Gość: Marian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:17 Czy możecie doradzić z kim wybrac się na 14 dni na wczasy w Al inclusive i ile kosztują tam średno 2 tyg dla 2 osób tj JA i moja zona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: 194.106.193.* 22.03.07, 16:48 w 2005 bylam z mezem na wyspie Brac w Chorwacji z Tuiem - super - cena ok. 8tysPLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:21 Z mężem w zeszłe wakacje byliśmy z alfa starem w Egipcie, hotel Sindbad Aquapark, opcja all, za całą wycieczkę z zakupami na miejscu i innymi dodatkowymi wydatkami zapłaciliśmy ok 7.000. A wrażenia niezapomiane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korii Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:45 Gość portalu: Marian napisał(a): > Czy możecie doradzić z kim wybrac się na 14 dni na wczasy w Al inclusive i > ile kosztują tam średno 2 tyg dla 2 osób tj JA i moja zona Tam? To znaczy gdzie? We Włoszech? Na Seszelach? Brzmi, jakby "Al iclusiwe" to była dla Ciebie jakaś wyspa lub kraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:32 Tak właśnie chciałem jechać do All inclusive w sierpniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korii Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:20 Gość portalu: Marian napisał(a): > Tak właśnie chciałem jechać do All inclusive w sierpniu ? Tylko po powrocie wrzuć zdjęcia na fotoforum - z chęcią pooglądamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: *.aster.pl 27.03.07, 09:37 Stary,dowiedz się najpierw co oznacza to All incluzive, a potem pytaj, bo jeśli zapytałeś powaznie, to sie ośmieszyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palinka Re: Z kim na Al Inclusiwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:35 "All incluzive" to chyba nic nie znaczy, a Al Inclusiwe to taka mała wyspa niedaleko Turcji. Fajna... wiem, bo moja sąsiadka tam w zeszłym roku była. Tylko miała straszne kłopoty z dostaniem wizy, ale teraz nie powinno być problemów, bo to małe państewko jest już w unii jako, że jest jakoś tam zależne od Bułgarii, bo Sobieski po wygranej nad Turkami, dał to takiej jednej bułgarskiej księżniczce, bo mu kiedyś takimi specjalnymi okładami z miejscowych ziół uratowała wzrok i on chciał się jej za to odwdzięczyć... upsss, ale się rozpisałam, a historia to teraz mało kogo interesuje, zresztą geografia też :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch To i ja zapytam przy okazji 27.03.07, 22:47 Znajomi byli na Last Minute, mam pytanie, z jakiego biura najlepiej tam leciec, czy jest tam opcja ALL ile czasu sie leci? I najważniejsze, ile tak na prawde kosztuje wiza? Znajomi byli na Last Minute i bardzo sobie chwalą, ile gwiazdkowy hotel wybrac? Co zwiedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palinka Re: To i ja zapytam przy okazji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 01:19 Jeśli chodzi o Last Minute, to masz szczęście otrzymać informacje z pierwszej ręki, bo byłam tam w zeszłe wakacje, wtedy co moja sąsiadka na Al Incusiwe, nawet się później przekomarzałyśmy gdzie było fajniej... Na Last Minute wizy nie są obowiązkowe dla Polaków, dla Rosjan niestety tak, bo lecieliśmy (w sumie 5 godzin) czarterem z międzylądowaniem w Soczi i tam dosiadło się kilku Rosjan, którzy nie mieli wiz i ich później nie chcieli przepuścić na lotnisku, ale w sumie to nie wiem czy dokładnie o wizy chodziło, a nie o co innego, bo oni mi się tacy trochę podejrzani wydawali... Ale jeśli masz polskie obywatelstwo, to nie musisz się martwić. A co do biura to nie wiem, bo my byliśmy z Open Travel, a jak wiadomo już się z nimi nie poleci… :-) Hotel lepiej wybrać 4-gwiazdkowy, bo trochę owadów tam lata, a te gorsze hotele nie mają moskitier w oknach. Niestety to jest trochę uciążliwe… A i przypomniała mi się jedna rzecz, trzeba się w związku z tymi owadami zaszczepić przeciwko plamosiadis pyskatis, czy jakoś podobnie – nie pamiętam, ale jak powiesz u siebie w przychodni, że lecisz na Last Minute, to oni już będą wiedzieć, co Ci tam trzeba wstrzyknąć :-) Pozdrawiam, gratuluję wyboru i życzę choć w połowie tak udanych wakacji jak my mieliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Palinka 28.03.07, 08:47 A masz jakieś zdjątka,albo stronkę w neciku,bo bym może mężusiowi pokazała i z dzieciątkami byśmy pojechali.I ewentualnie namiarek na jakiś milusi hotelik.Wyszukiwareczki nie potrafię używać.Pleeeeees. Odpowiedz Link Zgłoś
kris4444 Re: Z kim na Al Inclusiwe 03.04.07, 14:29 chetnie doradze - zapraszam na GG: 8550653 Odpowiedz Link Zgłoś