Dodaj do ulubionych

Sky Club - rozwijają się

09.08.09, 12:32
Pojawiły się pierwsze oferty Sky Club na zimę 2009/2010.
Doszły nowe, egzotyczne kierunki: Bali, Meksyk, Sri Lanka, Wenezuela.
Oferta jeszcze dość uboga (po jednym, maksymalnie 2 hotele w danym
kraju), ale jak widać Triada nie tylko nie zamierza zwijać swej
spółki - córki (co wieszczą niektórzy tu na forum), ale nawet
poszerza jej ofertę.
Co mnie osobiście bardzo cieszy. Dwa razy byłem ze Sky Clubem i dwa
razy wakacje były prawie bez zarzutu, a brakowało mi w ich ofercie
czegoś "dalszego". Pytanie tylko z kim będą latać? Bo jeżeli
wykorzystają najnowszy nabytek LOT-u (B767 bez międzylądowań) to
super. Jeżeli będzie to jakieś Air Italy lub Aurelia z dziwnymi
lądowaniami na Azorach, itp. to nie wchodzę...
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: Sky Club - rozwijają się IP: 195.225.246.* 09.08.09, 23:29
      Taa,zobaczysz nowe kierunki jak w zeszłym roku-miał być u nich Zielony Przylądek.
      • Gość: Yoda Re: Sky Club - rozwijają się IP: 94.127.108.* 10.08.09, 09:01
        Przeciez w Sky Club'ie lata się czarterami Triady. Jak chcecie to
        sprawdzcie czym oni wożą ludzi !!!!
        • grodek75 Re: Sky Club - rozwijają się 10.08.09, 11:29
          Gość portalu: Yoda napisał(a):

> Przeciez w Sky Club'ie lata się czarterami Triady. Jak chcecie to
          > sprawdzcie czym oni wożą ludzi !!!!

Jak w szkole była lekcja czytania ze zrozumieniem to kolega na
          wagarach był, prawda?
          Czym i z kim lata Sky Club doskonale wiem, bo z nimi byłem.
          Napisałem, że jeżeli nie wejdą w nową ofertę LOT-u na dalekie trasy
          (czyli loty bez międzylądowań) to dla mnie ich oferta
          na "egzotyczne" kierunki może nie istnieć, bo na latanie 757 za
          Atlantyk się nie piszę...
          • Gość: kto ??????????????? IP: 92.244.57.* 10.08.09, 13:39
            oby sky club nie zmoczył dupska jak kopernik powiem wam ze mysle o
            wakacjach pod palmami ale na pewno nie ze sky club !!!!! trzeba
            troche poczekac z zalatwianiem wczasow na zime bo mowia i pisza ze
            kilka biur padnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mysle ze moze tak byc -
            albo polecimy z biura z niemiec i chyba bedzie to dobre rozwiazanie
            • Gość: wiosna Re: ??????????????? IP: 95.171.192.* 10.08.09, 21:39
              Jaką masz gwarancję, że biuro z Niemiec też nie padnie. Byłam w tym roku ze Sky Clubem i wróciłam zadowolona. Nie można z góry zakładać, że wczasy z polskiego biura będą złe.
              • Gość: zuzka Re: ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:37
                Dla mie Zakhyntos ze Skayem porazka.
                jedzenie dla psow,brudne,nie czyszczone baseny,przeladowane
                ludzmi,brak plazy.Po tyg.marzylam o powrocie.Znajoma leciala z
                Triady i zaplacila tys.mniej za osobe niz ja od corki Triady-Skay
                clubu.
                Agrassi:Admiral,commodore,Captain complex jakby co
              • p11c Re: ??????????????? 14.09.09, 11:20
                Z polskiego biura wczasy nie będą złe.Ze Sky Clubu napewno tak.Każdy wyjazd to reklamacja.Po prostu przestałem ich sprzedawać bo już uszy puchną.Monity w centrali w Krakowie są totalnie zlewane,więc po co mam się denerwować,dla nich się liczy żeby przelew na konto poszedł a reszta ich ryra.Bardzo nie polecam.
                • Gość: gość Re: ??????????????? IP: 94.254.253.* 14.09.09, 11:53
                  A Sky Club nie jest polskim biurem?
                  • p11c Re: ??????????????? 14.09.09, 14:19
                    Kolega aluzji nie zrozumiał...
                    • Gość: k ludzie IP: 92.244.57.* 14.09.09, 16:10
                      to moze byc drugi kopernik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do
                      niemieckich biur to kochani ale raczej pewniejsze niz
                      sky !!!!!!!!!!!!!
                • grodek75 Re: ??????????????? 14.09.09, 19:38
                  p11c napisał:
                  Z polskiego biura wczasy nie będą złe.Ze Sky Clubu napewno tak...

Ale ci za skórę zaszedł ten Sky Club. Sprzedajesz konkurencję i
                  odbili ci klientów?
                  Ja byłem z nimi 2 razy, 2 osoby z mojej rodziny również i wszyscy są
                  zadowoleni. I ceny mi nie zmienili chociaż kupowałem w listopadzie
                  ub. roku. A jeszcze nie tak dawno ty, albo tobie podobny frustrat
                  wypisywał tu jakie to rzekomo są kruczki w ich umowach pozwalające
                  na podwyżki cen. A ceny podniósł jedynie wychwalany Neckermann. I to
                  w chamski sposób.
                  A takie plucie jadem na forum przez agencinę z bożej łaski tylko
                  napędza ludzi na ich stronę www.

----------------------------------------------------------------
                  Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie
                  zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś.
                  Mark Twain

www.panoramio.com/user/2266955
                  • p11c Re: ??????????????? 14.09.09, 22:12
                    Człowieku nikogo nie obrażam tak jak ty mnie,piszę o suchych faktach.Powodzenia w trzecim i ostatnim Twoim wyjeżdzie z tą "firmą".Mam umowy ze wszystkimi touroperatorami i sprzedawałem wszystkich.Gdybym był agenciną z bożej łaski tak samo sprzedawałbym do końca Kopernika i miał wszystko w dupie a kilka osób dzięki mnie uratowało parę tysiączków.Dbam o moich klientów i nie wciskam im kitu bo wiem że na następny raz nie wrócą chyba że z reklamacją jak to miało miejsce ze Sky Clubem,trochę tego za dużo było.Pozdrawiam.
                    • grodek75 Re: ??????????????? 14.09.09, 22:47
                      p11c napisał:
                      Człowieku nikogo nie obrażam tak jak ty mnie,piszę o suchych
                      faktach...

Piszesz o suchych faktach? Jakich? Bo jak na razie to plujesz jadem,
                      wypisujesz o reklamacjach, a nie podakesz żadnych konkretów. Nie
                      twierdzę, że Sky to ideał, ale to co wypisujesz to tak naprawdę
                      jedynie oszczerstwa nie poparte żadnymi faktami. Chcesz żeby cię
                      szanować? To zapracuj sobie na to. Bo jak na razie zachowujesz się
                      właśnie jak żałosny, sfrustrowany agencina, któremu ktoś podebrał
                      paru klientów.

Powodzenia w trzecim i ostatnim Twoim wyjeżdzie z tą "firmą".

Prorok? Może jakikolwiek konkret?

Mam umowy ze wszystkimi touroperatorami i sprzedawałem
                      wszystkich.Gdybym był agenciną z bożej łaski tak sam o sprzedawałbym
                      do końca Kopernika i miał wszystko w dupie a kilka osób dzięki mnie
                      uratowało parę tysiączków.

Tiaaa. Teraz to żaden z was nie sprzedawał Kopernika. Każdy
                      wiedział, każdy podejrzewał i przeczuwał już od początku roku. To
                      kto w takim razie wcisnął tym kilku tysiącom ludzi wycieczki w
                      Kopernikiem?????

Dbam o moich klientów i nie wciskam im kitu bo wiem że na
                      następny raz nie wrócą chyba że z reklamacją jak to miało miejsce ze
                      Sky Clubem,trochę tego za dużo było.

Jeżeli dbasz o klientów (każdy tu może teoretycznie być twoim
                      przyszłym klientem) to PODAJ KONKRETY. Nie każę ci przedstawiać
                      bilansu zysków i strat Sky Club. Napisz coś konkretnie o tych
                      rzekomych reklamacjach, bo póki co zachowujesz się jak dziecko w
                      piaskownicy, a nie poważny przedsiębiorca, którego próbujesz udawać!

Pozdrawiam.

A ja nie. Chyba, że zaczniesz mnie i innych użytkowników forum
                      traktować poważnie.

Mark Twain

www.panoramio.com/user/2266955
                      • p11c Re: ??????????????? 15.09.09, 09:56
                        Wróć do mojego pierwszego postu tam wszystko pisze.Idź do "swojego" agenta u którego kupujesz on ci powie resztę na ten temat.Akurat nic nie tracę w miejsce Sky Clubu mam lepsze oferty innych operatorów tak że mój bilans jest jak najbardziej na plusie:)A tak nawiasem mówiąc weź do ręki ich nowy katalog i zobacz jakie ciekawe kierunki.Niestety skończy się tak jak w zeszłym roku z Zielonym Przylądkiem.A czy ty przypadkiem nie pracujesz w ich marketingu?Robisz im bardzo dobry PR
                        • grodek75 Re: ??????????????? 15.09.09, 21:09
                          Cofnąłem się do twojego pierwszego postu.
                          Napisałeś: "Z polskiego biura wczasy nie będą złe.Ze Sky Clubu
                          napewno tak.Każdy wyjazd to reklamacja.Po prostu przestałem ich
                          sprzedawać bo już uszy puchną.Monity w centrali w Krakowie są
                          totalnie zlewane,więc po co mam się denerwować,dla nich się liczy
                          żeby przelew na konto poszedł a reszta ich ryra.Bardzo nie polecam."

I gdzie tu konkrety? Za jedyny można uznać brak reakcji na monity.
                          Pytanie tylko jakie one były i czego dotyczyły...?
                          I już na zakończenie dyskusji - nie, nie pracuję w PR Sky Clubu. Z
                          biurami podróży mam do czynienia jedynie przy okazji wyjazdów na
                          wakacje, choć po tegorocznej, samodzielnie zorganizowanej wyprawie
                          do USA zastanawiam się czy warto dalej korzystać z ich usług...

A tak na marginesie - czy możesz coś powiedzieć lub podpowiedzieć na
                          temat wycieczek na Karaiby (np. Dominikana)? Przyznam szczerze, że
                          przyszło mi do głowy by zorganizować sobie wakacje w tamtych
                          rejonach, ale... Wlazłem na pierwszą z brzegu stronę (akurat było to
                          Ecco Holiday) i przyznam szczerze, że cena i żałosność oferty mnie
                          powaliła na kolana. Za 2 dorosłych i 2 dzieci wyliczyli mi 33 tys.
                          zł (!!!) i to teoretycznie z 24% rabatem. Żeby było śmieszniej nawet
                          nie oferują przelotu charterem, tylko rejsowym AF/KLM/Martinair. Tak
                          więc pierwsze co zrobiłem to wszedłem na stronę AF, sprawdziłem
                          przeloty w tym samym terminie i wyszło mi 18k PLN. Potem tak samo
                          wszedłem na stronę hotelu i za pobyt wyliczyłem 2k USD. Czyli razem
                          ok. 24k PLN. Nawet dodając przejazd taksówką z i na lotnisko na
                          Dominikanie i ubezpieczenie nawet nie zbliżam się do kwoty podanej
                          przez Ecco. Przecież to jawna kpina. Prowizja na poziomie 7-9k PLN
                          za zarezerwowanie biletów i hotelu, oraz zorganizowanie transferu na
                          lotnisko????

Mark Twain
                          • Gość: Yoda Re: ??????????????? IP: 94.127.108.* 15.09.09, 21:41
                            Ale co tu się rozwodzić przecież Sky Club i Terra Mare to Triada. Jeśli
                            mi ktoś poda chociaż jedną przyczynę dlaczego te biura miałyby mieć
                            lepszy serwis i jakość obsługi jeśli są obsługiwane tymi samymi ludźmi,
                            organizacją i logistyką to przyznam mu rację. Przecież to się różni
                            tylko logiem i hotelem, a filozofia i podejście do turysty jest to samo
                            !!!!!!!!!
                            • Gość: Yoda Re: ??????????????? IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 16.09.09, 18:12
                              Coś nie tak napisałem ??
                          • p11c Re: ??????????????? 15.09.09, 22:05
                            Hmmm,proponuję sprawadź Trade & Travel Company najtańsza Doninikana.
                            Oczywiśćie jeśli chodzi o wyloty z Polski.
                          • p11c Re: ??????????????? 15.09.09, 22:05
                            Hmmm,proponuję sprawadź Trade & Travel Company najtańsza Dominikana.
                            Oczywiśćie jeśli chodzi o wyloty z Polski.
                            • Gość: Yoda Re: ??????????????? IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 17.09.09, 19:51
                              Widzę że po moim poście już nikt nie ma nic do powiedzenia :-)
                  • Gość: piotrek Re: ??????????????? IP: *.119.c86.petrotel.pl 20.10.09, 22:15
                    ja bylem w grecji na rodos w hotelu luca cypria ze sky club i bardzo polecam wszystko na 5 wiec kolega niech tak goraczkowo nie pisze ze sky club jest lipa bo to nie prawda
                    • Gość: Yoda Re: ??????????????? IP: 212.25.36.* 21.10.09, 00:21
                      Nieraz im się coś uda :-)
                      • stg-44 Re: ??????????????? 21.10.09, 16:31
                        Taaa,szczególnie że ich nowy katalog można zakwalifikować do sciencie-fiction,nie mają czym latać.Jaja robią z ludzi,gdzie te rzekomo nowe kierunki?
    • Gość: jarek Re: Sky Club - rozwijają się IP: *.acn.waw.pl 05.11.09, 19:15
      Sky Club-totalna porażka .Turcja –październik 2009 .Wukupione wczasy
      w hotelu Titan Garden.Po przylocie na lotnisku okazało się ,że nie
      ma wolnych pokoi w tym hotelu.Zawieżiono nas do innego hotelu –
      podobno taki sam standard . Na miejscu okazało się,że hotel jest na
      totalnym odludziu a standard to może on miał kilka lat
      temu..Rezydentka Pani Małgosia kłamała od początku do końca.Mieliśmy
      być przeniesieni do Titan Garden po 3 dniach (pobyt 7 dni),w tym
      czasie rezydentka usilnie namawiała wszystkich do pozostania w
      hotelu zastępczym,opowiadając ,że tu jest”dużo lepiej.”Nastawiona
      tylko na sprzedanie wycieczekPo 3 dniach przewieziono nas do hotelu
      położonego obok Titan Garden-Titan Select 5* (o godzinie
      12:30 ,czyli jeden dzień do tyłu).Na miejscu okazalo się ,że w Titan
      Garden nie ma nadal miejsc dla nas ,dlatego zakwaterowali nas w
      Titan Select(nie mieli innego wyjścia).Sky Club sprzedaje wycieczki
      w hotelach w których nie ma wykupionych miejsc,a na miejscu wciskają
      kit ,że nagle podkupili ich Turcy,Niemcy ,Rosjanie.Wiem ,że było
      kilka grup turystów w tym czasie których potraktowano w ten sam
      sposób.W każdym przypadku schemat działania biura był ten
      sam,dlatego przypuszczam ,że to postępowanie jest wpisane w
      standarty pracy Sky Club..Podsumowując nigdy więcej z nimi ,odradzam
      odradzam i mam nadzieję ,że dostaną w przyszłości większą karę niż
      te 4.2mln za oszukiwanie ludzi.
      • Gość: Pani Jarka Re: Sky Club - rozwijają się IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.09, 12:52
        Pan Jarek to ma chyba rozdwojenie jaźni. Na innym portalu napisał ten sam
        komentarz ale podpisał się jako Renata z Warszawy.
        • Gość: coś tam Re: Sky Club - rozwijają się IP: 195.225.246.* 06.11.09, 13:08
          Czy to ważne jak się podpisuje,temat jest ważny a nie nick.
          • Gość: Martusia Re: Sky Club - rozwijają się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 14:16
            Widzę że tu wiele osób ma problem z rozumieniem słowa pisanego.
            Wiadomo ze temat się liczy ale jak ktoś kopiuje komentarze i zamieszcza na
            innych portalach i jeszcze na każdym inaczej się podpisuje to chyba jest
            oczywista oczywistość że to konkurencja tanie sztuczki stosuje!!!
            Pani Jarka brawo za spostrzegawczość :-)
            • Gość: hj Re: Sky Club - rozwijają się IP: 195.225.246.* 08.11.09, 17:29
              Ale macie problem to po prostu ten sam gośc tylko nie logował się tylko wpisał nick jaki mu to głowy pszyszedł.Pisowcy znowu węszą spisek,he,he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka