Dodaj do ulubionych

dr Woźniak-Poznań

17.03.04, 07:11
bylam u niego na prywatnej wizycie, zabralam moje wyniki Hsg i inne dotyczące
mojego leczenia, pan dr okazal się być bardzo konkretnym, po zbadaniu mnie
stwierdzil że nie ma co marnować cyklu a skoro to moj 15 d.c. to w związku z
tym że mój śluz jest bardzo gęsty i nie ma go wystarczająco następnego dnia
robimy inseminację,zabieg przeprowadzil sam osobiście, jest bardzo konkretny,
lumaczy wszystko co i jak,naprawdę myślę że warto go polecić.Jutro idę do
niego na wizytę sprawdzić jak to tam wszystko wygląda,POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • herba5 Re: dr Woźniak-Poznań 17.03.04, 08:58
      Basia, podaj prosze imie tego doktora, bo dr. Jakub Woźniak ma mi robic zabieg.
      jest ciekawa czy to ten sam.
      • bz.basia Re: dr Woźniak-Poznań 17.03.04, 09:22
        dokladnie ten sam-Jakub Woźniak z oddzialu PG-II na Polnej.Będziesz zadowolona
        to bardzo życzliwy czlowiek, a ty co msz mieć robione i gdzie - na Polnej ?
        • herba5 Re: dr Woźniak-Poznań 17.03.04, 11:44
          Mam mieć operacje korekty macicy, bo mam macicę dwurożną/ z przegrodą. Mam miec
          usunięta tą przegrodę.
          • Gość: gość Re: dr Woźniak-Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 16:53
            tak moge go polecic leczylam sie u niego dlugo. bardzo konkretny i rzeczowy.
            trzeba sie tylko liczyc z kosztami na koniec - wiadomo jak kazdy na polnej za
            porod sobie zyczyl.ale to normalka poza tym nic zlego nie moge o nim
            powiedziec. polecam.
    • bz.basia Re: dr Woźniak-Poznań 19.03.04, 06:42
      cześć ! po kolejnej wizycie mój lekarz naprawdę mnie zadziwia tempem
      dzialania,wczoraj bylam na sprawdzeniu,pęcherzyk pękl,jest cialko żólte,zapisal
      mi duphaston i kwas foliowy 3x1 i kazal zrobić b-hcg w 25 d.c. a jeśli się uda
      to zaopisze mi jeszcze duphaston i jeszcze powiedzial że są spore szanse, to ja
      tu próbuję się nie nastawiać i czekać na @ a tu już mam się rozczarować w 25
      d.c ? on cyba bardziej wierzy we mnie niż ja...
      • herba5 Re: dr Woźniak-Poznań 19.03.04, 09:07
        Basiu, trzymam kciuki, mi sie wprawdzie po 3 inseminacjach nie udało, ale moim
        problemem jest macica a nie samo jajeczkowanie. Dlatego nic nie wyszło!!! Ale
        mój gin mi mówił że jego wielu paniom udało sie już po pierwszym razie. To
        tylko ja mam takiego pecha!
        • bz.basia Re: dr Woźniak-Poznań 19.03.04, 13:21
          Herba ! ja tu tak marudzę a Ty bądź dobrej myśli mam nadzieję że Ci się
          powiedzie i dziękuję za dobre myśli o mnie,pozdrawiam i tfu tfu odgonić
          pecha !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka