Dodaj do ulubionych

Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym proble

IP: *.fish.ar.szczecin.pl 31.03.04, 12:07
kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1156765&KAT=241
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Łódź Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:46
      Artukuł O.K. , sama prawda, że nasze państwo nie interesuje się naszym
      problemem.
      Ale najgorsze są wypowiedzi tych ludzi pod artykułem... Aż nie można tego
      czytać. Nie warto... Skąd w ludziach jest tyle jadu i nienawiści??? Jeśli nie
      dotyczy ich ten problem i nie wiedzą co człowiek przechodzi, to po co zabierają
      głos i to jeszcze w taki sposób???
      Jestem szczęśliwa , że znalazłam to forum. Tutaj czuję się dobrze i lubię tu
      przebywać, czytać i przeżywać wszystko razem z Wami. Pozdrawiam smile Agnieszka.
      • Gość: lapis-lazuli Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: 5.5R2D* / *.pg.com 31.03.04, 12:49
        Opiniami pod artykulem sie nie przejmuj. Zawsze sa takie, a zwlaszcza, jesli
        artykul dotyczny tzw. kontrowersji jak nieplodnosc/ aborcja/ antykoncepcja/
        feminizm/kosciol itp.

Ja po prostu przestalam czytac te "opinie", bo szkoda nerwow.

Swoja droga,nie wiedzialam, ze poza PL tylko w 3 krajach Europy panstwo sie w
        ogole nie doklada do leczenie nieplodnosci sad
        • agakra Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 13:01
          Kurcze, Polska się cofa a nie rozwija, a komentarze są do banii, nie warto tego
          czytać. Szkoda czasu na debili
          • Gość: Dotti Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 13:08
            Faktycznie nóż się w kieszeni otwiera po przeczytaniu komentarzy.
            Trochę sprowadził mnie na ziemię dr niemoczyński mówiąc, że rzadko udaje się
            inf za pierwszym razem. Mina mi trochę zrzedła sad ale już mi przeszło smile
            Ja czekam na @ i szykuję się do inf i jestem pełna nadziei smile
            • Gość: asia Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 31.03.04, 13:16
              witam
              jestem studentką pedagogiki i pisze prace mgr na temat niepłodności
              czy to prawda ze państwo nie dokłada do leczenia nic a nic?
              słyszałam ze jest to refundowane przez kasy chorych
              proszę o jakies informacje!!!!
              poszukuje tez kobiet do wywiadu(anonimowy oczywiście)może byc przez maila
              temat pracy: walka o macierzyństwo wsród kobiet niepłodnych
              a_rybka@pf.pl
            • agakra Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 13:23
              dziewczyny, nie czytajcie tych komentarzy i nie odpowiadajcie, to nie ma sensu.
              To jest ciemnogród!!!! Najlepiej nie reagować na głupie zaczepki. Pamiętacie w
              zeszłym roku też jakiś dowcipniś grasował na forum i żeśmy go zignorowały i
              poszedł sobie kretyn.
              • Gość: asia Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 31.03.04, 13:29
                bardzo przepraszam ze wywołałam takie oburzenie
                nie jestem zadnym dowcipnisiem a tym bardziej kretynem
                nie mam zadnych złych zamiarów
                pisze prace mgr
                przeprowadziłam wywiad z dwoma kobietami
                jest strasznie ciężko mi a jak wam jest ciężko to pewnie nie jestem sobie w stanie wyobrazić
                prosze tylko ojakies informację, pomoc
                • agakra Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 13:49
                  Gość portalu: asia napisał(a):

> bardzo przepraszam ze wywołałam takie oburzenie
                  > nie jestem zadnym dowcipnisiem a tym bardziej kretynem
                  > nie mam zadnych złych zamiarów
                  > pisze prace mgr
                  > przeprowadziłam wywiad z dwoma kobietami
                  > jest strasznie ciężko mi a jak wam jest ciężko to pewnie nie jestem sobie w
                  sta
                  > nie wyobrazić
                  > prosze tylko ojakies informację, pomoc

ale ja nie o tobie napisałam, przepraszam, ze tak wyszło. Ja pisała,żeby nie
                  ospisywać i nie czytać tych durnych komentarzy do tego artykułu. Mogę ci pomóc
                  bo też pisze prace mgr.
                  agnieszkakrawczyk@poczta.onet.pl napisz pytania
                  • Gość: asia Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 31.03.04, 13:55
                    • Gość: asia Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 31.03.04, 13:57
                      zle zrozumiałam
                      przepraszam

• agakra Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 14:03
                        napisz mi pytania a ja postaram się na nie odpisać jak najszybciej.
                        po krótce opisze ci moj problem:
                        ja mam PCO, wrogi śluz mój mąż słabe nasienie, wiem o PCO od 4 latach, staramy
                        się o dziecko od września 2003, kwalifikujemy się do insemicacji, pierwszaą
                        mieliśmy 5 lutego zakończoną sukcesem w 9tc poroniłam, jeżeli jestem ciekawym
                        przypadkiem to chętnię ci pomogę. Właśnie też siedzę nad pracą mgr i mam jej
                        dosyć, tylko ja piszę z rachunkowości.
                • Gość: Luna do asi IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 31.03.04, 13:56
                  z tego co zrozumiałam agakra napisała o komentrzach POD ARTYKUŁEM, nie o Tobie!
                  Owszem, bywają na tym forum "zaczepki", ale Twój post raczej tego "kryerium"
                  nie spełnia smile. Te głupie posty ignorujemy zgodnie z zasadą : "Nie karmić
                  troli".

Najlepiej załóż nowy wontek, na pewno ktoś się odezwie i będzie na pewno
                  wiadomo, że do Ciebie...
                  Pozdrawiam
                  • agakra Re: do asi 31.03.04, 14:00
                    no dokładnie o to mi chodziło, przepraszam, że tak wyszło,
                    • Gość: asia Re: do agarki IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 31.03.04, 14:03
                      to ja przepraszam
                      zle zrozumiałam i narobiłam rabanu
                      ale sprawa już wyjaśniona smile
                    • Gość: asia Re: do agakra IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 31.03.04, 14:05
                      sorki za przekrecenie nika
                      • agakra Re: do agakra 31.03.04, 14:06
                        agarka też fajnie brzmi, spoko, nie przejmuj się.
                  • Gość: Luna ups... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 31.03.04, 14:26
                    O! Jak fajnie napisałam wontek! I kryerium !
                    Przepraszam za wszystkie ortograficzne i literowe wpadki.
                    Mam nadzieję, że treść pozostaje zrozumiała...
                    Ale burak jestem... smile
      • Gość: cetka Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.03.04, 21:27
        aga-te komentarze pisza dzieciaki i prymitywy, ktorzy sie czuja w necie
        anonimowi. na wszelkiego typu artykulach sa takie denne komentarze.
    • ewa.analityk1 Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 14:31
      Naprawdę przeraża mnie to, że nikt nie dostrzega katastrofy demograficznej i
      nikt o tym nie myśli, to nie jest problem z rozwiązaniem w ciągu 2 lat.
      • agakra Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 14:33
        to jest ciemnogród, nie warto tego czytać a tym bardziej odpisywać, skąd tyle
        nienawiści w ludziach i oczywiście wszyscy wierzą w boga i są katolikami, a
        jakby mogli to by ci włosy wyrwali.
    • Gość: cetka Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.03.04, 21:30
      najlepszy jest teskt, ze narkomanow i alkoholikow sie leczy za darmo, a oni
      wpadaja w to bagno na wlasne zyczenie. a nas trakuje sie na 100%sad
    • Gość: Karolina Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 22:56
      Super artykuł.
      Muszę do niego przyrównać moją sytuację, nie wspominając już o rozmowach
      bliskich, znajomych, szefa ... o bocianach.., dzieciach.., "a kiedy?", .. czy
      planujecie? Początkowo przez 4 m-ce nie chcieliśmy się starać, ale potem kiedy
      były starania to takie pytania były drażniące. Jednego nie zapomnę: Przyjechał
      w odwidziny jakiś wój z synem od strony męża, którego 2 raz na oczy widziałam.
      Straszny typ - hulaszczy, wulgarny i lubieżny. Wypili sobie z teściem - toteż
      miał więcej śmiałości i w pytaniach kiedy?, kiedy?, jakiś mały by się
      przydał..... - podszedł do mnie i powiedział prosto w twarz: " ja tu przyjadę
      znowu, ale dopiero jak będzie dziecię, jak nie będzie to nie przyjadę, ale ma
      być!?" Nie znam tego człowieka, możliwe, że ma taką mentalność bo to raczej z
      wódki takie słowa nie wychodzą. Ale było to dla mnie jak rozkaz do rodzenia
      dzieci - jakbym po to była , takie zero. A ja sama chcę tego dziecka w
      rozumieniu niektórych jesteśmy tylko "narzędziami".
    • femalespirit Re: Czytałyście 1 stronę onetu - piszą o naszym p 31.03.04, 23:25
      Artykul prawdziwy, komentarze jak zwykle denne. Wypowiadajacych sie tam
      katolicy z pewnoscia nie maja Boga w sercu. W ogole wszystkie komentarze w
      Onecie to zrodlo jadu i nienawisci - ot, taka mozliwosc bezkarnego wyladowania
      swoich frustracji. Szkoda czytac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka