Dodaj do ulubionych

Bułgaria a Sky Club

IP: *.subscribers.sferia.net 18.01.09, 21:51
Czy ktoś może coś napisać o hotelu Rubin w Świętym Konstantynie i Elenie w
Bułgarii?
I do tego jeszcze w kontekście Sky Clubu?
Zastanawiamy się nad wyborem tej opcji wakacyjnej z żoną i trzyletnim synem
(synowi się podoba bez zastrzeżeń - podobnie zresztą jak brzeg Wisły czy też
Przylądek Horn ;-)), żonie nieco mniej - Sky Club jest podejrzanie tańszy od
konkurencji w tym samym hotelu, a je wyrabiam sobie właśnie zdanie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Zelig Sky Club lub Święty Konstantyn i Elena IP: *.subscribers.sferia.net 28.01.09, 10:15
      Jak nie Sky Club i hotel Rubin, to może każda z tych rzeczy osobno? Jakie są
      wasze doświadczenia ze Sky Clubem albo jakie są wasze doświadczenia z pobytem...
      no dobra - w miejscowości Święty Konstantyn i Elena? Choć teraz to już tak dla
      sportu, bo zdecydowaliśmy się już z żoną. Wykupiliśmy sobie też gwarancję
      niezmienności ceny i na przełomie czerwca i lipca jedziemy tam we troje. Mamy
      nadzieję, że będzie fajnie... Jeszcze odnośnie Sky Clubu - zastanawiamy się, czy
      all inclusive jest u każdego z tour operatorów takie samo? Czy na przykład w
      Neckermannie nie byłoby lepsze? Ale chyba nie, bo to kwestia hotelu tylko...
      Choć kiedyś słyszałem o rozrywkach dostępnych w hotelu "nur fur Deutsch" (bez
      głupich skojarzeń proszę ;-)) - jacyś Brytyjczycy się gdzieś skarżyli, że ich
      biuro podróży nie wykupiło dostępu do wszystkich basenów w jakimś hotelu, a
      niemieckie tak i Niemców wpuszczali, a Angoli nie...
    • Gość: Zelig Może nie zbankrutują? IP: *.subscribers.sferia.net 28.04.09, 11:02
      Czy ktoś sprawdził już Sky Club w w tym roku? Jadę na przełomie czerwca i lipca
      - mam nadzieję, że do tego czasu firma dotrwa... ;-) ;-) ;-)
      • Gość: Poul Re: Może nie zbankrutują? IP: *.softpro2.pl 28.04.09, 13:34

Spoko,byłem z nimi już dwa razy w zeszłym roku w Tunezji a w tym w Egipcie i jestem zadowolony.W wakacje celuję na Majorkę.All inclusive tak samo jak u innych tour operatorów(a jeździłem z różnymi)Co do rozrywek to każde biuro ma swoich animatorów,Niemcy swoich nasi swoich itp.Możesz uczestniczyć we wszystkich animacjach na przeszkodzie może stać jedynie nieznajomość języka.A co do bankructwa to stoji za nimi Triada największy polski touroperator tak że nie ma o czym mówić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka