albicilla 03.03.05, 21:44 Seria ta została rozszerzona o kosmetyki do pielęgnacji twarzy, zwłaszcza dla cery normalnej i suchej. To mleczko z tonikiem 2 w jednym , maseczka i krem odżywczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: Miodowo-mleczna , moja miłość 03.03.05, 21:52 Nowe kosmetyki Milk&Honey - teraz dla Twojej cery! - Poczuj dobroczynne działanie naturalnych ekstraktów miodu i mleka - Będziesz wyglądać świeżo i promiennie - Twoja skóra będzie aksamitna, gładka i miękka 4958 Mleczko z tonikiem typu "2 w 1" Oczyszcza, tonizuje, nawilża i odżywia skórę. Luksusowa kompozycja ekstraktu miodu z proteinami mleka, idealna do pielęgnacji suchej skóry. Sposób użycia: Rozprowadź na twarzy i szyi za pomocą wacika kosmetycznego, zmyj wodą. 4959 Odżywczy krem do cery suchej Nawilża, odżywia i chroni skórę. Zawiera proteiny mleka, ekstrakt miodu i olejek ze słodkich migdałów. Uczucie komfortu i miękkości skóry utrzymuje się przez długi czas. 4960 Maseczka Głęboko nawilża, odżywia i zmiękcza skórę, przywracając jej witalność. Zawiera proteiny mleka, ekstrakt miodu i olejek ze słodkich migdałów. Do cery normalnej i suchej. Sposób użycia: Rozprowadź na oczyszczonej twarzy, omijając okolice oczu. Po 5-10 minutach zetrzyj chusteczką higieniczną lub zmyj wodą. Olejek ze słodkich migdałów zawiera witaminy A,B,E, pozostawia twarz jedwabiście gładką. Kwas mlekowy ma właściwości kojące i wyciszające. Kwas glikolowy zawarty w maseczce powoduje delikatne złuszczanie naskórka , zmiękcza go i wygładza.Jest on wykorzystywany przez lekarzy medycyny estetycznej do zabiegów odmładzania skóry. Wszystkie kosmetyki z tej serii mają piękny zapach , lekko kwiatowo - miodowy. Któras z forumowiczek stwierdziła ,że maseczka ma zapach gruszkowy. Starannie więc maseczkę obwąchałam i mój nos tego zapachu nie wyłapał. Jest on raczej kwiatowy, delikatny , piękny. Odpowiedz Link
albicilla Maseczka - wypróbowana 03.03.05, 23:25 Po nałożeniu lekko chłodzi. Po zmyciu skóra twarzy faktycznie jest miękka i nawilżona, no i ten zapach. Zrobiłam doświadczenie - po 15 minutach od zmycia maseczki , skóra jeszcze nie ściaga się. Normalnie natychmiast po umyciu muszę nakładać krem nawilżający. Odpowiedz Link