.Czy ktoś był w podobnej sytuacji,czy warto
pisać do siedziby?Proszę o radę
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 83.136.224.* 17.02.07, 13:19
      Niczego nie wskórasz. To tak jakbys kupiła np. telewizor czy zmywarkę
      po "atrakcyjnej" zniżce a dwa tygodnie później zobaczyła ten sam sprzęt w
      normalniej cenie niższej niż ta któą ty zapłaciłaś.
      • Gość: 777 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 80.54.67.* 17.02.07, 13:40
        Tak,to akurat rozumiem,ale sklep nie kusi tak jak biuro cytuję,,Dlaczego warto
        wcześniej planować wakacje?Przede wszystkim ze względu nz zniżki,jakie
        przysługują tym,którzy wcześniej zarezerwują u nas swój wakacyjny wyjazd"No
        więc ja jestem przykładem,super zniżki za to,ze tak wcześnie
        zarezerwowalam.STRATA 1000 ZŁ!Idąc do sklepu jest raczej odwrotnie zniżki
        posezonowe.
        • Gość: Lena Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 83.136.224.* 17.02.07, 13:51
          Chyba nie ma posezonowych zniżek telewizorów, zmywarek lub lodówek.
          • deoand Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 17.02.07, 13:58
            no jak się jedzie z Neckermanem to tak się ma ....

to drogie biuro ... i ta obniżka też pewno jakas fikcyjna ...
            chyba , że konkurencja depcze po piętach ... pociesz się , że
            generalnie to jednak dobre markowe biuro podróży ...
            i nie powinno byc niespodzianek ale ....
            • Gość: Lena Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 83.136.224.* 17.02.07, 14:22
              Przypuszcam,że dotyczy to każdego zakupy czy to pralka czy wczasy z
              którymkolwiek BP. Kupowałam kiedys wczasy w ofercie last minute i byłam
              świadkiem dantejskiej sceny którą urządziła para ludzi agentce BP żądając
              zwrotu części pieniędzy ponieważ kilka dni wcześniej w ofercie last minute
              kupili wczasy które jeszcze bardziej potaniały a ich nikt nie uprzedził.
              Zaoszczędziliby 200Euro.
              • Gość: 777 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 80.54.67.* 17.02.07, 14:36
                Ale wydaje mi się,że oferta last minute to co innego.Tam im póżniej się
                decydujesz tym mniej płacisz.Tu reklamują im wcześniej,tym taniej .Ja zostałam
                ukarana za to,że zdecydowałam się wcześniej i uwierzyłam w ofertę first
                minute.A z posezonową obniżką chodziło mi o to,że często tak jest model starszy
                promocja,Zima się kończy promocja.Zresztą nie kło óćmy się o to.Dziękuję za tak
                szybkie odpowiedzi.
                • Gość: Lena Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 83.136.224.* 17.02.07, 14:49
                  Może pomogliby tu radą - tak często uaktywniający się przedstawiciele biur
                  podróży. Gdy zapyta ktos o ofertę to widać ich sporą liczbę, gdy ktos chce
                  reklamować - głucha pustka ...
    • Gość: kotolotek Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:38
      pewnie przedmowcy maja racje, ale co Ci szkodzi sprobowac i napisac? tylko napisz imiennie do jakiegos prezesa, nie do biura ogolnie. i wyslij tez "do wiadomosci" n.p. do Gazety i do Izby Turystyki, oczywsicie dopisujac te informacje na dole listu. nic przeciez nie stracisz, a moze cos sie jednak uda zalatwic!
    • t.reszczynski [...] 17.02.07, 15:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: 777 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 80.54.67.* 17.02.07, 16:09
        Bardzo dziękuję za odpowiedz.Dzwoniłam na infolinię Neckermanna i Pani
        powiedziała mi,że teraz w ten weekend mają taką promocję10% zniżki.Ja to
        rozumiem,ale dlaczego dla osoby,która rezerwowała wcześniej takiej zniżki nie
        było?Wiem,że biuro pragnie skusić promocjami na zakup wczasOw, że hotel może
        nie cieszył się dużym zainteresowaniem,ale dlaczego karze się osoby,które
        wcześniej wykupili wczasy?Zgodnie z zasadą first minute to ja powinnam na tym
        skorzystać,a nie stracić.Myślę,że biuro wprowadzając taką promocję nie
        pomyślało , jak krzywdzą tych,którzy wpłaty już dokonali.Bardzo dziękuję za
        zainteresowanie i będę czekała na odpowiedz i być może radę co dalej.Pozdrawiam
        • Gość: Leszek1 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.07, 16:35
          Promocję biuro może sobie urządzać kiedy zechce. Zupełnie nie rozumiem,
          dlaczego masz pretensje do biura. Każdy chicałby zapłacić jak najmniej, ale
          cóż, takie bywają sytuacje. Nie jest to żadna forma kary. Po prostu cena
          promocyjna była później i tyle. A w ofercie firs minute i tak kupiłaś taniej,
          niż wynikałoby to z normalnej katalogowej ceny przy zakupie w innym terminie.
          Natomiast żale, że musisz zbierać na wakacje, no cóż... rozumiem, ale dlaczego
          miałoby to obchodzić Neckermanna. To Twoja prywatna sprawa. Ja osobiście
          zwróciłbym się do centrali Neckermanna z zapytaniem, czy w zwiazku z obniżką
          cen, mogliby zrobić to również w Twoim przypadku, ale nie miałbym do nich
          pretensji,gdyby odmówili.
          • Gość: 777 Re Do Leszek1 IP: 80.54.67.* 17.02.07, 17:55
            Nie rozumiem ciągle jednego,dlaczego biuro robi promocję wcześniej-taniej,a za
            chwilę promocję promocji.To po co to first minute?Przecież to ći którzy się na
            nią decydują mają mieć wczasy tańsze.Takie jest przecież założenie tej oferty
            Dziękuję za radę,masz rację trzeba spróbować napisać i wtedy wszystko się
            wyjaśni.
            • Gość: Lena Re: Re Do Leszek1 IP: 83.136.224.* 17.02.07, 18:07
              Popełniasz błąd uważając, że jeśli kupiłaś ofertę first minute to musisz mieć
              NAJTAŃSZĄ CENĘ za tą ofetę. Nie musisz. Oferta ma jakąś cenę "bazową" a potem
              biuro może ale nie musi cenę tę obniżać w zalezności od popytu. Ty kupiłaś w
              zniżce first minute, ktoś za normalną cenę, inny w ofercie np. oferta dnia a
              ktoś inny w ofecie last minute i te jeszcze mogą być za coraz to nizsze ceny.
              Decydując sie na jakąś ofertę nie wiesz co bedzie dalej, czy to co chcesz kupić
              będzie tańsze bo nie będzie tak wielu chętnych czy wręcz przeciwnie, nie kupisz
              do tego miejsca gdzie chcesz jechać ciekawej oferty np. miesiąc przed wyjkazdem.
              Tak właśnie jak ty rozumowali ludzie którzy kupili ofertę last miinute na dwa
              tygodnie przed wyjazdem i uważali,że ona musi byc najtańsza a jak kupiłam
              tydzień przed wyjazdem o 100 Euro taniej od osoby (mogłam polować na najtańszą
              ofetę i wcale jej nie kupić bo zniknęłaby mi sprzed nosa - moje ryzyko). Oni
              uważali,że im się nalezy zwrot pieniędzy ale racji nie mieli. Obawiam się,że ty
              jej też nie masz, masz wczasy tańsze od ceny bazowej ale nie najtańsze, tego
              pewnie ci nie ofrowali.
              • Gość: 777 Re: Re Do Lena IP: 80.54.67.* 17.02.07, 18:50
                Dziękuję za cierpliwe wyjaśnienia.Po prostu żle zrozumiałam cel oferty first
                minute,myśląc,że im wcześniej tym taniej.Człowiek się uczy całe życie,szkoda,że
                na błedach.Pozdrawiam.
                • amat1 Re: Re Do Lena 17.02.07, 19:11
                  Chyba trzy lata temu miałem podobną sytuacją z Triadą. Skorzystałem z zielonej karty i zrezygnowałem, wykupując jednocześnie tą samą ofertę po niższej cenie. Przelicz, przy 1000zł różnicy na pewno się opłaci nawet przy stracie ubezpieczenia?
                  • Gość: 777 Re: Re Do amat1 IP: 80.54.67.* 18.02.07, 00:21
                    Dzięki,ale niestety nie oplaca się.Wpłaciłam już 1500 zaliczki,a ona przepada.
                • Gość: Leszek1 Re: Re Do Lena IP: *.stk.vectranet.pl 18.02.07, 14:12
                  Dobrze zrozumiałaś, first minut znaczy wcześniej - taniej. Ale to nie
                  oznacza,że najtaniej.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: . Re: Re Do Lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 08:13
                    Kupywaliśmy wycieczkę w styczniu, dla kupujących w maju nec dawał auto na chyba
                    jeden dzień lub wycieczkę fakultatywną jako bonus i nie przyszło mi do głowy że
                    mi tez się to należy. Jakiś rodzaj promocji trwa właściwie cały czas więc
                    wyluzuj.
      • memika Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 07.03.07, 23:33
        Nie mogę tutaj się nie odezwać, czytając że Neckermann to "solidna firma".
        Mam z nią bardzo złe doświadczenia - 2.5 roku temu spędziłam za ich
        pośrednictwem wczasy w e;leganckim hotelu w Turcji. Nie tylko, że nie
        dotrzymali warunków umowy (chodziło o przelot), przez co odnieślilismy powazne
        straty, to jeszcze wykazali się bezczelnoscią, nieuprzejmością i brakiem
        zainteresowania naszą sprawą. Złożyliśmy pozew sądowy - po tak długimj okresie -
        jutro rozprawa.
        • Gość: bms Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.icpnet.pl 14.03.07, 20:31
          Memiko, w pełni się z Tobą zgadzam, też mam co do tej "solidnej" firmy wyrobione
          zdanie - nie dotrzymali warunków umowy, nie zrealizowali wszystkiego, za co
          zapłaciliśmy, a do naszej reklamacji odnieśli się arogancko, mimo
          niepodważalnych argumentów z naszej strony - olewają nas na zasadzie "nie - bo
          nie!" nie próbując nawet odpowiedzieć w jakiś sensowny sposób na przedstawione
          zarzuty, a na interwencję federacji d/s konsumentów (tam uważają, że mamy rację
          i prosili Necka o wyjaśnienia) idą w zaparte, czyli odpowiadają jednym zdaniem
          "podtrzymujemy nasze stanowisko" - czytaj: kliencie bujaj się, mamy cię gdzieś.
          Ten polski Neckermann jedzie na opinii niemieckiego i ludziom się wydaje, że
          wszystko musi być cacy. Zapewniam, że nie wszystko, czego mieliśmy okazję -
          podobnie jak Memika i wielu innych doświadczyć - oni mają w nosie czy klienci
          wrócą zadowoleni czy nie, i tak na reklamację odpiszą "przykro, że urlop z
          naszym biurem nie spełnił Państwa oczekiwań, mamy nadzieję, że następnym razem
          będziecie zadowoleni, bla bla bla..." i tyle, żadnych przeprosin, żadnego
          sensownego wytłumaczenia, nic.
          Ciekawa jestem jak Ci poszło w sądzie ( a także jak długo czekałaś na rozprawę
          itp), bo też mam ochotę złożyć pozew, napisz proszę, może się
          zmobilizuję.Pozdrawiam!
    • Gość: Euroholiday Plus Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:48
      Witam serdecznie. Szanowni Państwo oferty typu Best Minute zawsze warto
      kupywać. Ma się gwarancję miejsca, rodzaju pokoju, terminu, najdogodniejszego
      lotniska wylotowego, można skalkulować i zarezerować dojazd/dolot do lotniska
      startowego za dobrą cenę itp., itd. To wszystko już Państwo wiedzą. Ja
      chciałabym zwrócić uwagę na jeszcze jedną rzecz. Oferty do tego samego hotelu,
      na ten sam termin, przy tych samych świadczeniach i od tego samego
      touroperatora mają różne ceny!!. Dla nas pokój DZ (2-osobowy) oznacza to samo.
      A dla Niemców każdy metr kwadratowy ma znaczenie i od razu jest uwidoczniony w
      cenie. Dlatego oferty niby takie same - kosztują inaczej. Trudno więc
      jednoznacznie powiedzieć, że została Pani "ukarana". Może właśnie ma Pani
      najlepszy komfort za najniższą cenę? Sprzedaję oferty również Neckermanna i
      bardzo często odpowiadam na pytania dotyczące różnic w - wydawałoby się -
      takich samych wycieczkach. Proszę nie żałować. Z pewnością będzie miała Pani
      udane wakacje i - gdy sezon się rozpocznie - będzie Pani przekonana o zrobieniu
      dobrego interesu. Pozdrawiam wszystkich. Euroholiday Plus
      • Gość: pompka Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:19
        szkoda ze nikt z Was kochani nie wpadł na to ze znizki za wczesniejsza
        rezerwacje znizkami a Neckermann obchodzi swe 10 lecie działalnosci w Polsce i
        takich promocji -10 % bedzie wiele.
        • medea50 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 05.03.07, 22:35
          na twoim miejscu wybralambym sie do tego biura w ktorym wykupilas wczasy i
          wypytala skad wyplywa ta roznica 1000zl.
          • Gość: Rasha Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.chello.pl 05.03.07, 23:46
            Dokładnie!
            Proszę pamiętać, że pokój pokojowi nie jest równy. W last minute zostają
            najmniej atrakcyjne lokalizacje - zarówno w kwestii samego hotelu jak i innych
            względów. Dawno już zoorientowalismy się jak to działa. W tym roku lecimy na
            Kubę a miesiąc później na Djerbę. Do wyjazdu zostały 2 i 3 miesiące a ... w
            żadnym hotelu miejsc już nie ma. Kupowaliśmy w first minute. Taniej, a miejsce
            mamy. Ci, którzy liczyli na last minute i cenny przez pół - muszą obejść się
            smakiem i szukać innych hoteli - a jakich? Tych, którzy Ci z first minute nie
            chcieli.
            Także - głowa do góry! Spokój ducha i poczucie pewności oraz komfort warte są
            tych pieniędzy. Spędzicie piekne wakacje - tam gdzie chcieliście, bez nerwów,
            stresu itp. ;-)
            • squirrel9 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 06.03.07, 00:08
              A to co piszesz to jak u wieszcza - możesz sobie między bajki włozyć. Wejdź na
              jakiekolwiek oferty last minute, są na pewno lepsze niż first. W takich samych
              hotelach.
              Jesteś agentem i sprzedając ofert zależy ci by ludziska kupili je już teraz -
              to rozumiem ale nie wciskaj ludzim kitu,że wybiorą sobie w jakimś konkretnym
              hotelu i to na 100%. Przeciętny turysta wjeżdża do jakiegoś kraju raz i jest mu
              obi=ojętne jaki np. 4* hotel będzie miał (bo one zwykle nie różnią się
              specjalnie !!!!!) W ofecie last minute znajdzie ich bez liku. Dla mnie oferta
              first minute to kit !!!! Nie pisz o lepszych pokojach z łąski swojej. A w sumie
              co masz napisać :) Może daruj :)
              • Gość: Rasha Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.chello.pl 06.03.07, 00:59
                Noooo - to zalezy czego kto oczekuje. Bo ja lubię luksus. I lubię mieć
                dokładnie to, na co mam ochotę. Jesli komuś wszystko jedno - może sobie nawet
                namiot na plaży rozbić ;-)
                Jadę do paradisus rio de oro i tam już miejsc nie ma od dawna - last minut nie
                będzie :-)
                Ty jak widac z tych mniej wymagających jesteś, więc taki hotel nie dla Ciebie.
                Na szczęście jest podział - jak w branży odzieżowej. Ja cenię markę, ktoś może
                przedkładać ilość nad jakość. Dla każdego znajdzie się coś...

Nie jestem agentem :-) Rozbawiłeś mnie tym "podejrzeniem" .

Pozdrawiam!
                • Gość: tosia Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 213.199.198.* 06.03.07, 10:39
                  Popieram. Ja wykupiłam już w styczniu wyjazd do Maroka do hotelu 5* i już od
                  miesiąca nie ma na "mój" termin miejsc.
                • squirrel9 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 06.03.07, 15:52
                  Wejdź np. na thomasa cooka i sprawdź - bez problemu znajdziesz wolne miejsca w
                  ofercie last minute w tym hotelu. Jak będę chciała jeszcze taniej to znajdę
                  sobie oddzielnie przelot a oddzielnie hotel. Chyba,że jestem nowyj ruskij i
                  muszę miec najdrożej, to rozumiem. Branży odziezowej to też dotyczy :)))))))
                  • Gość: kasia Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:15
                    to życzę szczęścia. Ciekawe ile dołożysz do przelotu i osobno Paradisusa?
                    • Gość: Rasha Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.chello.pl 06.03.07, 20:32
                      Jak lubisz takie zabawy - to powodzenia :-)
                      My mamy juz spokój.

Ale... my zawsze jeździmy z TUI, bo ma lepsze pokoje niz inne biura ( w tym
                      cook), mało tego - kupujemy z TUI Niemcy, bo zawsze pokoje mają lepsze niż TUI
                      Polska a obsługa operatora jest bardziej profesjonalna niż polskiego.

A last minute zawsze jest niceo tańsze niż first - tak jak w lumpeksach - dzień
                      przed dostawą wyprzedają za grosze. Zwiedziliśmy kawał świata - jest pora na
                      dzikie dalekie wyprawy i noclegi w przypadkowych miejscach za dolara; jest na
                      lusksus - przerobiliśmy już last minute i spaliśmy w pokojach o gorszym
                      usytuowaniu niż ludzie, którzy wykupowali w first.
                      W last minute zatyka się "dziury" jakie pozostał w hotelu i to zazwyczaj tych
                      mniej chętnie wybieranych.

Marka odzieżowa? Mozna kupić pełnowartościowy oryginał, można kupić oryginał u
                      złodzieji, mozna kupić podróbę i też się cieszyć z napisu "versace" ;-)

Ja po to pracuję cały rok, aby urlop cieszył mnie już w chwili planowania oraz
                      późniejszych wspomnień z trafionego wyboru.

A Ty jaką formą podróży preferujesz?
                      • squirrel9 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 06.03.07, 21:42
                        Ja wyjeżdżam kiedy tylko mogę np. gdy mam 3 dni wolne - jestem w Austrii na
                        nartach, gdy mam tydzień - nurkuję w Egipcie (latem żegluję lub uprawiam
                        kolarstwo górskie) lub zwiedzam coś w niezbyt odległym miejscu (tzn. Europa,
                        północna Afryka), gdy mam 2 tygodnie - kupuję bilet i rezerwuję hotele przez
                        internet, często też super-oferty na last minute. Zawsze od lat wylatuję z
                        niemieckich lotnisk lub z Wiednia. Od kilku lat nie zdarza i się więcej niż 2
                        tygodnie ale miewałam już długie super-wyprawy. Szukam zawsze dobrych hoteli
                        choć wolę wpłacić na Caritas niż zapłacić za 5* bo ... na temat osób uznających
                        wyłącznie luksusy mam wyrobione zdanie. Zjeździłam tyle świata,że Versce nie
                        robi na mnie najmniejszego wrażenia. Bywam w miejscach,że kupuję takie szmaty
                        na wyprzedażach ... choć nieczęsto bo to nuuuuudne. Szmata z napisem Versce
                        niewiele jest warta i jest taka sama na tych wyprzedażach jak i dla pierwszego
                        klienta który przepłaci i to grubo - jak napisałam wyżej - wolę na Caritas.
                        Wspomnień w wypraw mam tyle,że nie pamiętam w jakich hotelach gdzieś byłam ...
                        w sumie każdy ma prawo spędzać wolny czas jak chce, ja nie ekscytuję się
                        miesiącami przed urlopem, pracuje tak intensywnie,że urlopem jest dla mnie
                        każda wolna chwila i planuję wyjazdy na króre może pojadę za rok, moze za 5
                        (np. mam "obczajoną" Japonię a jak trafi się tani przelot + mój możliwy urlop
                        zrealizuję to).
                        Nie mam doświadczeń z lumpeksów - jesli masz takowe i to polecam jednak last
                        minute i wtedy powrównywanie czy to to samo. Moim zdaniem oferty first minute z
                        wmawianiem ludiom,ze jesli każdy pprawdziwy Europejczyk lub Amerykanin rzekomo
                        planuje swoje życie a więc i urlop duzo wcześniej to ty planując go "jak
                        Amerykanin" poczujesz się jak tenże. Ja wiem jaki to kit i wydawało mi sie,ze
                        niewiel jest osób w taki "bajery" wierzących. Albo się mylę albo ...
                        sprzedajesz tu firsty. Korzystając z liumpeksów starasz się wmówić innym,że ty
                        tylko w luksusach i z wyprzedzeniem i oni też tak powinni. Kłamczuszka :))))))
                        • Gość: Rasha Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:03
                          :-)
                          W Twoich wypowiedziach tak wiele jest sprzeczności i krzyków, z pomiędzy
                          których wyziera niewiedza a nade wszystko - problem z samooceną i frustracją,
                          że zrobiło mi się Ciebie żal. Nie czytasz ze zrozumieniem i nie nawet nie
                          próbujesz zrozumieć oczywistych treści.

Gdy zdecydujesz się na Japonię - daj znać, spędziłam tam pół roku - nie w
                          luksusach - podobnie jak poznałam "na dziko" głęboką afrykę i daleki zachód.
                          Życie ma smak, gdy spośród propozycji wybierasz dokładnie to, na co masz chęć -
                          także przypadek ;-)

Jak ochłoniesz (o ile wogóle Ci się to zdarza) proponuję raz jeszcze preczytać
                          co napisałaś oraz co napisałam wcześniej. Myślę, że komentarz jest zbędny.

• squirrel9 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! 07.03.07, 13:55
                            Przeczytałam i ... nie zmieniłam zdania o sprzedających oferty. Przeczytaj sama
                            siebie, może ze zrozumieniem jesli zdołasz i spróbuj ocenić siebie z znaleźć
                            sprzeczności. Jak ochłoniesz (jesli w ogóle ci się to zdarza :)))
                    • squirrel9 Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! 06.03.07, 21:44
                      Czasami tak a czasami nie ... wtedy planuje się coś innego ... świat jest
                      ogromny i wszędzie ciekawy. Spróbuj kiedyś kupić bilety ze stpo overami i
                      zarezerwuj hotele.
                      • Gość: monza Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:51
                        oto fenomen podrózowania objawia nam swoje filozofie co jakiś czas na tym
                        forum. szkoda jeno iz niejakie squirell podrózuje wirtualnie. Oto jak zauwazono
                        nie magellan polskiej turystyki lecz raczej Dyzma pchajacy sie na turystyczne
                        salony, do tego lekkie zabarwienie snobistyczne go przytłacza co powoduje
                        jakieś wywody zakompoleksionego karła.
                        • squirrel9 Cześć me 16.03.07, 21:06
                          Dawno cię tu nie było, jak tam w biurze:)
              • Gość: teskłicośtam Re: Neckermann!Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:42
                ty skwirell a po co agentowi mialoby zalezec bardziej by klient kupil teraz
                wakacje lub pozniej co? a juz twoje komentarze od lat to jakis bełkot znudzonej
                gospodyni domowej, ktos juz ci kiedys radzil o ile pamietam bys przenisla swoje
                intelektualno-grafomanskie wymiociny na inne forum bo to co belkoczesz nie ma
                nic wspolnego z turystyka. Dla TY i Twoje wyimaginowane teorie zakompleksionej
                damulki to jeden MEGAKIT i nie pisz nic z laski swojej juz wiecej. Ja nie
                przytocze wieszcza, przytocze kaczke sp....j babo:)! I kupuj sobie lasty
                najlepiej we frankfurcie magellanie ( przez male m ) polskiej turystyki:)!
                • squirrel9 Cześć me 16.03.07, 21:06
                  A wydawałoby się,że myślenie nie boli ...
                  • Gość: me Re: Cześć me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:28
                    skwirel squ..el czy jak ci tam kuro domowa, filozofie turystycznech map i
                    podrozy mozesz mnie pocalowac głeboko, radzilem tobie juz ponad rok temu zmien
                    tematyke forum na bardziej hmmmm...medyczna lub paramedyczna i tam lecz swoje
                    snobistyczne frustracje...............ciebie jak widze nie tylko myslenie
                    boli:)))), otworz lodoweczke a znajdziesz tam mnie i swoje malostkowe
                    drobnomieszczanskie kompleksiki, paranoje i manie przesladowcze
                    hahhahahaha...jakie to typowe dla takich gospodyn jak ty
                    • squirrel9 Re: Cześć me 19.03.07, 10:35
                      A co na to mówi twój lekarz? Może wydrukuj mu to co piszesz orzeczenie będzie
                      bardziej miarodajne. Zwiększy ci ilość leków :))))
                      • Gość: me Re: Cześć me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:21
                        tobie juz leki nie pomoga jeno porzadny kop w twoja przemadrzala turystycznie
                        d..ę! hahahaha
                        • squirrel9 Re: Cześć me 19.03.07, 19:29
                          Chyba pielęgniarce zabrakło leków i biedny me ma przebłyski schizofremii :) Oj
                          uważaj bo jutro siostry wyłaczą komputer za karę :)
                          • Gość: me Re: Cześć me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:52
                            kurko domowa chyba cos kiepsko z Toba i twym kogucikiem skoro wieczorami
                            wylewasz frustracyje na necie hahahahaha.....rozumiem kurza slepote ale nie
                            zaslepienie
                          • Gość: me piszemy schizofrenii a nie -mii elokwencjuszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:53
                            z bozej snobistycznej łaski:)!
                            • squirrel9 Re: piszemy schizofrenii a nie -mii elokwencjuszk 20.03.07, 11:16
                              W końcu w tej sprawie jesteś z pewnością ekspertem jak w żadnej w życiu :)))))))

Cyżby zatrudnili cię w Neckermannie (w co absolutie nie uwierzę) czy ta obsesja
                              maniakalna dotyczy każdego reklamującego wczasy? I nie da się wyleczyć ?... nie
                              wierzę ....może jednak na tą wieś wesołą, wieś spokojną ...
                              • Gość: me Re: piszemy schizofrenii a nie -mii elokwencjuszk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:34
                                w Twojej maniakalnej schizofreMII jestem juz zatrudniony wszedzie:))))) kurko
                                domowa:) specjalistko od papierowo-netowych podrozy:). najpbardziej wiejskosc
                                podkreslaja ci ktorzy z niej przywedrowali wraz ze swymi kompleksikami rodem z
                                prowincji....zatem Pani kurko?:) na wioche wracaj anie na forum z tymi
                                folozofiami!!!! zreszta jaki nick taka osobowosc pokrecona i skurw.......a
                                • squirrel9 Re: piszemy schizofrenii a nie -mii elokwencjuszk 20.03.07, 11:41
                                  Po co się tłumaczysz przdszkolaku. Przypuszczam,ze nie masz pracy, wywalili za
                                  skargi klientów i ... teraz musisz to leczyć. Nie ne tym forum bo tu tylko
                                  robisz z siebie pośmiewisko. Żedada !!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • Gość: me SchizofreMIA a teraz zeDAda hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:45
                                    jak widze nerwy pusciły i szwankuje nie tylko zdolnosc percepcji ale tez i
                                    pisania wiesniaczko wracaj do garów bo zupa bedzie za słona i wieczorem łomot
                                    od swego kogucika i nie zapomnij zamknąc lodówki:)! Tobie proponowałem powrot
                                    na forum dla gospodyn wiejskich, zreszta madralo na kazdym Cie mozna przeczytac
                                    twoje wymiociny znudzonej niedoje...j snobki:)
                                    • squirrel9 Nieudaczniku 20.03.07, 11:50
                                      Zostało tylko wylewanie żalów na forum i napiastliwość :))))))))
                                      Bywalcu "wszytskich forów" - jak piszesz - nie masz innych zajęć ... poszukaj
                                      jednak pracy , da się ...
                                      • Gość: me do garów squ..el do garów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:55
                                        jak widac Tobie sie nie udało:) czyzby rowniez zdekonspirowano Twoja niebywała
                                        schizofreMIE?:) a taka buraczyzne okraszona kompleksami snobki zawsze i
                                        wszedzie bede zwalczal. Jedyne co mi mozesz zrobic to czyn lubiezny;)...zegnam
                                        Cie paranojo:). Ja wracam do szlachetnych zajec a Ty do garow!!!! do garów
                                        babo!!!!
                                        • squirrel9 hahahahahaha 20.03.07, 12:03
                                          ... "szlachetne zajęcia " ?!?!?!?!?!? Na innych forach z "wrodzoną sobie
                                          kulturą" pewnie uskuteczniasz dyskusje :)))))))))) Buhahaha
                                          • Gość: me Re: hahahahahaha wynocha do garów!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:06
                                      • inna32 Re: Nieudaczniku 30.03.07, 15:17
                                        Ale to żałosne!To tyle ode mnie jeśli można?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka