Dodaj do ulubionych

Invimed Gdynia

28.01.11, 20:07
Chciałabym sie podzielić z Wami informacją, że Invimed otworzył się równierz w Gdyni. Bardzo się cieszę bo słyszalam dobre opinie na temat tych klinik. Nareszcie jakaś alternatywa do Invicty-bo miałam juz szczerze dość tej fabryki. Byłam na pierwszej wizycie i jestem bardzo zadowolona.Miły i fachowy personel. Nikomu się nie spieszyło. Jeszcze niezdecydowałam się na konkretny zabieg, ale na pewno zrobię go tam. Bardzo polecam.
Obserwuj wątek
    • kathrinn82 Re: Invimed Gdynia 28.01.11, 22:32
      kryptoreklamabig_grin byłam tam pacjentką i to, że nikomu tam się nie spieszy, nie jest zaletąsmile ale fakt, personel bardzo miły, ale za to grubą kasę biorąsmile
      • kathrinn82 Re: Invimed Gdynia 28.01.11, 22:33
        aj chwilka...przepraszam bardzo, z Invictą pomyliłamsmile wielkie sorrysmile
        • aneta-bs Re: Invimed Gdynia 19.07.11, 13:52
          jestem bardzo szczęśliwa że trafiłam do invimedu, dr. Kwieciński uprzejmy i konsekwentny
          poświęca sporo czasu pacjentce, i mało tego Klinika tak funkcjonuje ze wchodząc do gabinetu lekarza nie musisz po raz kolejny tłumaczyć po co przyszłaś bo lekarz jest doskonale przygotowany z wiedzy o każdej pacjentce a to jest duży plus, bynajmniej jak dla mnie smile
          poza tym pierwszą wizytę w klinice miałam wraz z mężem w połowie grudnia a już 3 miesiące później cieszyłam się z testu ciążowego, obecnie jestem w 24tc i to dzięki Klinice smile
          pozdrawiam

ps. nasz Szkrab ma termin na 25 listopada, trzymajcie za nas kciuki do końca smile
          • edytka8080 Re: Invimed Gdynia 20.07.11, 21:47
            anetka czy podchodziłaś do insemiancji cz do invitra
    • yellowpeach Re: Invimed Gdynia 25.07.11, 17:11
      a czy tam pracuje tylko ten jeden lekarz który jest na stronie www? czy przyjezdzaja specjalisci z wawy?
      • hanusia26 Re: Invimed Gdynia 02.08.11, 16:00
        Witamsmile Pan dr Kwieciński to najlepszy lekarz ginekolog na świecie!!!!! To osoba godna polecenia !!! Dzięki niemu jestem w ciąży!!! 3,5 lata starań....żaden lekarz nie potrafił nam pomóc....mówili że niema szans.....ale los się do nas uśmiechnął i dał nam Pana Piotra.....nikt nie dał nam tyle nadziei i optymizmu co dr Kwieciński!!!! Jego wiedza, doświadczenie oraz wiara w ludzi pomogła nam stworzyć upragnioną rodzinęsmile Jestem dumna że w Polsce są jeszcze tacy świetni lekarze jak właśnie dr Piotr Kwieciński!!!!! Pozdrawiam. Hannasmile
        • michexor Re: Invimed Gdynia 30.03.12, 12:00
          Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem kliniki. Odwiedziłem ich w końcu, zrobiłem badania. Czekam na wynik. W międzyczasie znalazłem ich na Facebooku: www.facebook.com/InVitroZSukcesemInviMed
          • beybe172 Re: Invimed Gdynia 31.03.12, 19:53
            michexor napisał:

> Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem kliniki. Odwiedziłem ich w końcu, zrobiłem badania. Czekam na wynik. W międzyczasie znalazłem ich na Facebooku: www.facebook.com/InVitroZSukcesemInviMed

michexor czy masz jakieś konkretne opinie o tej klinice? Pojawił się program in vitro z sukcesem i zastanawiam się czy nie podejść do niego acz kolwiek nie wiele jest opinii własnie o tej klinice.
            Pozdrawiam
            • michexor Re: Invimed Gdynia 04.04.12, 14:52
              Mam konkretne, bo moje smile

Bardzo przyjemnie wewnątrz, uśmiechnięty personel (co rzadko spotyka się GDZIEKOLWIEK!), przyjazna obsługa. Muszę przyznać, że czułem się dość skrępowany na samą myśl o tym, że trzeba wejść samemu do pokoju i oddać nasienie. Rozumiesz - każdy wie, co robisz i tak dalej.

Na szczęście w Gdynii nie czułem się z tym źle, wszystko jest tak przeprowadzane, aby klient mógł się rozluźnić i nie czuć żadnej presji. To mi się najbardziej spodobało - klinika jest dla Ciebie, ludzie są mili i chętnie odpowiadają na Twoje pytania. Żadnych gburów smile

Rzeczywiście wystartował program Invitro z Sukcesem, musisz jednak poszukać informacji na ten temat, gdyż ja jeszcze (nie daj Boże) się tym programem wraz z żoną nie interesowałem. Odsyłam Cię na fanpage InviMedu, tam możesz podpytać: www.facebook.com/InVitroZSukcesemInviMed

Pozdrawiam!

PS. Jakby mąż miał pytania to niech pisze śmiało tutaj, na forum.
    • beybe172 Re: Invimed Gdynia 31.03.12, 19:51
      Witam wszystkie dziewczynki...
      Mam pytanie czy macie jakieś opinie o Invimedzie w Gdyni? Jestem po nieudanym in vitro w invikcie ale pojawił się program in vitro z sukcesem w Invimedzie i tak myślę czy nie podejść wraz z męzem do tego programu. Czy ktoś z Was leczy się w tej klinice? Jakieś opnie o lekarzach? Bylabym wdzieczna za wszelkie info ... W tym momencie jestem załamana i szczerze nie wiem co robić ... Pozdrawiam
      • agnieszka83_22 Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 12:39
        Hej!
        Jestem w trakcie stymulacji w InviMedzie w Gdyni i jesteśmy bardzo zadowoleni z mężem z kliniki. Pełen profesjonalizm, kameralna, przyjemna atmosfera. My również zastanawiamy się nad dołączeniem do programu In Vitro z Sukcesem! Na stronie napisane jest, że od wczoraj można już się zapisywać! W internecie wiele dziewczyn polecało mi InviMed ( sama na początku szukałam dobrej kliniki). Myślę, że warto spróbować! Powodzenia! Daj znać jak się zgłosiszsmile Razem zawsze raźniejsmile tu stronka: invitrozsukcesem.pl
        • daanuta7 Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 12:48
          Dzień dobrysmile Przyglądam się dyskusji i tak się składa, że mogę do niej coś wnieść, ponieważ .... za kilka miesięcy zostanę mamąsmile Dzięki wspaniałemu Panu doktorowi z Invimedu w Gdyni i własnej wierze i cierpliwości udało się!smile Na razie 9 tydzień, ale na USG wszystko widać. Mam koleżankę, która wcześniej również korzystała z usług innej kliniki i za moją namową przeniosła się do Invimedu. Przed nią jeszcze długa droga, ale wspieramy się wzajemniesmile Ta kliniki jest naprawdę rewelacyjna, z tego co wiem, to pierwsza konsultacja lekarska jest darmowa, także warto spróbowaćsmile 3majcie się dziewczyny i nie poddawajcie się, bo warto!smile
          • edytka8080 Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 14:59
            konsultacja nie jest darmowa bo ja bylam na konsultacji i zpalacilam 140zl za 5 minut rozmowy
          • dec.katarina [...] 04.07.12, 00:17
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • lamia39 Re: Invimed Gdynia 04.07.12, 14:09
              Dec.katarina: pomijajác fakt ze juz watki ktore podajesz sa skasowane (przynajmniej ja nie moge na nie wejsc), jednak chronologicznie daanuta7 jest ok;

12/03/12 pisze ze jest w ciázy (nie podaje jak dlugiej)
              forum.gazeta.pl/forum/w,191,131685595,134169679,Re_In_Vitro_za_czy_przeciw_.html?wv.x=2
              02/04/12 pisze: ze 9 tydz
              forum.gazeta.pl/forum/w,191,121493991,134784219,Re_Invimed_Gdynia.html?wv.x=2

19/06/12 pisze, ze ma drugi transfer ( widocznie sie nie udalo w marcu...)
              forum.gazeta.pl/forum/w,191,136550944,136753215,Re_Klinika_Invimed_Wroclaw_dr_Gizler.html?wv.x=2
              POPRAWCIE MNIE JESLI SIE MYLE, ale zanim sie posadzi kogos o oszczerstwo, to trzeba sie chyba zastanowic.
              • lamia39 Re: Invimed Gdynia 04.07.12, 14:44
                Dec.katarina: pomijajác fakt ze juz watki ktore podajesz sa skasowane (przynajmniej ja nie moge na nie wejsc), jednak chronologicznie daanuta7 jest ok;

12/03/12 pisze ze jest w ciázy (nie podaje jak dlugiej)
                forum.gazeta.pl/forum/w,191,131685595,134169679,Re_In_Vitro_za_czy_przeciw_.html?wv.x=2
                02/04/12 pisze: ze 9 tydz
                forum.gazeta.pl/forum/w,191,121493991,134784219,Re_Invimed_Gdynia.html?wv.x=2

08/05/12 pisz, ze sa po pierwszym nieudanym transferze, wklejam bo mi ucieklo..
                forum.gazeta.pl/forum/w,191,135698681,135698681,Dieta_na_nieplodnosc.html
                19/06/12 pisze, ze ma drugi transfer ( widocznie sie nie udalo w marcu...)
                forum.gazeta.pl/forum/w,191,136550944,136753215,Re_Klinika_Invimed_Wroclaw_dr_Gizler.html?wv.x=2
                POPRAWCIE MNIE JESLI SIE MYLE, ale czego tu dec.katarina nie rozumiesz
                • dec.katarina Re: Invimed Gdynia 04.07.12, 23:41
                  Lamia39:

12.03.2012 - W tym poście, daanuta7 pisze, że korzystała kilkakrotnie z IVF

forum.gazeta.pl/forum/w,191,131685595,134169679,Re_In_Vitro_za_czy_przeciw_.html
                  12.05.2012 - a w tym poście pisze, że jest po jednym transferze

forum.gazeta.pl/forum/w,191,135380670,135915326,Re_majowe_ivf_.html
                  14.06.2012 - tutaj pisze, że był już drugi transfer z mrożonych zarodków

forum.gazeta.pl/forum/w,191,136561996,136635917,Re_IVF_slabe_zarodki_.html
                  19.06.2012 -tu pisze, że dopiero podchodzi do drugiego transferu.

forum.gazeta.pl/forum/w,191,136550944,136753215,Re_Klinika_Invimed_Wroclaw_dr_Gizler.html
                  Każdy niech oceni sobie sam, jak dla mnie te przykłady są wystarczające, informacje są sprzeczne i występują niespójności czasowe…. i dlatego zdecydowałam się o tym powiedzieć. MÓWIĘ CO MYŚLĘ...Jak to możliwe, że ktoś w marcu deklaruje, że wielokrotnie podchodził do in vitro, a już w czerwcu mówi, że miał dopiero jeden transfer? Albo pisze w jednym poście, że miał transfer, a kilka dni później, że dopiero do niego będzie podchodzić? Jak łączę to z faktem nieustannego promowania jednej kliniki, a potem konkretnego jej programu marketingowego (nawet na nie związanych z tym watkach pełno linków do strony invimedu) to przychodzi mi na myśl tylko jeden wniosek. I dlatego ostrzegam przed łatwowiernością…

a linki, które wrzuciłam jak najbardziej działają! – jeśli klikając masz błąd to skopiuj link i wklej w przeglądarkę na pewno wszystko wyskoczy.. Mi się wszystkie te linki otwierają, mogę Ci podesłać screeny na maila, jeśli chcesz… a jeśli ktoś je usunął, hmm – to też budzi poważne wątpliwości, bo skoro nie ma problemu, to po co to robić…
                  • lamia39 Re: Invimed Gdynia 05.07.12, 00:35
                    dec.katarina:
                    rzeczywiście brak spójności w postach z 14/06(ten watek mi umknął) gdzie juz jest po II transferze a 5 dni później czyli 19/06 podchodzi również do II ; Nie mniej jednak reszta jest chronologiczna. Może to tylko mała konfabulacja... może (za)bardzo chce zostać mamą.
                    ale żeby od razu oszust? Na to trzeba więcej dowodów niż pare postów. Nie jestem obronca uciśnionych - nie dało mi to tyle do myślenia co Tobie. Dla mnie te niby posty nie były reklamą, a skoro każdy ma swój rozum żeby samemu ocenic, to nie rzuci się od razu na klinikę poleconą na forum, czy parę doklejonych linków. pozdrawiam cie i spiesze uspokoic, że linki po wklejeniu w przegladarke dzialaja, jedynie gdy na nie klikniesz wyskakuje komuniakt o błędzie, ale to juz na marginesie. wiec spoko, jakby co można "cytować". A w ogóle może by sie daanuta7 wypowiedziała w swojej obronie, jesli nie, to znaczy, ze mialaś racje......
                  • daanuta7 Re: Invimed Gdynia 05.07.12, 19:11
                    Nie chce mi się odpisywać na wszystkie wymyślone zarzuty dec.katarino. Na tym forum dzieliłam się z dziewczynami swoimi problemami, teraz jest mi tylko przykro. Nie rozumiem o co ci w ogóle chodzi? Równie dobrze ja mogę napisać, że masz nieszczere intencje, bo komentujesz tylko moje wpisy i może masz w tym jakiś interes?
                    • dec.katarina Re: Invimed Gdynia 05.07.12, 23:03
                      daanuta7 wszystko już napisałam i nie oczekuję, że będziesz coś wyjaśniać. Nie wiem, co jest tam niezrozumiałe? Moje intencje są znane - nie chcę, żeby ktokolwiek się nabrał. Pisałam też dlaczego właśnie twoja zachowanie i posty wzbudziły we mnie chęć powiedzenia 'sprawdzam...' dla mnie wiarygodność jest ważna - poznajemy się tu, mówimy o intymnych sprawach, jesteśmy z jednej strony blisko, z drugiej w tym samym czasie daleko. A tworzenie fikcji i prowadzenie marketingu na takich forach jest po porstu niestosowne. Każdy niech SAM OCENI PO FAKTACH, a nie zapewnieniach i słownych przepychankach i grze na emocjach…
        • beybe172 Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 16:21
          hej agnieszka83_22 !
          Piszesz, ze jesteś w trakcie stymulacji a rowniez myslicie o podejsciu do programu a przypuszczacie, ze może się nie udać?? Ja nigdy nie dopuszczałam u mnie, że się nie uda zawsze żylam nadzieją ale niestety los tak chciał, ze za I IVF sie nie udało. Można wiedziec co u Was jest nie tak? Ile się staracie? Dziś przesłała mi Pani z invimedu regulamin Programu do skutku i szczerze parametry jakie trzeba spełniać to prawie bym powiedziała, ze trzeba być zdrowym a po co robic in vitro jak wszystko jest prawidłowo? Hmmm ......
          • agnieszka83_22 Re: Invimed Gdynia 05.04.12, 13:31
            beybe172 napisała:

> hej agnieszka83_22 !
            > Piszesz, ze jesteś w trakcie stymulacji a rowniez myslicie o podejsciu do progr
            > amu a przypuszczacie, ze może się nie udać?? Ja nigdy nie dopuszczałam u mnie,
            > że się nie uda zawsze żylam nadzieją ale niestety los tak chciał, ze za I IVF s
            > ie nie udało. Można wiedziec co u Was jest nie tak? Ile się staracie? Dziś prze
            > słała mi Pani z invimedu regulamin Programu do skutku i szczerze parametry jaki
            > e trzeba spełniać to prawie bym powiedziała, ze trzeba być zdrowym a po co robi
            > c in vitro jak wszystko jest prawidłowo? Hmmm ......

Jak na razie jesteśmy dobrej myśli, wiem, że może się nie udać. Wiem, że jest duże prawdopodobieństwo, ale trzeba wierzyć. Jeszcze nie zgłosiliśmy się do In Vitro z Sukcesem, ale się przymierzamy. Przeglądaliśmy regulamin i powinniśmy się kwalifikować....zobaczymy. Dam zanć jak się uda! Powodzenia dziewczynysmile
    • gosia_gd Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 15:16
      Jakieś podejrzane te zachwyty nad Invimedem...
      • beybe172 Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 16:23
        hmmm... gosia_gd nio własnie tez sie tak zastanawiam....
    • k_anilorak Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 15:22
      Powstrzymać się nie mogę.
      Czyżby pracownicy kliniki w zakresie obiwiązków mieli wychwalanie kliniki na forum? Dlaczego w tej takiej super klinice nie pracuje żaden z lekarzy zajmujących się w 3mieście niepłodnością od lat? Ściema jakaś.
      • gosia_gd Re: Invimed Gdynia 02.04.12, 21:45
        O to to dokładnie się tu chyba odbywa wink
        Każdy orze jak może, jak to się mówi wink
      • michexor Re: Invimed Gdynia 10.04.12, 11:09
        Dziwi mnie, że forumowicze reagują w taki sposób na pozytywne opinie o klinice. Jako klient/pacjent/konsument chętnie dzielę się pozytywnymi opiniami o czymkolwiek. Wydaje mi się, że tak samo chętnie podzielą się takimi opiniami inne, zadowolone osoby. Nie widzę w tym nic złego smile

Pozdrawiam,
        Michał

• agnieszka83_22 Re: Invimed Gdynia 10.04.12, 14:05
          Właśnie przeczytałam wątek. Nie rozumiem Was? Cieszyłam się z tego, że ktoś dał mi nadzieję na to, że mogę mieć dziecko ( chodzi mi o mojego lekarza) i chciałam się tym podzielić, tym bardziej, że sama szukałam na forach opinii o klinikach, ale widzę, że chyba nie warto polecać innym kliniki bo reakcję są zaskakujące...mimo wszystko życzę wam powodzenia...
          • karolgd Re: Invimed Gdynia 24.01.13, 13:28
            Uff. Odkopałem temat przez przypadek przez Gugla i przeczytałem cały. Ma prawie rok, ale chętnie go odkopię, bo widzę, że poleciała dość duża dyskusja dot. Invimedu.

Czy ktoś z forumowiczów pozytywnie przebrnął tam przez inseminację/in vitro?

Pytam tutaj, aby nie zakładać nowego tematu.
            • katarz_yna123 Re: Invimed Gdynia 29.01.13, 11:24
              Jestem pacjentką w invimedzie w Gdyni i jestem zadowolona. Tak naprawdę zapłodnienie przede mną, ale kończę stymulację i do dzieła!smile Mój mąż korzystał z usług androloga, a ja mam wspaniałą p. doktor prowadzącą. Ogólnie jesteśmy zadowoleni i mamy nadzieję, że za pierwszym razem się uda!smile
              • karolgd Re: Invimed Gdynia 29.01.13, 13:29
                Androlog swoją drogą - korzystam także z jego usług (Rogoza).

Pytam jedynie o przejścia inseminacji. Komu się udało, bo teraz czas na moją kobietę wink
                • katarz_yna123 Re: Invimed Gdynia 31.01.13, 15:31
                  Życzę powodzenia! Ja już się nie mogę doczekać tego uczucia, że tak długo wyczekiwany maluch będzie we mnie, ale do tego jeszcze trochę czasu! Jak Twoja żona będzie po inseminacji, to napisz koniecznie jak poszło, jak się czuje! 3mam kciuki!
                • jasmine00 Re: Invimed Gdynia 06.03.13, 10:42
                  o nieeee...miałam tam 6 inseminacji i żadna trafiona...zostawiłam trochę kasy a po odejściu zaszłam naturalnie...
          • mazaczek88 Re: Invimed Gdynia 05.03.13, 11:35
            Agnieszko, tak działa często konkurencja... wink

A co do gdyńskiego InviMedu to jeśli sie wybieracie to rzućcie okiem https://invitrozsukcesem.pl/progam/ - w ramach jednej opłaty przysługuje wiele prób. Trafiłam na to jakoś na youtubie o.O a wydaje mi się, że dla wielu par taki program to spore ułątwienie i być może to ten ostatni argument, by zdecydować się ostatecznie na przekroczenie progu klinikismile
    • karolgd Re: Invimed Gdynia 20.06.13, 10:33
      Invimed górą wink

A tak bardziej poważnie - jest coraz lepiej z moimi wynikami, wszystko na dobrej drodze. Na początku byłem nieco sceptyczny, jakieś tabletki itp. - jak to niby ma mi pomóc - myślałem. No i z tego co widać pomaga. Portfel biedniejszy, ja szczęśliwszy smile
    • agnieszkakuba2013 Re: Invimed Gdynia 16.07.13, 16:12
      Pierwszą wizytę związaną z niepłodnością w InviMedzie w Gdyni u dr-a Szymczyka wspominam bardzo negatywnie. Na dzień dobry Pan dr ironizował na temat mojego dotychczasowego leczenia. Następnie powiedział jaki lek mam brać- ale nie wypisał recepty. Kiedy o nią poprosiłam- usłyszałam: "no mogę Pani wypisać..." , miałam w 1 cyklu wziąć ponad 30 tabletek, lekarz przepisał jedno opakowanie- czyli 28 tab. Na szczęście zauważyłam to i poprosiłam o dopisanie jeszcze jednego opakowania, a chyba nie jest moim obowiązkiem pilnować takich rzeczy, tym bardziej, że zostawiam tam duże pieniądze. Zgodnie z wytycznymi na str. InviMedu- wzięłam ze sobą wszystkie dotychczasowe wyniki badań, zdjęcia RTG, całą historie 2-letniego leczenia- dr Szymczyk (dosłownie) powiedział "Nie mam na to czasu", w ogóle nie zapoznał się z żadnymi wynikami. Celowość leku, który mi wypisał- oparł na kilku pytaniach, a właściwie na tym, co sama mówiłam, bo dr tylko 3 razy pytał, czy palę z mężem papierosy. No i powiedział, że "mamy plan", więc mam sobie monitorować gdzieś cykl. Nie wiem, jak długo- bo dr powiedział, że to zależy jak nam się spieszy z ciążą... Nie zrobiłby mi nawet badania ginekologicznego- tylko oczywiście zażądałam, bo nie po to jechałam 4 godziny, żeby nawet badania mi nie zrobiono. Jak w ogóle można przepisywać leki hormonalne bez badania...? "No mogę Pani zrobić"- tyle usłyszałam. Ogólnie jestem niezadowolona, inaczej wyobrażałam sobie 1 wizytę w prywatnej klinice u specjalisty. Na początku zasugerował inseminację, jednak jak powiedziałam, że może po leczeniu tym lekiem, który mi przepisał- może uda nam się zajść w ciążę naturalnie- dr powiedział, że może tak. Odczułam, że nie jest jego celem wspomaganie naturalnego rozrodu, lecz dokonywanie inseminacji, gdzie (póki co) w moim i męża przypadku nie jest to konieczne. Raczej nie będę kontynuowała leczenia u tego lekarza, nad kliniką też się zastanowię, skoro wizyta związana z leczeniem niepłodności trwa 15 minut, pracownicy Kliniki "nie mają czasu" na zapoznanie się w wynikami badań i nie robią badania ginekologicznego...
      • karolgd Re: Invimed Gdynia 28.08.13, 11:53
        A to ciekawe, bo moja żona właśnie odbyła już 3 wizyty u dr Szymczyka i twierdzi, że to bardzo porządny facet. Czytając opinie w innych miejscach także nie natrafiłem raczej na negatywne komentarze...
      • add_dam Re: Invimed Gdynia 28.08.13, 15:31
        ja też nie mam dob rego zdania o dr Szymczyku z invimedu...moim zdaniem poprostu ma podejście olewackie, to on jest chyba tym lekarzem co był kiedys w Anglii, może teraz wydaje mu sie, że rozumy pozjadał i stad to podejście..nie wiem..ale nie chodzę już do niego (odbyłam tylko kilka wizyt).
    • mary4 Re: Invimed Gdynia 28.08.13, 18:44
      dodam tylko ze nierobia tam inv pgd a to u niektórych par jest konieczne
      i chyba zakazuja adopcji jajeczka tłumaczac sie nielegalnoscia (kolzenaka wspominala)
      • add_dam Re: Invimed Gdynia 29.08.13, 10:18
        też o tym słyszałam a pgd też chyba nie robią...a w sumie takie istotne badania to są
      • mazaczek88 Re: Invimed Gdynia 31.08.13, 21:57
        PGD robią na pewno - mają takie info nawet na stronie suspicious
        A co do braku możliwości adopcji komórek to dziwne - sledzę ich na FB i gdzieś mi się rzuciło w oczy, że mają bank nasienia, ale też zachęcają do biorstwa komórek jajowych - może trzeba dopytać dokładnie wink
        • mary4 Re: Invimed Gdynia 01.09.13, 15:24
          Chyba ze pgd wprowadzili ale odsylali do invicty (oni nie mieli swojego pełnego laboratorium)
          jakis czas temu dzwonilam
          • kffiat_lotosu Re: Invimed Gdynia 02.09.13, 12:00
            moja koleżanka chciała podejść w invimedzie z pgd bo wydawało jej się, że jakąś reklamę widziała na ten temat, ale jej powiedzieli w rejestracji, że nic o tym nie wiedzą, żeby to było u nich robione....więc zgłosiła sie do invicty
            • add_dam Re: Invimed Gdynia 30.09.13, 11:09
              w invimedzie strona internetowa jedno a rzeczywistość drugie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka