Gość: mk IP: *.chello.pl 26.04.04, 18:26 czy któraś po bromergonie ma zaparcia, jak sobie z tym radzicie, na ulotce jest, że mogą nastąpić i chyba mnie to dopadło koszmar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: działanie bromergonu... 26.04.04, 18:59 na zaparcia polecam: jogurt naturalny z otrebami, potem zagryzc jablkiem i popic kawa efekt murowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasik30 Re: działanie bromergonu... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 21:17 Ja też mialam taką przypadłość, trwała 1,5 miesiąca, teraz przeszło.Nareszcie! Pomagałam sobie od czasu do czasu tabletkami ziolowymi alax, ale nie mozna ich uzywac w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: działanie bromergonu... IP: *.chello.pl 26.04.04, 22:33 dzięki dziewczyny, od razu mi lepiej jak się dowiedziałam, że to moze przejść, narazie sprbuję z jogurtem Odpowiedz Link Zgłoś
fulvia16 Re: działanie bromergonu... 27.04.04, 07:54 ja nie wiem czy po bromergonie, ale jak potrzebuje to wypijam kubek herbatki figura 1, która działa na mnie świetnie pozdrawiam, F. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: działanie bromergonu... 27.04.04, 12:31 Ja piję miętę i też pomaga Mam nadzieję że minie Ci to szybko. Ja stosuję Bromka od 2 miesięcy i na szczęście nie mam dolegliwości ________ To już niestety 26 cykl starań www2.fertilityfriend.com/home/samanta/ Odpowiedz Link Zgłoś