Dodaj do ulubionych

szukam lekarza od poronień w Białymstoku

13.03.11, 11:12
Cześć dziewczyny, szukam dobrego lekarza od poronień. Poronienia miałam w róznym czasie
a miałam aż 5 ( w 7 tygodniu, 16 tc,20 tc, (urodziłam córeczkę-moje szczęście), 9 tc, 23 tc-urodziłam córeczkę, ale zmarła po 32 dniach(mój aniołek). Moja każda ciążą jest od początku zagrożona-plamienia, leżenie. Tak bardzo bym chciała mieć drugiego dzidziuszia, ale już tracę nadzieję czy mi się uda. Mam nadzieję, że mi doradzicie.
Obserwuj wątek
    • edytka8080 Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 13.03.11, 18:55
      słyszałam o wołczyńskim
      • aga43214 Wolczynski 21.03.11, 14:30
        poronilam 4 razy , teraz urodzilam 2 dziecko!
        • edytka8080 Re: Wolczynski 21.03.11, 17:09
          aga a czy możesz napisać jakie leki dr Wołczyński ci zlecił bo ja 10 lat się lecze i nie moge zajsc w ciąże
          • aga43214 Re: Wolczynski 01.04.11, 11:55
            ale ja moglam zajsc w ciazy tylko nie moglam donosic, mialam stymulacje fostimonem
    • dagmara-k Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 03.04.11, 23:07
      mialam tylko 2 wczesne poronienia wiec to inna sytuacja ale o moja 3 ciaze baaaardzo zatroszczyl sie dr Święc, a nie lekarz u ktorego leczylam nieplodnosc i prowadzilam wczesniejsze ciaze. dzieki kontaktowi calodobowemu, wizytom co kilka dni i tonom lekow oraz szwu szyjkowemu mam corke. bardzo o mnie dbal. zadzwon, zapytaj co by radzil.
      wolczynski tez podobno dobrze dba o ciaze po poronieniach nawykowych, ale chyba u ciebie kwestia dotyczy raczej porzadnej diagnostyki przyczyn. co z szyjka? toxoplazmoza? cytmegalia? wiesz dlaczego rodzisz w polowie? u mnie corke chcialy zabrac bakterie - jestem nosicielem gronkowca, czesto mnie nawiedza e-coli. no i niewyolnosc szyjkowa. kazde kolejne poronienie na nia tez oddzialuje.
      • 6_basia Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 14.04.11, 22:29
        Przy czwartej ciąży miałam założony szew(urodziłam córkę), a teraz też miałam zakładany, ale niestety wdała się infekcja wewnątrzmaciczna, szew niestety spełz. Wyniki cytomegalia, toksoplazmoza, różyczka ok.
        • dagmara-k Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 18.04.11, 00:00
          a ta infekcja byla po zalozeniu szwu czy przed posiewy byly niejalowe? masz pewnosc ze nie nosisz jakiejs bakterii? jak czeso masz w ciazy posiewy? robilam co miesiac i tylko raz nie bylo co leczyc.
          • 6_basia Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 18.04.11, 22:45
            Teraz niestety nie wiem jaka bakteria była przyczyną porodu, posiew wyszedł ok. A wcześniej miałam robiony 2 razy posiew(przy założeniu szwu i wcześniej, w 10 tygodniu, jak leżałam w szpitalu). Sama już nie wiem, co moze być nie tak. Jakie badania jeszcze mam wykonać.
            • dagmara-k Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 28.04.11, 19:32
              nie wiem co jeszcze wplywa na czynnik szyjkowy. bo rozumiem ze to jest twoj problem?
    • wekowy Re: szukam lekarza od poronień w Białymstoku 28.09.11, 10:20
      Polecam profesora Andrzeja Malinowskiego z Łodzi, nie jest tanio, ale baaaaaardzo skutecznie - przyjeżdżają ludzie z całej Polski, nam pomógł i wielu innym, dla których nie było szans u innych specjalistów

www.znanylekarz.pl/andrzej-malinowski/ginekolog/lodz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka