karolina.and 03.12.09, 12:19 JESTEM 10 DNI PO TRANSFERZE I MAM PYTANIE PO ILU DNIACH WY WYKONUJECIE TES BO JAU NIE MOGE WYTRZYMAĆ Z TĄ NIEPEWNOŚCIĄ ALE TO CHYBA ZA WCZEŚNIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara-k Re: Po in vitro kiedy test?? 03.12.09, 14:20 przy 5-dniowych zarodkach mozna juz robic bete, przy trzy diowych moze nic nie wyjsc, albo wyjsc mala i tylko sie zestresujesz, wiec dwa dni wiecej wskazane. beta - nie test. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: Po in vitro kiedy test?? 03.12.09, 14:43 Poczekaj do 7-9 dpt. Wtedy nie będzie żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: Po in vitro kiedy test?? 03.12.09, 14:45 Sorki... Za szybko czytam... Możesz spokojnie robić. Ale z krwi, nie sikańca. Beta już wyjdzie. Albo w jedną albo w drugą stronę. Życzę wysokiej bety Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_m24 Re: Po in vitro kiedy test?? 03.12.09, 15:25 Ja zrobiłam test sikany w 9dpt i już wyszedł, przy zarodkach podanych 5 dniowych. Ale nie u wszystkich może już wyjść... no i robiłam oczywiście pierwszym porannym moczem, to też ma chyba znaczenie Badanie krwi jak najbardziej możesz już zrobić, u mnie w klinice już robią w 10dpt Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.and Re: Po in vitro kiedy test?? 03.12.09, 16:58 No dziekuję wam dziewczyny za odpowiedz jutro zrobię test a dla pewnośći w poniedziałek bete Odpowiedz Link Zgłoś
freedda Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 10:41 Ja nie wytrzymałam i po 10 dniach zrobiłam test ciążowy rano i wyszedł DODATNIE. od 1,5 roku jestem mamą bliźniaków!!! Życzę powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.and Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 12:16 Niestety dziasiaj 12 dzień po transferze a na teście jedna krecha szkoda ale co zrobić takie życie dla pewności w poniedziałek zrobię bete. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 13:07 >>jestem mamą bliźniaków!!! No właśnie.Przy ciąży bliźniaczej beta szybciej rośnie.Nie wprowadzaj dziewczyny w błąd. Nie załamuj sie,zrób betę w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.and Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 13:20 Thorgalla!!! Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia ale negatyny wynik jest i tak chyba nie unikniony.Buziaki dla Twoich małych istotek. Odpowiedz Link Zgłoś
freedda Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 13:37 "Nie wprowadzaj dziewczyny w błąd" Nie miałam takiego zamiaru... karolina.and zrób faktycznie betę i trzymaj sie dzielnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 13:51 mozesz zrobic ale z krwi, test sikany nie wyjdzie (no chyba ze blizniaki) ja w 9dpt mialam 3,14 .... czyli w 11 dniu ok 10 (nadal nie wykrywalne sikancem) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Po in vitro kiedy test?? 04.12.09, 14:56 ja robilam bete w 12 dniu po transferze, co do testu, to moze za wczesnie zrobilas i nie wyszlo, zrob bete, nie czekaj do poniedzialku Odpowiedz Link Zgłoś