Dodaj do ulubionych

BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE?

IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.04, 21:13
Ile kosztuje badanie nasienia(plemniczków)i jaki lekarz musi wystawić
skierowanie?No i jak wogóle to wygląda? od czego zacząc?
Obserwuj wątek
    • Gość: marjar Re: BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 21:20
      cześć,z mężem robiliśmy badanie nasienia prywatnie-60 zł,kompleksowo,zalecenie
      miałam od swojego ginekologa, mąż był sam w osobnym pokoju (tak chciał smile)) )
      ale było bardzo szybko i sympatycznie. Na wyniki czekaliśmy 2 godziny
    • Gość: Alaska Re: BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE? IP: *.nsm.pl 03.02.04, 14:46
      Mąż robił badanie bez skierowania i płacił 22 zł.
      • Gość: Malaga Re: BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE? IP: 217.153.60.* 03.02.04, 16:17
        W W-wie w Novum 50 zł
    • Gość: ewa Re: BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE? IP: *.wszia.opole.pl / *.wszia.opole.pl 09.02.04, 08:32
      Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki w Lodzi, koszt 50zl, ale trzeba sie umowic
      na konkretny dzien.Sympateyczny personel.
    • Gość: grucha5 Re: BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 19:19
      Myślę że to nic nadzwyczajnego dla osoby "normalnie" podchodzacej do spraw
      sexu .Osobiście robiłem takie badanie w Krakowie bodajże na Placu Szczepańskim
      (nazwy firmy nie pamiętam) . Zapisałem się trochę wcześniej gdyż badanie
      nasienia jest tam połączone z wizytą u lekarza - bada on facetów pobierznie i
      robi wywiad .Kosztuje ok 50 zł .
      W rejestracji pani poinformowała mnie żebym wstrzymał się od
      wytrysku trzy dni przed badaniem aby spremy była odpowiednia ilość . Mnie
      doktor pytał czy przechodziłem choroby wieku dzieciencego , czy palę , jak
      czesto współżyjemy z żoną , później ogladał jądra chyba pod katem żylaków
      powrózka nasiennego bo dość długo mnie tam macał .Następnie wręczył ni
      pojemniczek i kluczyk do jakiegoś kantorka gdzie miałem sobie zrobić dobrze i
      oddać mu zawartość słoiczka .
      Nim wszedłem do gabinetu myślałem że to nic przyjemnego ale miłe i luźne
      podejście lekarza który był gościem ok 40 lat spowodowalo że jakoś przykro tego
      nie wspominam .
      Z napełnieniem pojemniczka tez nie było tak źle zrobiłem to nawet dwa razy bo
      bałe się że po jedny, wytrysku może być za mało do badania (o czym mówiła
      pielęgniarka ) . Tym bardziej że ze wstrzemięźliością przed badaniem nie
      wytrzymałem i dzień wcześniej miałem stosunek z "koleżanką" (której przecież
      nie mogłem powiedzieć że robię to badanie dla żony )
      • agakra Re: BADANIE NASIENIA - ILE KOSZTUJE? 09.02.04, 19:28
        nie lubie facetów, którzy zdradzają żony.
        to po co brałeś ślub? żeby ci skarpetki i gacie prała? ohyda. Mógłbyś sobie
        odpuścić takie przechwalanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka