iza1509 10.01.06, 17:03 Nie mam próbki a potrzebuję info na ten temat. Czy ten odcień podkładu nawilżającego jest pomiędzy Natural Ivory i Natural Beige? A może ciemniejszy? Czy polecacie podkaład Visions? Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: Odcień Porcelain 10.01.06, 18:13 iza1509 napisała: > Nie mam próbki a potrzebuję info na ten temat. Czy ten odcień podkładu > nawilżającego jest pomiędzy Natural Ivory i Natural Beige? A może > ciemniejszy? Czy polecacie podkaład Visions? Dziękuję za pomoc. odcień porcelain jest b. jasny, jaśniejszy od natural ivory, a właściwie ma taki odcień jak korektor visions odcień fair dokładniej napisze ci jutro, w dzień bo teraz przy żarówce kolor może być trochę inny Odpowiedz Link
iza1509 Re: Odcień Porcelain 11.01.06, 07:32 dziękuję za odpowiedź. chciałabym dowiedzieć się czy mam polecić podkład Visions. ładnie pachnie ale co poza tym? Odpowiedz Link
zorina Re: Odcień Porcelain 11.01.06, 08:55 Nie urzywam, więc trudno mi polecić. To podkład z myślą o młodych osobach, więc nie ma jakiś szczególnych własciwości, oprócz tego że ujednolica kolor skóry. nie ma mocnego krycia, dlatego wygląda zawsze naturalnie i nie daje efektu maski, ale jak ktoś ma większe problemy do zatuszowania, to polecalabym inny. Generalnie jak jest w promocji, to jest bardzo tani, i kupują go klientki ze wzgledu na niską cenę. Odpowiedz Link
zetmka Re: Odcień Porcelain w podkładzie korekcyjnym 16.01.06, 11:41 jest dostepy od 2 katalogu. Jak dla mnie za jasny, ale za to wiele klientek ma jasna cerę i natural ivory był ciut za ciemny, a ten jest super! Odpowiedz Link
iskra14 Re: Odcień Porcelain w podkładzie korekcyjnym 27.01.06, 15:24 Skąd jesteś? - jestem konsultantką (Warszawa) i wzięłam go dla siebie, dla mnie jest OK (mam jasną cerę i inne często okazywały się zbyt ciemne izatym@wp.pl Odpowiedz Link
covalova Re: Odcień Porcelain 28.01.06, 19:04 dla mnie porcelain jest zbyt jasny. nie mam twarzy bardzo bladej, ale ogólnie raczej jasną. Visions używam w odcieniu Natural Beige i jestem bardzo zadowolona. Mam 17 lat więc jest to coś akurat dla mnie, ale faktycznie na pryszcze nie do końca pomaga. Ale od czego w końcu są korektory Odpowiedz Link