Gość: Magdaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:20 Proszę-nie mogę odszukac nigdzie( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikrol1 Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 11:11 Normy są bardzo szerokie i nie tyle bezwględne wartości są ważne co ich przyrost, który przy zdrowej ciąży powinien być powyżej 60% co dwa dni. Tym niemniej coś takiego jak normy istnieje i jeśli nikt ci ich dzisiaj nie podeśle to podam link dzis wieczorem kiedy wrócę z pracy bo mam go w domu. Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:24 Dzięki-poczekam-odebrałam wyniki moje bhcg w 39dc to 2829 z poniedziałku- powinnam zrobić w srode? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 11:26 masz piekne beta hcg! jesli gin kazal robic ponowne to rob, w innym wypadkui daruj sobie bo przepieknie rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:41 Maretina-lekarz nic nie kazał-bo jeszcze u niego nie byłam.Dzięki waszym uwagom na temat mojego progreteronu wybieram sie dzisiaj(przyspieszyłam)-jestem bardzo nerwowa-boje sie czy wszystko ok.Chciałam sprawdzic,czy wzrosnie te 60%-sądzisz ze nie trzeba sprawdzac??? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 11:54 masz piekne beta hcg. ponad 2000, marzenie. uspkoj sie troszke, zwolnij, porozmawiaj z lekarzem. mozesz juz isc na usg, bo od 1000 bthcg widac juz kropka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 17:32 kiedy moglas miec owu? bo przemknela mi mysl, ze jest beta hcg jest tak duze.... prawie 3 tysiaczki, to moze bedziesz podwojna mamuska?) sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
ikrol1 Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 12:13 Myśle, zę nie musisz powtarzac wyniku. To się robi jak są jakieś podejrzane objawy. W twoim przypadku to nadmiar zachodu. Przy takim bHCG Usg pokaże ciążę na 100%. A normy Ci podeślę. Gratuluję !!! ILona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:33 DZIEWCZYNY-JESTESCIE KOCHANE!!!!Aż sie popłakałam,jak przeczytałam wasze posty- ze szczescia.Już jestem spokojna))))Pozdrawiam serdecznie i teraz bede wysyłac wiruski, bo wiem ,ze je mam)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ikrol1 Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 17:30 Tak dla porządku przesyłam link na obiecane normy, są podłaczone do tej strony: pco.prv.pl/. Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kation Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 20:29 Normy beta-HCG znajduja sie min. na www.maluch.com, poza tym bez problemu znajdziesz je wpisujac w wyszukiwarke "beta-HCG" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:35 Dzięki serdeczne za info))))))) Odpowiedz Link Zgłoś