bskarb 13.08.03, 12:19 Czy ktos był w Possidi, apartementy Dolhin Beach? Jak duża ta miejscowośc? I jak w ogóle tam jest? Wypożyczalnia skuterów, motocykli ? Poszukuję pilnie info na ten temat . Dzieki z góry! bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłem byłem IP: *.ipartners.pl 15.08.03, 22:58 Possidi to sympatyczna, mała dziura. Jeśli interesuje Cię robienie z dziećmi babek na piasku, zbieranie kamyczków i pluskanie się na materacyku, to może być (ale uwaga: jest nieco łagodnych skałek na dnie morskim). Jeśli interesuje Cię szał disco do rana, rajdy na skuterach wodnych i wieczorna rewia pępków na bulwarze, to zapomnij i jedź gdzie indziej. Sam Dolphin: miła obsługa, niezłe jedzenie, do plaży 60 sekund. Minusy: basenik za głęboki dla dzieci i za mały dla dorosłych, ciasnawo, lokale na parterze są ciemne i niesympatyczne, bez widoku. Hint: przez internet zamówisz auto nawet za 25 euro, na miejscu za 50. Odpowiedz Link Zgłoś
amelly Re: Halkidiki, Possidi, Dolphin Beach 18.08.03, 11:16 Ciemne pokoje w Dolpin Beach? Ja miałam duży, z widokiem częściowo na morze, częściowo na basen. Pamiętam te cudowne wieczorki spędzone na tarasie z widokiem na palmy, wodę i księżyc w pełni:)) Faktycznie - Possidi to malutka miejscowość, ale wszystko co trzeba jest na miejscu - plaża, sklep spożywczy, gdzie zdarza się właścicielowi częstować za darmochę baaardzo mocnymi trunkami, pare fajnych knajpek. No i przede wszystkim - jest cicho! A po rozrywki można się wybrac do niedalekiej Kalithei - pare klubików na poziomie, i duuuuzo knajpek. Za każdym razem wracając do Possidi cieszyłam się, że mieszkamy właśnie tam. Co do basenu - nie wiem jaki był, bo plaża jest pod drugiej stronie małej uliczki, więc szkoda było czasu na "basenowanie". Odpowiedz Link Zgłoś