kfor1 18.09.07, 20:04 Mam pytanie czy ktos był na objazdówce eximu Jordania-Izrael-Egipt ? Jesli tak to bardzo prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Objazdówka z Eximtours? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 23:50 Ja byłam i bardzo jestem zadowolona. Wszystko zgodnie z ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
kfor1 Re: Objazdówka z Eximtours? 19.09.07, 11:18 bardzo chciałabym uzyskać więcej informacji- czy styczeń to dobra pora na taki wyjazd?-czy dodatkowe koszty znacznie przewyższaja te które podaja w opisie imprezy-chodzi mi o tzw bakszysz? oraz ewent dodatkowe koszty za np korzystaniez plazy morza Martwego.Jak pilot ? w ofercie jest info,ze anglojęzyczny + polski opiekun-czy to nie wprowadza niepotrzebnego zametu w tłumaczeniach?Czy hotel w scharm 4* wystarczy na tzw podstawowy standart? -jakie hotele sa oferowane?w ofercie nie ma wskazania na konkretny hotel-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibis Re: Objazdówka z Eximtours? IP: 195.116.64.* 19.09.07, 15:35 Ja tez czekam na wiecej informacji lece w pazdzierniku. Opowiem po powrocie ale interesuje mnie czy trzeba wykupic wize Egipska bedac tylko na Synaju? Słyszałem że nie - poniewaz nie odwiedza sie Egiptu.Jest to objazdowka Sharm -Izrael-Jordania.Jak odbywaja sie przejścia graniczne? czy długo siE czeka na odprawę, jaki jest pilot? itd Odpowiedz Link Zgłoś