Gość: shireczka IP: *.zabrze.net.pl 04.05.04, 10:24 WITAJCIE ZACZYNAM MIERZYĆ TEMPERATURĘ CZY ZNACIE MOŻE STRONĘ GDZIE MOŻNA ZOBACZYC WZORCOWY WYKRES I CZY LEPIEJ MIERZYĆ JĄ TERMOMETREM ELEKTRONICZNYM CZY TRADYCYJNYM??? POZDRAWIAM AGA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: JAKI WYKRES TEMPKI?? 04.05.04, 14:39 tu możesz zobaczyć wykresy,ale różne: www.fertilityfriend.com/ChartGallery/index.html wszystko jedno jakim lepszy elektroniczny szybszy i wygodniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edith Re: JAKI WYKRES TEMPKI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 15:33 Ja przez pół roku mierzyłam zwykłym, 5 min. po językiem. W tym cyklu mierzę elektronicznym (z lenistwa) i muszę powiedzieć, że on strasznie zaniża temperaturę (porównałam ze zwykłym). Może mam taki egzemplarz (firmy Omron), ale wątpię. Od następnego przerzucam się na zwykły. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: JAKI WYKRES TEMPKI?? 04.05.04, 17:02 www.iner.pl www.npr.prolife.pl www.lmm.pl A termometr - szukaj na forum "naturalne planowanie rodziny" - posty jur_gor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shireczka Re: JAKI WYKRES TEMPKI?? IP: *.zabrze.net.pl 04.05.04, 21:17 Bardzo wam dziękuję trochę jaśniej w głowie życzę samych owulacyjnych cykli i oczywiście dwóch kreseczek aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry duszek Re: JAKI WYKRES TEMPKI?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 00:23 z pewnych powodów podciągam wątek)))) dobry duszek Odpowiedz Link Zgłoś