Dodaj do ulubionych

Dla nas...

24.12.10, 13:38
"... Była sobie pewnego razu kobieta, która bardzo, bardzo pragnęła mieć malutkie dziecko, ale nie wiedziała skąd je wziąć. Poszła więc do starej czarownicy i powiedziała jej:
- Pragnęłabym z całego serca mieć małe dziecko, czy mogłabyś mi powiedzieć, skąd je mogę wziąć?..."
(Hans Christian Andersen "Calineczka")

Życzę Wam Dziewczyny, żebyście odnalazły drogę do Maleństwa, a tym, które już podążają tą niełatwą ścieżką- aby moment, w którym rozchylicie płatki baśniowego tulipana i przytulicie do serca drugie serce był najcudowniejszą chwilą w życiu...
Obserwuj wątek
    • lady_iris Re: Dla nas... 24.12.10, 14:24
      Piękne życzenia... Niech spełnią się każdej z nas... Pozdrawiam Świątecznie.
      • camila111 Re: Dla nas... 24.12.10, 14:57
        Przyłączam się do życzeń i dziękuję.
    • chantal10 Re: Dla nas... 24.12.10, 15:07
      Przepiękne życzenia, łezka w oku się zakręciła! Dziękuję i życzę Wam wszystkim tego samego!
    • alexiaanna Re: Dla nas... 24.12.10, 15:41
      Jeza_bell, dajże spokój, czterdzieści minut makijaż robiłam, a teraz ryczęsmile
    • jeza_bell Re: Dla nas... 23.12.11, 19:52
      Rok minął od założenia tego wątku, a życzenia wciąż aktualne.
      Dużo sił, wytrwałości na obranej drodze i wszystkiego dobrego dla wszystkich wciąż starających się, doczekanych i oczekujących smile
      • wypalona_zarowka Re: Dla nas... 23.12.11, 21:43
        jeza_bell najpiękniejsze życzenia swiateczne!!
        najbardziej wzruszajace i prawdziwe
        Dziekuje !!
    • z_oe Re: Dla nas... 24.12.11, 06:38
      Niech sie spelnia...kazdej z Nassmile
    • anm-a Re: Dla nas... 24.12.11, 16:16
      Życzę nam wszystkim, abyśmy wytrwale dążyły do celu, aby spełniło się nasze marzenie o upragnionym dziecku. Niech ten nadchodzący rok przyniesie nowe możliwości i realizację planów.
    • lili2010 Re: Dla nas... 25.12.11, 13:26
      brakuje mi na tym forum "Lubię to!" wink...piękne życzenia, oby nam wszytskim tu zaglądającym się spełniły...
    • jeza_bell Re: Dla nas... 24.12.12, 11:43
      Wszystkiego dobrego smile
      • anm-a Re: Dla nas... 24.12.12, 14:19
        Wszystkiego najlepszego. Wszystkim walczącym życzę dużo sił i wytrwałości, aby następne Święta były dla nas radośniejsze dzięki maleństwu na które czekamy.
      • mercedes73 Re: Dla nas... 24.12.12, 16:16

Z okazji Narodzenia Pańskiego życzę Wam wszystkim radości, optymizmu, wytrwałości i miłości. I spełnienia tych najważniejszych i najpiękniejszych marzeń o macierzyństwie. Ja wierzę w cuda - mój i Wasze. Spokojnych Świąt!
    • neska.79 Re: Dla nas... 24.12.12, 16:22
      Dla lata temu płakałam czytając te słowa.
      A rok temu tuliłam do serca moją nowo narodzoną córkę.
      Czyli dla mnie te życzenia się spełniły.
      I tego samego życzę wszystkim dzielnym kobietom, które jeszcze walczą o swój cud.
      • neska.79 Re: Dla nas... 24.12.12, 16:41
        Dwa lata temu miało być of kors smile
      • jeza_bell neska.79 24.12.12, 21:07
        Wielkie gratulacje z okazji narodzin córci- teraz już rocznej pannicy smile Cudownie, że się doczekałaś.
        Oby więcej takich wiadomości, czego wszystkim wpisującym się i czytającym życzę.
        • neska.79 Re: neska.79 25.12.12, 09:51
          Dziękuję smile
          • chiyo28 Re: neska.79 25.12.12, 09:59
            Ja czytałam te piękne życzenia dwa lata temu i nadal czekam, ale mocno wierzę, ze znajdę drogę do maleństwa. Tego i sobie i Wam życze.
            • dagmara-k Re: neska.79 26.12.12, 09:16
              ja je kiedys uslyszalam w podobnej formie, z tym samym cytatem... to byl 2005 rok. dwa lata temu czytalam je tutaj juz z coreczka przy piersi. moze nie takie "juz", ale niech kazda z was wroci na ten watek "juz" z kims malenkim przy sobie.
              • edytka8080 Re: neska.79 26.12.12, 14:44
                ja zaczynam już tracić siły 12 lat walki
                • dagmara-k Re: neska.79 26.12.12, 18:24
                  edytka, dla mnie to sa zyczenia o odnalezieniu drogi, sposobu, o cudzie nadziei. 12 lat to mnostwo sily i nadziei, niech ci to bedzie wynagrodzone...
                • jeza_bell edytka8080 27.12.12, 12:11
                  edytka8080 napisała:

> ja zaczynam już tracić siły 12 lat walki

Ja straciłam siły po 16 latach ciągłego leczenia i kiedy nieodwracalnie zrezygnowałam z planów macierzyńskich- zaszłam zupełnie naturalnie w ciążę.
                  W trakcie zakładania życzeniowego wątku byłam w 8 m następnej ciąży- spontanicznej i typowo wpadkowej.
                  Jak sama widzisz 12 lat to nie tak znów długo wink
                  Powodzenia
            • edytka8080 Re: neska.79 26.12.12, 14:45
              życzenia sa cudne
    • jeza_bell Re: Dla nas... 23.12.13, 00:02
      Patrząc w górę wątku wiele dziewczyn po wpisaniu tutaj dotarło bezpiecznie do celu smile
      Niech nadchodzące Święta wleją w Wasze podróżujące wciąż serca cierpliwość, wytrwałość i spokój w oczekiwaniu.
      Wszystkiego dobrego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka