Dodaj do ulubionych

Paweł Polonecki

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.04, 15:03
Hej! Czy któraś z Was słyszała o nim lub korzystała z jego usług, jeśli tak -
proszę i info/doświadczenia/opinie/kontakt do niego. (Kiedyś kiedyś pojawił
się tu na formu wątek o nim, ale wtedy jeszcze słabo wierzyłam w
takie "czary" jak bioenergoterapeuci, a teraz już owszem, postanowiłam
uwierzyć, bo trzeba się paść jakąś nadzieją w końcusmile.
Dzięki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: Paweł Polonecki 18.04.04, 15:14
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15954
      no tuśmy sobie trochę porozmawiali o tych czarach i większość z nas, chociaż
      wszyscy jesteśmy fanami medycyny naturalnej, jest dużo, dużo więcej niż
      sceptyczna. Zajrzyj i poczytaj, chociaż nie było wątku o bioenergo jako takiej,
      w wielu watkach są posty na ten temat. W "medycynie chińskiej" na pewno.

16%VOL
      22%VAT
    • Gość: Aga lublin Re: Paweł Polonecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 19:52
      cześć słyszałam o tym bioenergoterapeucie od kilku osób były to jakieś
      komentarze do jakiegoś postu, odszukałam siedzibę i zadzwoniłam tam, pan
      Połoniecki jest obecnie do lipca za granica sad(((
      • Gość: ever Re: do Agi - prośba o namiar na PP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.04, 22:55
        Cześć Aga - a możesz mimo wszystko podać namiar na niego? Dzięki z góry!
        • Gość: Barbisia Re: do Agi - prośba o namiar na PP IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 08:32
          Hej Ever! Ja jeżdże do Pana Pawła i chce wierzyć że choć troszke mi pomoże.
          Nasz staż małżeński to 10 lat wiec już czas smile Jeśli chcesz zobaczyć sie z P.
          Pawłem to przyjmuje już 30 czerwca w Warszawie na ulicy Baśniowej 3. To jest
          naprzeciwko kina Ochota. Tel. 823 47 17. Nie trzeba sie rejestrowac
          telefonicznie, bo i tak trzeba stanąc w kolejce i wykupic numerek. Ze swojego
          doświadczenia wiem, że będąc tam przed 7 rano któregoś razu byłam juz ok.
          dwudziesta, wiec sporo ludzi ma potrzebe ujrzec P. Pawła. Chcesz sróbuj, ja nie
          żałuje tych paru zł. a trzeba w coś wierzyć, prawda? smile Trzymam kciuki!!!!!
    • Gość: Aga lublin Re: Paweł Polonecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:35
      oczywiście smile)))) w zastępstwie za doktora PoLoneckiego przyjmuje doktor
      Zachwieja , bardzo sympatyczny , byłam wczoraj , przekazuje energię jak każdy
      bioenergoterapeuta, następną wizytę mam w przyszłym tygodniu. Dr przyjmuje na
      ul.Puławskiej 16,w Wawie ,w poniedziałki i piątki dzwonisz i bardzo miłam pani
      zapisuje cię na odpowiadającą ci godzinę. Właśnie dr.PoLonecki i dr.Zachwieja
      zajmują się bioerengo dla kobiet z naszymi problemami i schorzeniami kobiecymi.
      Tel (0-22) 628 50 32, powodzeniasmile)))))
      • ever12 Re: Paweł Polonecki 21.04.04, 22:02
        Hej Dziewczyny, Aga i Barbisia, dzięki za informacje. Ja co prawda mam trochę
        inny problem: chcę namówić męża na taką terapię, bo w przypadku naszej
        niepłodności to on jest "czynnikiem". Parametry nasienia bez szans (plemniki
        pojedyncze, niewykazujące ruchu), lekarze rozkładają ręce, nie znają przyczyny
        więc i nie mogą zaproponować terapii. Więc pomyślałam, że może taki
        bioenergoterapeuta będzie mógł w jakiś sposób pomóc. Powiedzcie mi tylko, czy
        według Was jest sens się zgłaszać do któregoś z nich, skoro napisałaś, Aga, że
        oni się zajmują raczej problemami niepłodności/schorzeń kobiecych? I - jeśli
        tak - ile kosztuje wizyta? I ile wizyt jest koniecznych? (pewnie to zależy od
        przypadku, ale pytam tak orientacyjnie).
    • Gość: Aga Re: Paweł Polonecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:36
      Barbisia ile razy byłaś u dr Pawła? a chodzisz też czasem do dr Zachwiejii?
      • Gość: Barbisia Re: Paweł Polonecki IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 10:11
        Ja jezdze do niego od sierpnia. Zazwyczaj sa to 2 wizyty w miesiacu, a pozniej
        1,5 - 2 miesiacy przerwy bo on wyjeżdza, mieszka w Kanadzie. Jeżdze tylko do
        niego bo mieszkam nad morzem i nie moge sobie pozwolic na czeste podróze
        (finansowo bym nie dla rady smile ) O tym drugim panu nie słyszałam, ale mam dla
        was inna informacje, otóz na stronie nasz-bocian, oglosil sie Pan Marek z
        Łęczycy k/Łodzi..jeśli chcecie to poczytajcie o nim. To jest strona z jego
        listem www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=377

Pisłam do niego na poczte, odpisuje od razu! Moze warto spróbować?
    • zzztop Re: Paweł Polonecki 21.04.04, 23:03
      no to skoro już szalejecie z metodami naturalnymi, to polecam homeopatię, nie
      wiem, czy mimo wszystko nie będzie skuteczniejsza od tych egzorcyzmówsmile
    • Gość: Attena Re: Paweł Polonecki IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 15:19
      ja byłam u Połoneckiego 3 razy w przeciągu 3 miesięcy i .... zaszłam w ciążę
      ale niestety pozamaciczną. Staram się o ciążę od 6 lat i to chyba coś w tym
      jest, tym bardziej, że mam niedrożne jajowody i endometriozę. Mój lekarz nie
      chciał wierzyć że zaszłam w ciążę.
      A jak byłam ostatnio u niego w gabinecie przyszło małżeństwo z niemowlaczkiem i
      z wielkimi bukietem podziękować. Muszę powiedzieć, że byłam w szoku i
      zaczepiłam mamusię niemowlaczka. Powiedziała, że byli u niego 3 razy ostatni
      raz w dzień owulacji i im się udało. Maluszek był śliczny i w tym przypadku
      problem był po stronie męża.
      Połonecki zajmuje się niepłodnością kobiet i mężczyzn
      Pozdrawiam Attena
      • ever12 Re: Paweł Polonecki 29.04.04, 20:16
        Dzięki, Attena, to naprawdę optymistyczna informacja - i ta, że Tobie się
        (prawie) udało, wbrew medycynie, i to, że on się zajmuje niepłodnością kobiet i
        mężczyzn. Zamierzam tą wiadomością trochę "dokarmić" moją nadzieję, że może się
        uda coś jeszcze zrobić, bo ostatnio była baaardzo chudziutka.... i prawie
        znikławink Tobie życzę powodzenia, oczywiście (żeby te cholerne życzenia chciały
        się spełaniać...)
    • Gość: Aga lublin Re: Paweł Polonecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:17
      w biotonie w wawie tam gdzie przyjmuje dr Połonecki w zastępstwie teraz do
      lipca przyjmuje dr Zawieja , wizyta 80 zł , też byłam w dzień owulacji , to
      może....sza sza niezapeszam, druga wizyta 26smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka