wi.fi 14.01.09, 21:35 Szukam opinii o hotelu Esplendid na Costa Brava i miejscowości Blanes. Byliście, wiecie. Podzielcie się informacjami, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: Hotel Esplendid IP: 78.8.220.* 15.01.09, 14:09 hotel bardzo fajny położony w turystycznej części Blanes pokoje czyste z łazienką i balkonami basen duży z dużym brodzikiem dużo leżaków i parasolek przy basenie poustawianych między roślinami jedzenia dużo i przepyszne:owoce morza, kurczaki, frytki, owoce i warzywa, do sniadania podawane są różne herbaty, kawa, soki restauracja czysta i schludna ja do hotelu wnosiłam w torbie swoje napoje - hotelowe drogie w Blanes polecam zwiedzić ogród botaniczny i wybrać się statkiem do Tossy plaża ładna - ale morze szybko robi się głębokie Odpowiedz Link Zgłoś
wi.fi Re: Hotel Esplendid 15.01.09, 16:53 Dzięki za info. A kiedy byłeś?Z jakim biurem podróży, jeżeli można wiedzieć? Są jakieś atrakcje dla dzieci?Plac zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hotel Esplendid IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.05.09, 16:21 W Blanes byłam 5 lat temu, ładna, niewielka miejscowość, piękny ogród botaniczny, niedaleko Barcelona, hotel Esplendid średniej klasy, średnio czysto, ale znośnie, za niewielkie wtedy pieniądze spędziliśmy całkiem fajne wakacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś