Gość: kita IP: *.chello.pl 21.02.04, 09:02 Poszukuję dobrego lekarza w Warszawie, który jest specjalistą od PCO i endokrynologiem i który mógłby poprowadzić ciążę (i doprowadzić do niej!). Może być namiar prywatny, ale zależy mi na lekarzu pracującym w szpitalu państwowym. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iii Re: Dobry lekarz od PCO+ciąża IP: *.acn.waw.pl 21.02.04, 09:53 dr Marzena Padzik-Moczydłowska przyjmuje ul.Marsa 101/103 we wtorki i czwartki od 16 do ostatniej pacjentki. Tel do gabinetu 611 87 43,ma kontakt ze szpitalem św.Zofii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Dobry lekarz od PCO+ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:26 Dziewczyny, czy któraś z was leczy się u dr Padzik-Moczydłowskiej właśnie z pco, Dostałam tel. do tej p. dr od koleżanki, która bardzo sobie chwali p. dr, jednakże koleżanka zaciążyła od tak sobie, a ja mam pco i 2 lata prób i nic, a jestem ciekawa czy to dobry lekarz, czy może skierować na bezpłatne laparo w ramach ubezpieczenia itp..... Pozdrawiam, mimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATOSI Re: Dobry lekarz od PCO+ciąża IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 16:44 bardzo polecem dr. doc. śpiewankiewicz, sama od lat zmagam się z pco a u pani doktór leczę się od czerwca, od tygodnia mam 2 krech na teście Pani Śpiewankiewicz przyjmuje głównie prywatnie ale pracuje w szpitalu bródnowskim jako z-ca ordynatora. U mnie koniecznie było wykonanie we wrześniu histeroskopii,pani doktór wykonała mi ja osobiście i bezpłatnie w szpitalu bródnowskim. Uważam że jest naprawdę specjalistą i to najwyższej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś