Gość: fredzio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 00:37 Chińska to pryszcz w porównaniu z nimi. Byłem w Turcji , teraz jest sprawa w sądzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:55 Może coś dokładniej. Stawianie takich zarzutów powinno być poparte faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarotka Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 23:03 Triada jest biurem turystycznym, z którego usług korzystam od wielu lat.Gdybym miała polecić komuś to napewno Triadę.Nigdy nie zawiodłam sie na serwisie usług zgodnych z umową.Tylko raz byłam z Itaką, też było okey! Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: omijajcie ofertę TRIADY... 05.01.04, 08:55 Ha, ha, ha .......... wolne żarty!!! Rozumiem Twoje zdanie, jesli jesteś ich pośrednikiem. TRIADA to biuro, które tylko dużo obiecuje, a na miejscu odwraca "kota ogonem". Ja już nigdy z nimi nie pojadę po tym co przeżyłam w Grecji Pozdrawiam Mindzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.01.04, 20:34 A z tymi cenami np. 599 za wycieczkę lotniczą to też niezła przewałka! Nie dość, że jak przyjdziesz do biura to Ci mówią, że miejsca już się sprzedały (a oferta dopiero co się ukazała) to jak już znajdziesz droższą Pańcia Ci dopiero oświadcza, że na tym nie koniec, ponieważ musisz jeszcze dopłacić za to oraz tamto i jak już wszystko razem policzysz to Ci wyjdzie że za jedną osobę płacisz tyle co przed przyjściem do biura wychodziło za dwie! A w gazecie żadnej informacji na ten temat - temat się nadaje do Urzędu Ochrony Konsumenta. Ciekawe ilu jeszcze f... jest w tym kraju - ja już nie dam się nabrać, przecież wiadomo, że sam przelot więcej kosztuje niż te ich pakiety. Pozdr. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
martyynka Re: omijajcie ofertę TRIADY... 06.01.04, 19:13 Oczywiście, że sam przelot kosztuje więcej, dlatego trzeba czytac co zawiera cena i nawet w gazetowej ofercie Triady jest napisane - tylko trzeba chcieć i umieć zobaczyć. Ja płaciłam 999 za wycieczkę i doskonale wiedziałam , że trzeba doliczyć opłaty lotniskowe i ubepieczenie. I już. Cena triady to 999.Zgadza się. Wycieczka była super, po sezonie, ciepło, miło. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: omijajcie ofertę TRIADY... 07.01.04, 08:30 Przed wykupieniem wycieczki polecam lekturę innych wątków o TRIADZIE: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=8448255 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=6846935 Zapewniam Was, że już po wykupieniu wycieczki w tym biurze czeka jeszcze wiele przykrych niespodzianek :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thesopranos Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:49 Obawiam sie baranie jeden, ze brakuje Ci podstawowych umiejetnosci zestawiania liter w tzw. wyrazy, a nastepnie te wyrazy laczyc w zdania (moga byc jedno, lub wielokrotnie zlozone itp) Widocznie skupiles sie na obrazkach i nastepnym razem popros jakies dziecko na podworku, co by Ci te skomplikowane zdania (definicja zdania powyzej) podzielio na raty a pozniej na cztery - prawdopodobnie wtedy ogarniesz ogol - chociaz, gdy wspomne twojego post'a - nic bardziej mylnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.netia.pl 01.03.04, 15:21 Czesc Zastanwiam sie nad ofertą TRIADY 7+7 Hiszpania - pobyt i objazd, w 2 strony samolotem. Oczywiscie przeczytałem opinie dot wyjazdu z Triadą do Grecji i raczej sie tam nie wybieram. Prosze o opinię dot Hiszpani z Triadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.acn.pl 07.01.04, 20:17 Taaak, Triada to wdzieczny temat... Ja mam wyrobione zdanie o tej firmie po organizowanym przez nich wyjezdzie sylwestrowym do Paryza. Pilot gubil sie w miescie, godzinami bladzilismy po obwodnicach. Potem rano obsluga hotelu niemal sila wyrzucala grupe, bo pilot zle "przetlumaczyl" sobie informacje o dobie hotelowej. Nic dziwnego, skoro kompletnie nie znal francuskiego (serio!) - mowil, ze angielski (kiepski) mu wystarczy. Szkoda gadac. Nie zapomne awantury, jaka urzadzil kierowca Triady kobiecie, za to, ze smiala wejsc do autobusowej toalety. Zdesperowana z wsciekolscia zaczela wywijac facetowi pudelkiem podpasek przed oczami. Nie przeprosil. To tylko probka z trzydniowego wyjazdu. Milej podrozy wiernym milosnikom Triady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irgol Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.04, 22:54 NIE WIEM, ALE JA KORZYSTAŁAM Z USŁUG TRIADY /TURCJA OBJAZDOWA/ I POBYT W ALANYI I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA.SKĄD TYLE SARKAZMU U NIE- KTÓRYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylcia Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: 212.160.106.* 15.01.04, 10:05 Byłam pilotką tej grupy,tak pilotką-coś Pan za bardzo chyba balował na tej imprezie skoro tak mało Pan pamięta....A odnosnie starcia między klientką a kierowcą to przypominam ,że kierowca miał żal do niej,że poprzednim razem gdy ta klientka korzystała z toalety w autokarze paliła papierosa co jestz oczywistych względów zabronione.Bezpieczeństwo klientów jest najważniejsze w tym Pana .Czytając Pana wypowiedz odnosze wrażenie ,że nie był Pan uczestnikiem tej imprezy ,zwłaszcza ,ze: -godzin wykwaterowania z hotelu nie trzeba tłumaczyć ,bo info na ten temat jest w każdym pokoju(po franc i ang.) a w recepcji po polsku (trudno więc coś pomylić)-problem był wtym ,że nie wszyscy chcieli się temu podporządkować (domniemuje,że Pan też) -w Paryżu mieszkałam całą młodość i znam jak własną kieszeń(Pan wybaczy,ale może napięty program zwiedzania i brak koncentracji z Pana strony spowodował,że uważał Pan ,że się gubimy) -Jestem wykładowczynią języka francuskiego w Warszawie WSTYD!!!!!!!!!!!Kogoś bardzo boli ,że TRIADZIE jako jedynej na rynku dobrze idzie-to nie pierwszy raz gdy ktoś oczernia biuro nie będąc nigdy uczestnikiem imprezy. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.acn.pl 04.02.04, 23:27 Pilotka, Pani mowi..che che. ciekawe zatem czy NA PEWNO mowimy o tym samym Sylwestrze. Prosze o podanie roku - jestem pewien, ze Pani bleffuje, bo mojej wycieczce pilotowal mezczyzna. Moje gratulacje - widocznie opisywane przez mnie sscysje sa w Triadzie na porzadku dziennym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.tui.de / 62.48.72.* 15.01.04, 15:30 powodzi? oszusci na skaju bankructwa:) nigdy wiecej.... na mojej wycieczce do Grecji byly podobne jady jak na tej do Paryza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 23:43 W wakacje 2003 byłam z Triada w Tunezji, wszystko było OK, tak jak miało być, tak jak w katalogu, tak jak przedstawiła pani w biurze. Moi rodzice byli w te same wakacje z nimi na Krecie. Też otrzymali dokładnie to, co otrzymac mieli. Nie wiem, czy osoby, które opisują wyjazd z Triada pisza nieprawdę czy nie (no bo skąd mam to wiedzieć), ale ja mam dobre doswiadczenia. I z tego co wiem, Triada daleka jest od bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franczyza Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: 212.160.106.* 16.01.04, 10:42 Właśnie podnieśli kapitał do 6.600.000 zł co jest najwyższym kapitałem wśród biur podróży działających na rynku( w tym niemieckie)NP.TUI POLSKA ma 4.000.000 zł .Dajmy więc już spokój z tym ich bankructwem Odpowiedz Link Zgłoś
oundle Re: omijajcie ofertę TRIADY... 20.01.04, 12:42 Witam Jeżdzę z Triadą już o 3 lat byłem w Turcji, Grecji i na Krecie, wszystkie wyjazdy pobytowe (nie toleruje objazdówek i zwiedzania - chyba że samodzielnie), i muszę stwierdzić iz ani razu się na nich nie zawiodłem , wszystko tak jak powinno byc, żadnych problemów z zakwaterowaniem (chociaż na Krecie byłem z oferty TRAF), żadnych problemów z wyżywieniem gdyż zazwyczaj nie wykupuję (o wiele lepiej żywic sie indywidualnie - jesz to co chcesz i kiedy chcesz), żadnych problemów z rezydentami (nie są mi do szczęscia potrzebni - potrafię sam o siebie zadbać), żadnych problemów z wycieczkami fakultatywnymi - nie wykupuję gdyz wolę zwiedzać samemu (wypożyczenie samochodu często wychodzi taniej i bardziej ekonomicznie niż wykupywanie drogich wycieczek w biurze - no chyba że lokalne biura turystyczne) - tak więc mam co roku z nimi świetne wakacje po stosunkowo niskich cenach w ciepłych krajach, z piękna pogodą. Pozdrawiam (w tym roku Triada i Tunezja a może Egipt) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: omijajcie ofertę TRIADY... 20.01.04, 15:09 Czy to forum musi być tak zdominowane przez franszyzobiorców i pośredników TRIADY? Dajcie się wypowiedzieć zwyczajnym turystom, a WY załóżcie sobie swoje forum!!! Wybierasz się i w tym roku z Triadą, bo firma (pracodawca) wysyła Cię tam za darmo lub daje zniżki. Ludzie, przejrzyjcie na oczy, czy sądzicie, że ktoś wyssał sobie z palca te historie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=8448255 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=6846935 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.tele2.pl 20.01.04, 17:02 Tak dokładnie sie własnie dzieje.Uwazam że wyssał sobie z palca czy czego tam. Triada jest ok. A ci najbardziej niezadowoleni to chyba tylko konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: 212.160.106.* 20.01.04, 17:27 Na litość boską ,każde biuro ma wpadki.Triada napewno też ma ich wiele ,ale wysyła tez najwiecej turystów z kraju.Czy polskie czy inne np. niemieckie popelniają prawdopodobnie proporcjonalnie tyle samo błedów.Stąd każde biuro ma swoich zwolenników jaki przeciwników. Czytając fora i informacje w nich zawarte nie powinno sie jeżdzić z żadnym biurem podróży bo na każde coś sie znajdzie.TO wszystko cała historia... Odpowiedz Link Zgłoś
oundle Re: omijajcie ofertę TRIADY... 21.01.04, 09:47 no no wypraszam sobie nie jestem żadna franszczyzna :-) a tak na serio to każdy moze mieć swoje zdanie ja uważam że Triada jest ok a ty że nie, dlatego mozesz jeżdzić z innym biurem a ja bedę sobie jeżdził z Triadą, to wolny kraj i wolny wybór pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: omijajcie ofertę TRIADY... 22.01.04, 08:19 Szkoda czasu na takie dyskusje z osobą, która co chwila zmienia nicki i tak zaciekle broni swojego pracodawcy. Obrońca Triady pisze z jednego nr IP 212.160.106 a używa różnych nicków (zarówno na tym forum jak i na dwóch innych dotyczacych Triady) np. "mati", "franczyza", "marylcia", "ZEMBAK", "zadowolony", Martin", "Konrad", "ASS", "ZZZ". Tak wiec widać od razu, że wszystkie pozystywne opinie na temat tego biura to propaganda rozpowszechniana przez jedną osobę - pracownika TRIADY. Ja wiem jedno - z Triadą nie pojadę już nigdy w zyciu na urlop, bo nie chcę przeżywać powtórki z Grecji. Wszystkim, którzy rozważają możliwość spędzęnia wakacji z tym biurem podróży proponuję wnikliwe przestudiowanie różnych wątków na temat TRIADY, na tym forum. Jeśli już ktoś się zdecyduje jechać z nimi to lepiej niech zabierze duuuuuuuuuży zapas optymizmu, bo TRIADA potrafi "urozmaicić" wypoczynek ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:02 Zbieżność zaiste ciekawa aczkolwiek nie wydaje mi się aby Kolmet Sp. z o.o. był agentem Triady. Chyba, że wyposaża im kuchnie i łazienki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki = ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 10:52 Rzeczpospolita - Ekonomia i Rynek - 04.02.2004 Nr. 29 --------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:28 jak juz wklejasz artykul to wklej caly zapomniales o jednym akapicie: Dobrą opinię wystawiają touroperatorowi Polskie Linie Lotnicze LOT. - Współpracujemy z biurem Triada od pięciu lat. Jest to nasz główny i najlepszy klient na rynku turystycznym, zawsze na czas reguluje zobowiązania - oświadczył Mariusz Lewandowski, dyrektor ds. czarterów PLL LOT. caly artkul mozna przeczytac na str: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040204/ekonomia/ekonomia_a_17.html Odpowiedz Link Zgłoś
wrednyznawca3 Re: Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki 05.02.04, 12:04 taaak gdyby jeszcze lotowi nie zapłacili choć za jeden samolocik, to by już padli... lot już nie daje na "krechę" - się nauczyli po Alpinie (okragły milion dolków w plecy), SDS, aladinie itd... więc o niczym to nie świadczy... jak ktoś nie płaci od 2001 roku Grekowi (bo daleko i co mi zrobi) i dopiero jak zaczyna sprawa smierdzieć (bo Rzepa się czepia) to płacę... to jest w porządku?? dziwna jest ta mentalność kombinatora z bazaru na stadione dziesięciolecia a nie powaznej firmy (podobno Triada chce być powazna...) widocznie Markiewicz - prezes nie dorósł do funkcji, albo manier w biznesie nabierał na stadionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki IP: *.ifmpan.poznan.pl / *.ifmpan.poznan.pl 05.02.04, 12:16 Czytalam te watki o skrzywdzonych przez Triade, jak zwykle dominuje watek... sniadan! Ilez sie najezdzilam - zawsze Polak ktory ma w katalogu "sniadanie kontynentalne" przezywa kryzys moralny na widok bulki z dzemem. Qpa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki = ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 12:27 Edi, od jakiegoś czasu niema takiego organizatora z którego LOT byłby niezadowolony, ponieważ zmieniły się zasady rozliczeń tzn. jeżeli biuro nie zapłaci za zamówione miejsca przed wylotem to Klient nie poleci na wakacje. Tak więc przytoczone w artykule Rzeczpospolitej przypadki dotyczą rozliczeń pomiędzy organizatorem a hotelarzem, gdzie hotelarz dostaje niewielką zaliczkę, a później są problemy z rozliczeniem reszty, ponieważ organizator (pomimo to że wiedział, że hotel ma bardzo niski standard) zaczyna szukać dziury w całym, jak hotelarz chce otrzymać dopłatę. W ten sposób tu 5.000 tam 28.000 a jeszcze gdzie indziej nawet 40.000 EURO i nagle robią się miliony zł oszczędności, bo hotelarz zazwyczaj nie jest w stanie z zagranicy ściągnąć pieniędzy, albo sprawa toczy się latami, albo jak pętla się zaciska nagle Polski organizator (z różnych przyczyn) bańczy. To jest bardzo dobry i prosty biznes powielany od wielu lat, Tylko zawsze przychodzi „kryska na matyska”, albo trzeba jeśli można jak najszybcj sprzedać firmę (póki jeszcze jest coś warta). W związku z tym rodzi się pytanie: jak długo jeszcze... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 13:14 W tym wątku powtórzę to samo, co napisałem w Opinie na temat Triady, bo widzę, że dyskusja staje się monotonna. Ludzie, a czy nie wpadliście do tej pory na pomysł, że ten artykuł w Rzepie to celowe i zamierzone działanie Triady. Takie jest nie tylko moje zdanie ale również znajomych, którzy czytali artykuł. Ten Grek, który zgłosił się niby po zaległe płatności to tylko pretekst żeby opowiedzieć na łamach prasy o kondycji firmy. Przy okazji tego artykułu, wszech i wobec poinformowali, jaka jest obecna sytuacja finansowa Triady. Myślicie, że po co ten ich prezes opowiada o wysokim kapitale założycielskim, zysku netto 2 mln zł za ubiegły rok, który notabene był ponoć ciężki dla turystyki, o czym świadczą upadki biur (Big Blue czy El Greco). Nie dość tego przy okazji pochwalili się, że nie figurują na liście niesolidnych dłużników i że zostali wpisani na białą listę solidnych firm. Najlepsze było jednak wystąpienie przedstawiciela Lotu, który podkreśla, że Triada to najsolidniejsza firm i nigdy nie było problemów z płatnością. A przecież w swoim katalogu i ogłoszeniach Triada chwali się nagrodami Lotu, za największą liczbę obsłużonych klientów. Ja jestem przekonany, że całe to zamieszanie jest celowe, aby uwiarygodnić firmę. Czy jeśli rzeczywiście mieliby kłopoty, od razu wyciągnęliby 28 tys. Euro i zapłacili. A z tym Grekiem to też coś nie tak. Wpuszczał przez cały sezon turystów do hotelu bez kasy. Coś tu się nie klei. Przecież gazety szukają sensacji i piszą tylko o wpadkach a nie o tym, że komuś się powiodło. Celowo podstawili tego Greka, żeby pojechać na nim i opowiedzieć przed sezonem o swoich możliwościach i sile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Dziwnie niskie ceny, nieuregulowane rachunki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 14:20 Popieram, popieram, też mi się tak wydaje czytałam artykuł i wniosek nasuwa się jeden, że było to celowe zagranie. Nikt nie wyciąga kasy i nie płaci od razu jeśli ma kłopoty finasowe. Dość często wyjeżdżam z TRIADĄ i nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby wyrzucili nas z hotelu za nieuregulowane rachunki albo coś w tym stylu. Znam również sporo ludzi wyjeżdżających z tym biurem i wcale nie zamierzają tego zmieniać, jakoś się nie przstraszyli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs nie gniewaj sie mindzia IP: *.k241.webspeed.dk 23.02.04, 01:06 ale jestes glupia sprawdz sobie moj IP to bedziesz wiedziala, ze nie mam niz wspolnego z Triada a poprzednie wycieczki byly bez zarzutu, i w tym roku tez jade do Egiptu z tym ze zawsze wykupuja oferte z katalogu do konkretnego hotelu, tak ze zawsze dostaje pare rabatow jak wplacam gotowke i wiem dokad jade A jak ktos bierze last minute za 600 zl, to dostanie to, za co zaplacil. Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: nie gniewaj sie mindzia 23.02.04, 15:02 Gość portalu: cs napisał(a): > ale jestes glupia > sprawdz sobie moj IP to bedziesz wiedziala, ze nie mam niz wspolnego z Triada > a poprzednie wycieczki byly bez zarzutu, i w tym roku tez jade do Egiptu > z tym ze zawsze wykupuja oferte z katalogu do konkretnego hotelu, tak ze zawsze > > dostaje pare rabatow jak wplacam gotowke i wiem dokad jade > A jak ktos bierze last minute za 600 zl, to dostanie to, za co zaplacil. Zupełnie nie rozumiem na jakiej podstawie w taki sposób osądzasz ludzi .... chyba, ze wg starego powiedzenia"sądzę siebie wg siebie". W każdym razie wypraszam sobie takie obelgi pod moim adresem. Opinie o Triadzie wyrażam na podstawie własnych doświadczeń oraz opowieści znajomych. Dodam jeszcze, że nie należę do osób, które wykupują oferte za 600 zeta. Ale jestem zdania, że należy mi się to co mam w umowie i za co zapłaciłam!!! Nie znoszę krętactwa i oszustwa w stylu "w państwa hotelu jest awaria i musimy was zakwaterować gdzie indziej" lub "kontrahent odmówił organizacji imprezy" itp. bez słowa przeprosin! Koniec kropka. Pozdrawiam i życzę wsztystkim klientom Triady dużo optymizmu i mało sresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: nie gniewaj sie mindzia IP: *.k241.webspeed.dk 23.02.04, 19:31 wcale nie uwazam, ze to byla obelga. poza tym pisze na podstawie swoich wlasnych doswiadczen jak juz komus odpowiada Triada, to dla ciebie musi byc jej pracownikiem ? Dlatego mowilem, ze jestes glupia: ---------------------------------------------------------------------------- >>Czy to forum musi być tak zdominowane przez franszyzobiorców i pośredników >>TRIADY? Dajcie się wypowiedzieć zwyczajnym turystom, a WY załóżcie sobie swoje >>forum!!! >>Wybierasz się i w tym roku z Triadą, bo firma (pracodawca) wysyła Cię tam za >>darmo lub daje zniżki. ----------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs no i na tej: IP: *.k241.webspeed.dk 23.02.04, 19:38 >> Tak wiec widać od razu, że wszystkie pozystywne opinie na temat >> tego biura to propaganda rozpowszechniana przez >> jedną osobę - pracownika TRIADY. moze ja tez pracuje dla Triady ? Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: nie gniewaj sie mindzia 27.02.04, 08:31 Gość portalu: cs napisał(a): > wcale nie uwazam, ze to byla obelga. > Dlatego mowilem, ze jestes glupia: W kakim układzie nie mam zamiaru dyskotować z kimś takim jak Ty. Bez odzewu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
msokoluk Re: omijajcie ofertę TRIADY... 03.03.04, 19:57 Kochani, postudiujcie opinie o Triadzie na forum w WWW.WAKACJE.PL. Dają dużo do myślenia i jest tam mniej kitu, niż tu. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: omijajcie ofertę TRIADY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:35 Swiete slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka2004 Re: omijajcie ofertę TRIADY... 19.02.04, 15:46 Taaak! Wypowiedzi dosyć monotonne. Byłam z Triadą dwa tygodnie na Krecie w sierpniu zeszłego roku. Większych zarzutów nie mam, ale też (na szczęście) żadne przygody nam się nie przytrafiły. Co do obsługi - pczynając od Polski - oferta została przedstawiona kompetentnie i tak szczerze jak jeszcze w żadnym innym biurze, do tego stopnia, że na miejscu miło się rozczarowałam. Hotel był miły i w świetnym miejscu (Gerani, hotel Venus Beach), jeśli ktoś nie lubi samochodów i zgiełku pod oknami. Do najbliższej miejscowości z wyżej rzeczonymi atrakcjami na piechotę 5min. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że w małych hotelach niewiele jest atrakcji. Korzystaliśmy z wycieczek Triady, ale na miejscu bezpiecznie można kupić tańsze, tej samej jakości, albo pożyczyć samochód. Ja byłam z synem, wiec nie bardzo się kalkulowało pozyczać samochód, bo dzieci maja duże znizki na wycieczki fakultatywne. Ogólnie spędziliśmy cudne wakacje, w pięknym miejscu, za przyzwoitą cenę i z dobrym serwisem. A ludzie jak to ludzie - byli i niezadowoleni...Nie mogę powiedzieć nic złego o Triadzie. I zastanawiam się czy i w tym roku nie skorzystać z ich usług. Tym razem objazdówka. Może Turcja, albo Sycylia. Fajne jest Maroko.P.S. A oferty należy czytać bardzo uważnie i o wszystko skrupulatnie się pytać. Nie tylko w Triadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fordek Re: omijajcie ofertę TRIADY... 19.02.04, 16:03 Witam. Na pewno zaraz sie pojawią opinie, że jesteś: 1) pracownikiem Triady 2) agentem 3) kimś z rodziny. POzdrawiam P.S. Udanych następnych wczasów (nawet jeśli nie z Triadą) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me wlasnie, czytac oferty i pytac IP: *.k241.webspeed.dk 23.02.04, 00:58 jezeli w katalogu pisze, ze "hotel bez basenu, ale mozna goscinnie korzystac z basenu sasiedniego hotelu" to dla mnie jest kompletna glupota gdy ludzie skarza sie do rezydenta, ze "hotel jest bez basenu" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: omijajcie ofertę TRIADY... 25.02.04, 14:21 no cóż wszystko zależy od tego czego oczekujemy od biura podróży i jak odbieramy jego podknięcia - a wiele BP takie ma... ja z Triada byłam w Grecji i mimo problemów z wylotem cały wyjazd był super!! nie wiem czemu atakujecie siebie nawzajem, przeciez wypowiadają sie tutaj również ludzie którzy nie są z BP w żaden sposób związani - przekazują tylko swoją opinię czasem złą czasem dobrą - warto wszystko przeczytać i na spokojnie sobie zrównoważyć i przemyśleć... wiadomo że niektórzy zachwalaja lub iczerniają świadomi i z pewną premedytacją ale wielu tez po prostu mówi to co sami przezyli... na wszystko trzeba brać poprawkę... ja wiem jedno w tym roku wybieram sie na wakacje i bardzo poważnie myślę o Triadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa_kat Re: omijajcie ofertę TRIADY... 26.02.04, 09:02 Ja z Triadą byłem w Chorwacji w Rabacu i stwierdzam że wszystko było OK, oferta jak była przedstawiona tak było, każde biuro ma jakieś mniejsze lub większe wpadki, ale jak ktoś ma wiele wyjazdów to zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Ja byłem z nimi, znjomi też i nie mieliśmy kłopotów jesteśmy zadowoleni i myślimy o dlaszych wyjazdach z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth8 Re: omijajcie ofertę TRIADY... 26.02.04, 17:13 Witam, Ja byłam z Triada w Grecji i przekonałam się, że nigdy więcej nie pojadę na urlop z tym biurem. Krótko można to opisac tak: syf, brak organizacji i nieprzestrzeganie zapisów w umowie!!! Dodam, że byłam po sezonie więc nie wyobrażam sobie co tam mogło się dziać w szczycie turystycznym. Mój mąż na początku próbował wyegzekwować to co się nam należało (np. hotel a nie obskurny i zasyfiony apartament itp.) ale po dwóch dniach sobie odpuścił jak zorientowaliśmy się w sposobie obsługi klientów przez rezydentów. Olewka maksykamalna. Po powrocie do kraju reklamacje też nie pomogły więc odpuściliśmy sobie, bo szkoda naszych nerwów i na przyszłość wybieramy inne biuro lub po prostu pojedziemy sami bez żadnych pośredników. Dodam jeszcze, ze inni mieli lepsze numery, bo np. dzieci były zakwaterowane w jednym hotelu a rodzice w innym, albo jedna pani wykupiła jedynkę a dokwaterowano jej jakąś osobę - istny MEKSYK!!! Tak więc ja już podziekowałam tej firmie za usługi i odradzam wszystkim, którzy myslą o wyjeździe z nimi do Grecji. W innych krajach z nimi nie bylam więc nie wiem. Pozdro Elizabeth8 Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: omijajcie ofertę TRIADY... 27.02.04, 12:59 no i własnie - pewnie tyle ilu ludzi tyle opinii... ja z Grecji byłam bardzo zadowolona - apartament przyzwoity, rezydenci zawsze gotowi do pomocy... jedyne co to był problem z wylotem ale... zakwaterowano nas w Wwie jeden dzień zanim wylecieliśmy i potem zwrócono jakieś tam koszta... więc ok... to prawda że każde biuro ma wpadki no i cóż na jednych trafi na innych nie... Odpowiedz Link Zgłoś
msokoluk Re: omijajcie ofertę TRIADY... 03.03.04, 19:59 postudiujcie opinie o triadzie na forum w WWW.WAKACJE.PL Dają do myślenia i nie ma tam takiego kitu, jak tu. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś