oooo 24.09.05, 22:29 Jakie próbki są w 'zestawie próbek' 90187 ? Czy są tam zapachy, pomadki i kremy czy może czegoś nie ma? Z góry dzięki za opowiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorina Re: zestaw próbek 25.09.05, 10:48 Można. Sama nie wiem, czemu nie ma tego w cenniku... Kod 90184 Odpowiedz Link
oooo Re: zestaw próbek 25.09.05, 12:01 ok, juz sobie sprawdziłam na stronie, dzięki za kod pozdrawiam Odpowiedz Link
zorina Re: zestaw próbek 28.09.05, 22:57 Poniżej bardzo cenne informacje na temat nowego zestawu próbek!!! ZESTAWU PRÓBEK W ETUI kod 90187 za 29 zł. To się naprawdę opłaca! W zestawie mamy 60 próbek w tym : 1) firmowe etui na próbki 2) 20 próbek zapachów + 2 szt.etui na próbki zapachów 3) 20 próbek pomadek + 2 szt. etui na próbki pomadek 4) 5 próbek podkładów 5) 15 próbek kremów. ============================== Na fakturze próbki są policzone po 0,45 zł/szt.x 60 szt. = 27 zł +1,80 zł za 4 szt. etui zapachów i pomadek i tylko ............0,20 zł za PIĘKNE FIRMOWE ETUI NA PRÓBKI. Policzcie sobie gdybyście chcieli te rzeczy kupić osobno to zapłacilibyście 1) 14,00 4768 firmowe etui na próbki 2) 40,00 20 próbek zapachów 1,00 8458 etui na zapachy ( 2 szt.) 3) 18,00 20 próbek pomadek + etui na próbki pomadek 1,00 8457 etui na pomadki (2 szt.) 4) 5,00 5 próbek podkładów 5) 22,50 15 próbek kremów. ================================ Razem 101,50 zł Z powyższych wyliczeń widać, że bardzo opłaca się mieć TAKI ZESTAW przeszło trzy razy taniej!!! W zestawie nie ma wszystkich próbek jakie mamy w ofercie i te brakujące polecam dokupywać sukcesywnie przy kolejnych zamówieniach. Przykład. Przy zamówieniu z katalogu 11 kupujemy Zestaw próbek kod 90187 za 29 zł oraz dokupujemy próbki zapachów i pomadek, które będą w promocji w katalogu 12 a nie ma ich w zestawie za 29 zł. Dzięki temu dużo łatwiej będzie zakwalifikować się do Programu Witamy na poziomie 100 PP lub 200 PP. Odpowiedz Link
zorina Zawartość zestawu próbek 90187 28.09.05, 22:59 Zawartość zestawu próbek w etui kod 90187 - cena 29,00 zł: FIRMOWE ETUI NA PRÓBKI ETUI NA PRÓBKI ZAPACHÓW 2 szt. 20 x próbki zapachów Próbka wody Elvie 1 ml Próbka wody Northern Lights 1ml. Próbka wody Volare 1 ml Próbka wody Frey 1 ml Próbka wody Serene 1 ml Próbka wody Freya 1 ml Próbka wody Together dla Panów 1 ml Próbka wody Together dla Pań 1 ml Próbka wody Rebel 1 ml Próbka wody Sun 1 ml Próbka wody Moon 1ml Próbka wody Giordani Gold 1 ml Próbka wody Eclat dla panów1 ml Próbka wody Soul 1 ml Próbka wody Divine 1 ml Próbka wody Eclipse 1 ml Próbka wody Midsummer dla pań 1 ml Próbka wody Midsummer dla panów 1ml Próbka wody De Marco 1 ml Próbka wody Eclat dla pań 1 ml ETUI NA PRÓBKI POMADEK 2 szt. 20 x próbki pomadek Próbka pomadki "VIVID" - BABY BEIGE Próbka pomadki "VIVID" - CARMEL Próbka pomadki "VIVID" - GOLDEN BRONZE Próbka pomadki "VIVID" - ALL SPICE Próbka pomadki "VIVID" - DEFINITELY RED Próbka pomadki "colour SPA" - pinkspire Próbka pomadki "colour SPA" - burnished gold Próbka pomadki "colour SPA" - nugget Próbka pomadki "colour SPA" - nugget Próbka pomadki "colour SPA" - dusk Próbka pomadki GG redwood Próbka pomadki GG prune Próbka pomadki GG coco red Próbka pomadki GG sweet lilac Próbka pomadki GG nutmeg Próbka pomadki Maxi shine - Mocha glace Próbka pomadki Maxi shine - Raisin frappe Próbka pomadki Maxi shine - Pink fantasy Próbka pomadki Maxi shine - Strawberry bite Próbka pomadki Maxi shine - Frost champagne 5 x próbki fluidów V podkład odświeżający - sasz. GG podkład ujędrniający Natural beige - sasz. TABALANCE found. sachet Honey Amber FLAWLESS found. sachet Sand AQUASURGE found. sachet Natural Ivory 15 x próbki kremów SC normalizujacy żel na dzień z filtrem SPF8 sasz. SC odżywczy krem na noc sasz. Aloe krem nawilżający sasz. Time Prevent krem na dzień z filtrem SPF 15 sasz. Krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu - sasz SC łagodzący krem na dzień do cery wrażliwej - sasz. SC łagodzący krem na noc do cery wrażliwej - sasz. R.V.emulsja nawilżająca sasz. R.V.ujędrniający krem pod oczy sasz. Regenerujący krem na dzień sasz. Regenerujący krem na noc sasz. Time Reversing-Krem na dzień sasz. Time Reversing - balsam do ust sasz. Wrinkle Repair Retinol Eye Cream sach. Light Radiance - balsam rewitalizujący sasz. Odpowiedz Link
ala1986 Re: Zawartość zestawu próbek 90187 07.10.05, 21:42 A ten zestaw próbek też ma swoją wartość PP? Myślałam, że próbki itp. nie mają PP A jak to jest z katalogami? Odpowiedz Link
zorina Re: Zawartość zestawu próbek 90187 07.10.05, 22:21 Już ci odpisałam w innym wątku. Akcesoria pracy konsultanta, w tym i próbki i katalogi nie mają PP Odpowiedz Link
fuegoo Re: zestaw próbek 10.10.05, 23:22 dzieki wielkie!! akurat mialam zamiar kupic probki zapachow. a ten palen zestaw jest naparwde super!a cena wcale nie jest złanawet warto zrobic to dla ETUI)) warto sie w to zaopatrzyc pozdrawiam 99: 305004 Odpowiedz Link
ala1986 Re: zestaw próbek 11.03.06, 23:21 Chciałabym kupić to etui. Szkoda, że nie ma ono żadnych punktów - akurat teraz bardzo by się przydały Odpowiedz Link
lilac_wine Re: zestaw próbek 01.07.06, 11:52 ja kupiłam ten zestaw i jestem bardzo zadowolona. Jak spotykam się z koleżankami, wyciągam ten zestaw i one sobie wąchają, próbują, niektóre saszetki biorą do domu. Myślę, że to bardzo fajna rzecz, teraz tylko będę dokupowała próbeczki Odpowiedz Link