Dodaj do ulubionych

Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 10:20
Proszę-nie mogę odszukac nigdziesad(
Obserwuj wątek
    • ikrol1 Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 11:11
      Normy są bardzo szerokie i nie tyle bezwględne wartości są ważne co ich
      przyrost, który przy zdrowej ciąży powinien być powyżej 60% co dwa dni. Tym
      niemniej coś takiego jak normy istnieje i jeśli nikt ci ich dzisiaj nie podeśle
      to podam link dzis wieczorem kiedy wrócę z pracy bo mam go w domu.
      Ilona
      • Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:24
        Dzięki-poczekam-odebrałam wyniki moje bhcg w 39dc to 2829 z poniedziałku-
        powinnam zrobić w srode?
        • maretina Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 11:26
          masz piekne beta hcg! jesli gin kazal robic ponowne to rob, w innym wypadkui
          daruj sobie bo przepieknie rosniewink
          • Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:41
            Maretina-lekarz nic nie kazał-bo jeszcze u niego nie byłam.Dzięki waszym uwagom
            na temat mojego progreteronu wybieram sie dzisiaj(przyspieszyłam)-jestem bardzo
            nerwowa-boje sie czy wszystko ok.Chciałam sprawdzic,czy wzrosnie te 60%-sądzisz
            ze nie trzeba sprawdzac???
            • maretina Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 11:54
              masz piekne beta hcg. ponad 2000, marzeniewink. uspkoj sie troszke, zwolnij,
              porozmawiaj z lekarzem. mozesz juz isc na usg, bo od 1000 bthcg widac juz
              kropkasmile

pozdrawiam
              • maretina Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 17:32
                kiedy moglas miec owu?smile bo przemknela mi mysl, ze jest beta hcg jest tak
                duze.... prawie 3 tysiaczki, to moze bedziesz podwojna mamuska?smile)
                sciskamsmile
    • ikrol1 Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 12:13
      Myśle, zę nie musisz powtarzac wyniku. To się robi jak są jakieś podejrzane
      objawy. W twoim przypadku to nadmiar zachodu. Przy takim bHCG Usg pokaże ciążę
      na 100%. A normy Ci podeślę.
      Gratuluję !!! ILona
    • Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 12:33
      DZIEWCZYNY-JESTESCIE KOCHANE!!!!Aż sie popłakałam,jak przeczytałam wasze posty-
      ze szczescia.Już jestem spokojnasmile))))Pozdrawiam serdecznie i teraz bede
      wysyłac wiruski, bo wiem ,ze je mamsmile))))
      • ikrol1 Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć 30.03.04, 17:30
        Tak dla porządku przesyłam link na obiecane normy, są podłaczone do tej strony:
        pco.prv.pl/. Ilona
        • Gość: kation Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 20:29
          Normy beta-HCG znajduja sie min. na www.maluch.com, poza tym bez problemu
          znajdziesz je wpisujac w wyszukiwarke "beta-HCG"
          • Gość: Magdaaa Re: Normy bhcg-pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:35
            Dzięki serdeczne za infosmile)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka