Dodaj do ulubionych

KRAKOW endokrynolog

13.01.04, 12:58
Czesc smile)
mozecie polecic jakiegos dobrego endokrynologa???
najchetniej jakby pracowal w ramach nfz, ale niekoniecznie
prosze o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sever Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.01.04, 14:42
      Prof. Józef Krzysiek codziennie rano przyjmuje w "swojej klinice" na Kopernika
      23 lub na Siemiradzkiego w szpitalu we wtorki od 15.00. tel. 634-26-00. Sława,
      ale zasłużona.
      • Gość: landrynka75 Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.72.58.108.Dial1.Miami1.Level3.net 13.01.04, 16:17
        Zgadzam sie z kolezanka wyzej.
        Najlepszy specjalista endokrynolog-ginekolog w Krakowie i nie tylko.
        Pozdrawiam,
        Magda
    • eraa Re: KRAKOW endokrynolog 14.01.04, 20:50
      polecam panią doktor Alicje Hebda - Szydło , przyjmuje na klinice a takze na
      ul. Rusznikarskiej .Bardzo fajna babeczka .
      pozdrawiam smile))
      • zu_a Re: KRAKOW endokrynolog 03.02.04, 08:13
        czy ktos jeszcze zna ta pania dr??
    • zu_a Re: KRAKOW endokrynolog 21.01.04, 08:52
      przeczytalam o prof.Krzysku niezbyt dobre opinie sad
      czy ktos moze jeszcze kogos polecic???
      • Gość: Nova Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 09:40
        A gdzie, jesli mozna wiedziec, te opinie przeczytalas? Lecze sie u niego i z
        checia sobie poczytam smile.
        • Gość: landrynka75 Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.cvx.algx.net 21.01.04, 13:20
          Ja tez dolaczam sie do Twojego pytania Nova, bo rowniez prowadzi mnie prof.
          Krzysiek. Nie moge powiedziec ani jednego zlego slowa na jego temat.
          Magda
          • Gość: Libra Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:52
            Na Bocianie czytałam niezbyt pochlebne opinie o nim, a zreszta znam osobę, która
            się u niego leczyła, i opinię taką samą miała.
            Libra
    • zu_a Re: KRAKOW endokrynolog 27.01.04, 14:59
      dostalam takie opinie od dziewczyn z bociana
    • Gość: Asia Re: KRAKOW endokrynolog IP: 62.233.214.* 29.01.04, 11:52
      Dziewczyny czy do endokrynologa trzeba mieć skierowanie?
      • Gość: Sever Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.01.04, 21:21
        Kiedy pierwszy raz szłam do prof. Krzyśka to miałam skierowanie od lekarza
        rodzinnego.
        • Gość: asia Re: KRAKOW endokrynolog IP: 62.233.214.* 30.01.04, 07:57
          Dziękuje. Będe musiała wybrać się do mojej lekarki, mam nadzieje że da mi to
          skierowanie bo podobno niektórzy lekarze nie chcą dawać, no ale nie będe
          martwiła się na zapas. Pozdrawiam Asia.
          • Gość: Sever Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.01.04, 20:19
            Ja na szczęście nigdy nie miałam z tym problemów, moja lekarka zawsze daje mi
            skierowanie bez żadnych pytań. Ciekawa jestem, czy zdecydowałaś sie na prof.
            Krzyśka? Jeśli chcesz pogadać mój gg 4323775.
            Pozdrawiam
            Magda
            • Gość: Asia Re: KRAKOW endokrynolog IP: 62.233.214.* 01.02.04, 09:26
              WLaśnie chciałabym się do niego wybrać bo mam podwyższoną prolaktyne i możliwe
              że niedoczynność tarczycy. Co do prolaktyny to jestem pewna bo mam mleko w
              piersiach, a to drugie to jest moja osobista ,,diagnoza'' smile no ale dobrze
              byłoby to skonsultować z lekarzem. Czekam tylko aż mojej córci skończy się ospa
              i będe musiała się wziąć ostro za siebie. Do tej pory zwlekałam bo pomimo
              wysokiej prolaktyny byłam 2 razy w ciąży ale poroniłam raz w 11 tygodniu a drugi
              to nawet nie zdążyłam iść do lekarza, ale lekarze nie pwiedzieli mi że
              prolaktyna mogła być przyczyną poronienia. Chciałam się jeszcze dowiedzieć ja
              wygląda pierwsza wizyta u niego, czu trzeba samemu mówić co dolega czy on sam
              zadaje pytania? Strasznie nie lubie chodzić do lekarzy no ale cóż jeśli trzeba.
              Pozdrawiam Asia
              • Gość: landrynka75 Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.cvx.algx.net 01.02.04, 16:31
                Najlepiej wszystko opowiedziec, wziac ze soba wyniki badan, ktore mialas
                robione wczesniej i przygotowac sobie (nawet na karteczce) pytania, ktore
                chcesz zadac.
                Jesli prof. bedzie mial watpliwosci to zleci Ci badania a jesli bedzie mial
                podstawe do diagnozy to powie Ci co zadecydowal dalej z ewentulanym leczeniem.
                On jest bardzo konkretny i szybki.
                Powodzenia,
                Magda
                • Gość: iwona Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.wsp.krakow.pl 13.02.04, 14:26
                  BARDZO DOBRYM LEKARZEM ENDOKRYNOLOGIEM W KRAKOWIE JEST DR.KRZYCZKOWSKA-
                  SENDRAKOWSKA.SAMA U NIEJ BYŁAM I STWIERDZIŁA U MNIE MAŁY NIEDOBÓR JODU .
                  WCZESNIEJ BYŁAM DWA RAZY W KLINICE NA KOPERNIKA 23.
                  • mamagabi Re: KRAKOW endokrynolog 13.02.04, 17:21
                    Możesz napisać gdzie przyjmuje i czy prywatnie czy z nfz.
                    Pozdrawiam Asia
                    • Gość: iwona Re: KRAKOW endokrynolog IP: *.wsp.krakow.pl 16.02.04, 08:15
                      Dziękuje za pozdrowienia .Pani doktor przyjmuje prywatnie na ulicy
                      Krowoderskiej (chyba 59 ). Nie mam przy sobie adresu i telefonu ,bo jestem w
                      pracy jutro podam ci pełne dane.W domu nie mam internetu .Pozdrawiam
                      • madziulaz Re: KRAKOW dr SENDRAKOWSKA 16.02.04, 14:22
                        PRZYJMUJE NA UL. KROWODERSKIEJ, 012 632 68 86 (chyba poniedziałki i środy)
                        mozna ja tez łapać w Małopolskim Centrumm Medycznym, przy ul. Rejtana 295-41-00
                        (wtorki)
                        tez jestem jej pacjentka..teraz w mojej karcie wpisala cel: ciąża..
                        I czekam na ten upragniony celsmile)
                        Pozdr.
                        magda
                        • Gość: iwona Re: KRAKOW dr SENDRAKOWSKA IP: *.wsp.krakow.pl 17.02.04, 08:12
                          Dziękuje za pozdrowienia. Ja byłam tylko na kilku wizytach u pani dokror,
                          ponieważ zlecia mi zrobić podstawowe badanie prolaktyny, którego nie zrobili mi
                          wczesniej mimo, że byłam dwa razy w Klinice na Kopernika .Po tym badaniu
                          prolaktyny pani doktor powiedziała, że pod względem hormonalnym nie ma żadnego
                          problemu z utrzymaniem ciąży ,tylko trzyba teraz zajść.Więc na dalsze leczenie
                          w tym kierunku skierowała mnie do "Macierzyństwa".Zobaczymy co to da , bo to
                          mój szósty lekarz.POZDROWIENIA!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka