Dodaj do ulubionych

laparoskopia

IP: *.246.40.57.tisdip.tiscali.de 13.01.04, 20:53
Czy ktos z Was juz to przezyl.Bede miala to robione niedlugo i strasznie sie
boje.Napiszcie jak to wyglada i czy boli.Prosze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bas Re: laparoskopia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 10:35
      JA miałam robiona laparo ponad rok temu w klinice w Poznaniu. Też sie bałam,
      ale nie porzebnie, bo ból jest niewielki i szybko wraca sie do pełnej
      kondycji. W południe przeprowadzono u mnie zabieg a już wieczorem tego samego
      dnia poszłam sie wykąpać. Z dnia na dzień poprawa była znaczna. Wypuszczono
      mnie na czwarty dzień po laparo. Nic się nie martw! Pozdrawiam
      • Gość: tolka Re: laparoskopia IP: *.246.21.163.tisdip.tiscali.de 14.01.04, 11:51
        Dzieki!!!Ale dalej sie boje smile)
        • beata5555 Re: laparoskopia 14.01.04, 12:18
          Cześć .
          Ja laparo miałam 26 listopada , jest to zabieg po którym wraca się szybko do
          formy. Ja na drugi dzień po zabiegu już chodziłam i czułam się świetnie
          naprawdę nie ma się czego bać , a już w pierwszym cyklu po laparo udało mi się
          zajść w ciążę a teraz czekam na wizytę u dr aby zobaczyć moje maleństwo.
          Jak masz jakieś pytania to pisz na priva beata555@gazeta.pl
          • beata5555 Re: laparoskopia 14.01.04, 12:23
            Pomyliłam adres beata5555@gazeta.pl
            • Gość: Paola Re: laparoskopia IP: 82.139.13.* 14.01.04, 15:14
              Witaj, tu Paola. Miałam laparo w ten poniedziałek....dokładnie przed wczoraj.
              Wczoraj wyszłam do domciu a dziś jak widzisz już siedzę przy kompie. Troszkę
              brzusio jeszcze pobolewa ale jest coraz lepiej...
              Też się bałam i to strasznie. A SZCZEGÓLNIE NARKOZY. Okazało się, że w sumie
              to nawet nie wiem kiedy mi tą narkozę dano, poprostu odlot i to w dodatku nie
              wiem kiedy. Obudziłam się z cewnikiem między nogami i drenem wystjącym z
              mojego szanownego bruszka. Tak naprawdę to chyba jedynym uniedogodnieniem były
              te włąśnie rurki, bo przez nie musiałam spać w jednej pozycji. Ale zdjęli mi
              je już rano na drugi dzień. Po narkozie troszkę zwracałam, ale to się może
              zdarzyć (do przeżycia).

Tak więc nie bój się. Ja też strasznie się bałam wręcz panicznie! Okazało się
              że ten mój strach wcale nie był adekwatny do zdarzenia. Mówię ci przeżyjesz
              tak jak jato przeżyłam.

Paola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka