albicilla 22.02.05, 12:07 Każdą , chętną osobę do współpracy , zapraszam do mojej grupy. Kontakt na adres gazetowy. PAMIETAJCIE ,ZE MARZEC TO MIESIAC NIEZWYKLEJ MOZLIWOŚCI - rejesrtacja 1 zł i wspaniały PROGRAM WITAMY dla Nowyc . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Sponsorowanie; zapamietaj, że... 22.02.05, 14:33 albicilla napisała: > Każdą , chętną osobę do współpracy , zapraszam do mojej grupy. > Kontakt na adres gazetowy. > PAMIETAJCIE ,ZE MARZEC TO MIESIAC NIEZWYKLEJ MOZLIWOŚCI - rejesrtacja 1 zł i > wspaniały PROGRAM WITAMY dla Nowyc . Sława! Samo zapisanie się do Klubu za 1zł to jeszcze wcale nie tak wiele... Bo oszczęność 18zł.., którą zawsze lepiej robić bo po co przepłacać w kwietniu? Ale prawdziwym dobrodziejstwem tej promocji jest łatwość z jaka od zrazu zaczniesz budowac swój zespół... Bo w takie promocje wielu juz zrobiło prace jaka normalnie zajmuje wiele miesiecy Moje liderki maja juz po kilkadziesiat gotowych i podpisanych umów za 1zł i tylko czekaja na tę magiczną date 01-03-2005 aby załatwic zarejestrować pierwsza fale nowych konsultantek. A umowy caly czas naplywają... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
dpniewska Re: Sponsorowanie 22.02.05, 16:25 Ja również ZAPRASZAM do współpracy wszystkich chętnych - warto, bo 1 zł,bo ciekawe nagrody, naprawdę warto! Sama - gdybym mogła zaczynać jeszcze raz, zaczęłabym przygodę z Oriflame bo taki Program WITAMY jak w marcu to REWELACJA!!! Odpowiedz Link
doris.a79 Re: Sponsorowanie 22.02.05, 19:29 Zapraszam do współpracy!!! Marzec jest wspaniałą okazją aby dostać się do oriflame tylko za 1 zł. Ja osobiście gwarantuje satysfakcję.Kontakt ze mną: doris.a79@gazeta.pl lub gg 4294673 Odpowiedz Link