Dodaj do ulubionych

chyba sie udalo...

29.12.10, 15:04
Dziewczyny powiedzcie bo juz zglupialam a nie chce robic sobie nadziei. Czy gin jest w stanie wymadac 3 tygodniowa ciaze? Brak miesiaczki i tzw. tkliwe sutki juz zauwazylam nic jednak wiecej. Nie wiem czy to moga byc wczesne objawy ciazy po 5 latach staran czy jeszcze poczekac z wizyta lekarska zeby sie niepotrzebnie nie łudzic. 3majcie kciuki.
Nordynka
Obserwuj wątek
    • kathrinn82 Re: chyba sie udalo... 29.12.10, 15:10
      a test robiłaś? 3 tygodnie to za wcześnie...lekarz może coś wypatrzeć, ale na pewno nie potwierdzi na 100%. test lub beta przede wszystkimsmile
      • olo.77 Re: chyba sie udalo... 29.12.10, 16:19
        zrób koniecznie bete smile a my trzymamy kciuki
        • nordynka_2 Re: chyba sie udalo... 29.12.10, 19:08
          Zrobilam 2 testy ciazowe w domu. Wyszly pozytywnie. 2 kreski w kazdym tescie przy czym w tym pierwszym robionym tydzien temu troche blado a w tym 3 dni temu wyrazne. Az sie boje zapeszyc. I placze i smieje sie na przemian sad smile
          Nordynka
          • kathrinn82 Re: chyba sie udalo... 29.12.10, 20:14
            no to Kochana, cichutko gratuluję, uciekaj do lekarzasmile który dzień cyklu? ja byłam w 36 dc smile
          • chantal10 Re: chyba sie udalo... 29.12.10, 20:34
            Gratuluję smile Oby więcej takich postówsmile
            • ewelinka834 Re: chyba sie udalo... 30.12.10, 00:11
              szczesliwych 9 miesiecywink
          • coco7710 Re: chyba sie udalo... 30.12.10, 08:20
            Gratulacje kochana,
            zmykaj do lekarza upewnić się!!!!I może pozarażaj nas dookoła po walce 5letniej...matko ja walcze 2lata...
            • nordynka_2 Re: chyba sie udalo... 30.12.10, 14:36
              Wlasnie wrocilam z gabinetu. smile 6 tydzien ciazy. Prawdopodobny termin porodu 21 sierpnia 2011. Boze jak sie ciesze. W koncu po 5 latach zaskoczylo. Pozdrawiam Was dziewczyny i nie poddawajcie sie smile
              Nordynka
              • ciagle_walczaca Re: chyba sie udalo... 30.12.10, 16:52
                gratulacje
                oby wszystko było ok i dzidziuś rósł szybciutko
              • astro-nomia Re: chyba sie udalo... 02.01.11, 20:06
                Gratuluję kochana!!! i podziwiam Cię, że przez tyle lat się nie poddałaś...nie wiem jak to wytrzymałaś, bo ja wymiękam już po 7 miesiącach..Jak dobrze zobaczyć taki post, lepiej się robi na sercu!!! Jeszcze raz gratuluję i cieszę się razem z Tobą.
                • gosia1705 Re: chyba sie udalo... 03.01.11, 07:29
                  Gratuluję !!!
                  Dbaj o siebie i maleństwo
                  • sisetka26 Re: chyba sie udalo... 03.01.11, 07:47
                    gratulacje smile
                    ja dzisiaj zaczelam 6 tydzien a jutro mam wizyte u lekarza, myslicie ze bedzie juz cos widac? chcialabym bo strasznie sie stresuje czy wszystko bedzie dobrze
                    • olo.77 Re: chyba sie udalo... 03.01.11, 10:15
                      gratuluję serdecznie smile
                      kolejny dowód na to aby się nie poddawać!
                      • nordynka_2 Re: chyba sie udalo... 03.01.11, 19:59
                        Oczywiscie ze nie warto sie poddawac. Jesli jest tylko cien nadziei. Ale trzeba miec takiego lekarza ktory nie bedzie uczciwy i wprost powie ze nie ma sensu tracic zdrowia, czasu i pieniedzy jesli nic z tego ma nie byc.
                        Mnie sie udalo po 5 latach a w ciagu tych lat wiele zalaman, depresji i takich dolow ze masarka. Szczesciem ze partner caly czas byl przy mnie. Wart jest pomnika ze ze mna wytrzymal tyle czasu i nie uciekl biorac pod uwage moje humory i nastroje.
                        Mysle dziewczyny ze trzeba walczyc. Czasem udaje sie nature zrobic w konia i zwalczyc wszelkie przeciwnosci. Inna sprawa ze moja watroba jest na granicy wytrzymalosci od lekow ale bylo warto.
                        A tak na marginesie to w ktorym tygodniu bedzie juz widac brzuszek? Nie moge sie doczekac zeby zobaczyc ze to faktycznie juz sie stalo i naocznie sie przekonam bo w 6 tyg. to nic nie widac jeszcze.
                        Pozdrawiam Was Dziewczyny i uszy do gory i co tam jeszcze chcecie.!!!
                        Nordynka
                        • olo.77 Re: chyba sie udalo... 04.01.11, 17:53
                          jeszcze raz gratuluję smile
                          u mnie brzuszek przy bliźniakach było widać już w drugim miesiącu .... piękny widok smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka